Bir silgiye sahip olsaydın.....

gözyaşlarımı:43: silip yerini gülücükler :16:alsın isterdim...
hamile kalabilmek için gördüğüm tedavileri silip kendiliğinden hamile kalabilmek isterdim...
kısacası hayatımda ki tüm olumsuz anları silmek isterdim:46::46::46:

şuanki biyolojik babamı (güyaa baba) silip yerine gerçekten baba gibi baba birini koyup çocukluğumda geçirdiğim kötü günleri yok edebilmeyi isterdim.

anneciğimin ve evladımın geri gelmesini isterdim ama hangi silgi yeterki yazılanı silmeye.... offfffffffffff offfffffffffff

Hayatımdaki ölümleri silmek isterdim özellikle dedemin ölümünü :14:
Meslek lisesine gitmek istiyorum muhasebeci olacagım kelimesini kullandıgım günü silmek isterdim hayat şartları o raddeye getirmişti gerçi :106:Hep hayallerimde kalacak psikolog olmak günlük yaşantımda insanların derdini dinliyorum işte :25:
Yaşadığım olumsuz kötü anıları gereksiz hayatıma girip çıkan gereksiz insanları silerdim hepsi birer ders ve yaşanılması gereksede hepsinin ögrettigi şeyler olsada :45:
Eklemek istedigim birşey yok biraz daha fazla para olsa fena olmazdı :27:Geri kalan herşey hayatımda olması gerektigi gibi istediklerim yanımda çok şükür:nazar:

Keşke silinebilse ama Rabbimin yazdığı kaderimizi yaşamamız gerekenleri silmeye kimin gücü yeterki yaşadık gördük kimbilir neler görecegiz herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah:nazar::16:

gözyaşlarımı:43: silip yerini gülücükler :16:alsın isterdim...
hamile kalabilmek için gördüğüm tedavileri silip kendiliğinden hamile kalabilmek isterdim...
kısacası hayatımda ki tüm olumsuz anları silmek isterdim:46::46::46:

rabbim en kısa zaman verir canım inşallah...hayırlısı olsun canım zamanı var demekki

lıseyı acıktan okumak ısterdım. annemın dızının dıbınde. lıse hayatıma 1gram bır sey katmadı daha cok aldı goturdu.

Bir silgi olsaydın ne silmek isterdin.... ?
Hatalarını mı yoksa kötü anılarını mı.... ?
Yoksa başarısızlıklarını mı ?
Kalem olsaydın kimi eklemek isterdin hayatına.?
Seni dinleyecek birini mi..?
Sana küçük mutluluklar yaşatanları mı..?
Yoksa her daim yanında olanları mı..?
Şimdi durup bir düşün, neler eklemek isterdin....?
Neler silmek isterdin... ?

hatalarımı ve kötü anılarımı
hiç başarısız olmadım
öyle biri yada birileride yok
sadece hatalarımı ve kötü anılarımı ve silseydim çok uc bi hayatım olacaktı zaten hatalarımın bedelini ödüyorum

Beni uzen, beni kiran insanlari silmek isterdim. Kendime zarar verdigim zamanlari silmek isterdim.
Bir kaleme sahip olsam, omrum boyunca her zaman yanimda olucak bir kiz bir erkek arkadas eklerdim. Her zaman beno dinleyen,anlayan ve dostlugumuzun cok iyi oldugu bir kiz ve bir erkek.

hatalarımı ve kötü anılarımı
hiç başarısız olmadım
öyle biri yada birileride yok
sadece hatalarımı ve kötü anılarımı ve silseydim çok uc bi hayatım olacaktı zaten hatalarımın bedelini ödüyorum

bence en kötüsü "yaşanmamışlıkları" çok olan biri olmak.beni üzen,yaralayan,gün geçtikçe daha hassas ve kırılgan olmama sebep olan her ne yaşadıysam hepsine içimden teşekkür ettiğim gün yeniden doğdum. yaşamasaydım bugün daha iyilerinin ayrımına varmam güçleşecekti. her ne yaşadıysanız barışın onlarla.iyi ki yapmışım deyin.ve kendinizi sevin. neden bunu yaptım şunu ettim ona izin verdimlerin sonunda "şuursuz olmamalıydım" diyebiliyorsan diyetini de layığıyla ödemeye başlıyorsun ve bi zaman sonra gücü alıp yerden yere çalıyorsun.

Düğün günümü silmek isterdim ve gereksiz tartisma cikaran insanları silip o günü yeniden puruzsuz yasamak isterdim gelerek ama böle bisey olamayacagi için içimde hep yaradir.

Back
X