Bir sıkıntim var.ne olur bir bakin

Evet galiba

Olumlu olduğunu söylemiş arkadaşlarınızın gazına gelip muhabbeti bitirmişsin şimdi neden ağlıyorsun ki? Yaşınız da küçük değil ilk okuduğumda yaş 15 falandır diye düşündüm.

Olumlu olduğunu söylemiş arkadaşlarınızın gazına gelip muhabbeti bitirmişsin şimdi neden ağlıyorsun ki? Yaşınız da küçük değil ilk okuduğumda yaş 15 falandır diye düşündüm.
Olumlu oldugunu soyleddikten sonra ertesi gun hic yazmadi.bende olunsuzum demekten cekindigi icin olumluyum dedigini dusundum

Olumlu oldugunu soyleddikten sonra ertesi gun hic yazmadi.bende olunsuzum demekten cekindigi icin olumluyum dedigini dusundum
30 yaşında adam elbette olumlu ya da olumsuzsa söylerdi bu kadar üstüne düşmeyin o koşsun peşinizden.

Cok pismanim.keske sabretseydim

24 yas az degil,karsindaki de cocuk degil,30 yasinda koskoca adam.
var mi bi sebebi de pat diye sirf msj atmadi diye gorusmeyi keselim diyorsun?
milletin gazina gelme.
hicbir iliskinin belli bi proseduru yoktur,yani aman bigun aramadi bitsin ama hergun aradi yurusun.
once tanimaya calismaliydin o da msjla filan olmaz.

Ama eger az da olsa hoslansaydi suan yazmis olurdu bana

çocuk sana olumluyum demiş sadece. bu sevgili olduk demek mi oluyor. kendi kendine gelin güvey olup ilk günden niye yazmıyorsun diye tartışma mı çıkarttın bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…