Bir silgiye sahip olsaydın.....

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.430
598
Bir silgi olsaydın ne silmek isterdin.... ?
Hatalarını mı yoksa kötü anılarını mı.... ?
Yoksa başarısızlıklarını mı ?
Kalem olsaydın kimi eklemek isterdin hayatına.?
Seni dinleyecek birini mi..?
Sana küçük mutluluklar yaşatanları mı..?
Yoksa her daim yanında olanları mı..?
Şimdi durup bir düşün, neler eklemek isterdin....?
Neler silmek isterdin... ?

hiçbişeyi,yasadıgım her sey bana bişeyler kattı.

bi an düşündüm, canımı çok yakan anları yada sebepsiz yere olmayan şeyleri. sonra bi an gelip birden herseyin güzelliştigi geldi aklıma yada o insanların bana kattıgı seylerin aslında çok önemli olduğunu

kimseyi de eklemek istemezdim ztn girmesi gereken herkes hayatıma giriveriyor bana sormuyorki

bu ara çok canım yansada böyle düşünüyorumm inatla inatla inatlaa

not: garip bir şekilde canımı yakan herkes hayatıma geri dönüp beni kahkahalarla güldürdüler istisnasız herkes bi şekilde geri döndü garip ama
mesela 5 yıllık aynı yatagı paylaştıgım aynı kaptan yemek yedigim kardeşim dedigim arkadasım 2,5 yıl sonra cıktı karsıma
hayatıma girip giirp cıkan saçma sapan bi insan 3 yıl sonra kendi ettigi lafı cürüterek hayatıma girmeye calıstı :37: umrumda bile olmadı, keşke kendimi hiç üzmemeyi basarsaydım..

sileceğim çok şey var aslında ama ilişkime kötü gözle bakanları ve bizi ayırmaya çalışan bunu düşünen ayrılmamızı isteyen herşeyi her kişiyi silmek isterdim.

hayatta bir sürü hatırlamak istemediğimiz ve olmasını istemediğimiz sey var;nitekim onların böyle olmasının altında bir neden oldugunu düşünmekteyim.Aslında her sey belirli nedenlerle sekilllenir.
EVET EKLEMEK İSTERDİM BİRİLERİNİ TABİ ÇIKARMAK DA İSTERDİM.ALLAH HERKESE HER SEYİN HAYIRLISINI NASİP EYLESİN

Bir silgi olsaydın ne silmek isterdin.... ?
Hatalarını mı yoksa kötü anılarını mı....hatalarımı silmek isterdim ?
Yoksa başarısızlıklarını mı ?başarısızlıklarımıda silerim bıktım çünkü başarısızlıktan
Kalem olsaydın kimi eklemek isterdin hayatına.?ayrıldığım sevgilimi eklemek isterdim
Seni dinleyecek birini mi..?dinlemeyi bilen biri herzaman daha iyidiy:16:
Sana küçük mutluluklar yaşatanları mı..?dinlemedikten mutlu etse neolur:50:
Yoksa her daim yanında olanları mı..?mutlu degilsem yanımdada olmasın:25:
Şimdi durup bir düşün, neler eklemek isterdin....?güzel bir iş,hayırlı bir eş,huzur,mutluluk ve enson ayrıldığım sevgilimi
Neler silmek isterdin... ?
3,5 yıllık ilişkimi silmek isterdim tüm pişmanlıklarımıda silmek isterdim

umarım hayatımda herzaman dileklerim olur

bende bir çok seyi silmek isterdim hayatımdan hatalarımı kişileri yaşadıklarımı unutmak isterdim ama durup düşündüğümde yaşananlar iyiki yaşanmış kötüler iyiki hayatımın bir yerinde olmuşlar eğer onlar olmasaydı iyilerin değerini bilemezdim her yaşanan olumsuz şey birer tecrübe oldu hayatıma pişmanmıyım ? hayır yaşanması gerekiyormuş yasanmıs şimdi daha dikkatliyim her insana ''insan'' demiyorum temkinli davranıyorum

Son 16 yilimi silerdim. Zira bana hic birsey katmadi bu ulke. Belki de suc bendeydi. Baskalarini kendimden daha cok dusundum. Kendimi feda ettim. Evet evet mumkunse silin son 16 yilimi.

eşimle tanıştığım günü silmek isterdim...
hiç tanışmamış olmak isterdim...
daha anlayışlı daha beni dinleyen çözüm üreten bi insanın olmasını isterdim hayatımda...

Yaptığım tüm hatalarımı silmeyi o kadar isterdim ki.
Yaptığım hataları tekrar yapmazdım,yaşadığım pişmanlıklarımı silmek isterdim.
Bir daha da aynılarını yapmazdım.:14:

17 yaşından 25 yaşına kadar bütün gözyaşlarımı ....

başka bişi silmek istemiyorum.....

eklemeye gerek yok....

4 yıl önceye dönmek isterdim. Tam 2009 yılına... Üniversite tercih dönemine..

Yazıp yazmamakta kararsız kaldığım o bölümü en başa yazardım
Mutsuzluğum baş aktörü olan o adamı asla sevmezdim
Spor salonlarından, ders etütlerinden çıkmazdım. Deli gibi kpss çalışırdım
Ve..
Hayatıma dost diye giren o insanın benim üzerimden kendini güçlendirmesine asla izin vermezdim
Eklemek istediğim hiçbişey yok sadece beni 2009a döndürün yeter

Back
X