- 18 Ekim 2016
- 38
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Cokkaygili
-
Evet galibaOlumluyum demiş rahatça uyuyabilirim artık demişsin. Niye yani onun cevabına göre mi rahatça uyuyacaksın? Benimleysen benimlesin yoksa kendin bilirsin kafasında olmalıydın.
Madem çocuktan hoşlanıyorsun neden rest çektin?
Boşver hiç ulaşma, çocuk ya etkilenmemiş ya da çok mesaj atmayı sevmiyor yani yine sana uymaz trip atarsın hiç kurcalama böyle kalsın.
NedenOlmaz bu ilişki
Belkide.hic iyi deilim.aglamadan duramiyorum.fazla kaptirdim kendimiAcayip oluyor guzel kardesim
Olumlu oldugunu soyleddikten sonra ertesi gun hic yazmadi.bende olunsuzum demekten cekindigi icin olumluyum dedigini dusundumOlumlu olduğunu söylemiş arkadaşlarınızın gazına gelip muhabbeti bitirmişsin şimdi neden ağlıyorsun ki? Yaşınız da küçük değil ilk okuduğumda yaş 15 falandır diye düşündüm.
30 yaşında adam elbette olumlu ya da olumsuzsa söylerdi bu kadar üstüne düşmeyin o koşsun peşinizden.Olumlu oldugunu soyleddikten sonra ertesi gun hic yazmadi.bende olunsuzum demekten cekindigi icin olumluyum dedigini dusundum
+1oğlan eksik demiş kendin bilirsin diye, büyüde gel diyede eklemesi lazımmış..
Cok pismanim.keske sabretseydimarkandan atli mi kovaladi da sIkbogaz ettin adami?
Cok pismanim.keske sabretseydim
Burcak iyi misin sen ?
Ama eger az da olsa hoslansaydi suan yazmis olurdu bana24 yas az degil,karsindaki de cocuk degil,30 yasinda koskoca adam.
var mi bi sebebi de pat diye sirf msj atmadi diye gorusmeyi keselim diyorsun?
milletin gazina gelme.
hicbir iliskinin belli bi proseduru yoktur,yani aman bigun aramadi bitsin ama hergun aradi yurusun.
once tanimaya calismaliydin o da msjla filan olmaz.
Çok çeliskilisin konu sahibine akıl veriyorsun ama en son açtığın konu yorumunla taban tabana zıtNoldu canim?
Çok çeliskilisin konu sahibine akıl veriyorsun ama en son açtığın konu yorumunla taban tabana zıt
Hmm aşk günaha davet ediyor deyince ben kötüye yordumCanim o konuda hala ayni dusunuyorum erkekleri etkilemek benim icin cok onemli ama bunu o erkegin pesinden kosarak yapmamak lazim
inanalım mıBen 24.o 30 yasinda
Istiyosan inaninanalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?