Bir şişkonun günlüğü

olursun olursun bi gün bi bakmışız 60 bile olmuşuzz :) sabır gerektiriyo aslında sadece kaydirigubbakcemile2

agzindan bal damliyo insallah canim benim bugun ama babama sinirlendim hincimi yemekten aldim ben essegim yasenağlamasenağlamasenağlamaklava:klava:klava:klava:klava: aaahhh ahhh hala isin ciddiyetinde deilim galiba yarin cezaliyim

canmm bu detoks diyeti nasıl oluyo yahu ben hiç denemedim de iyi geliyorsa bana da anlatır mısın acababilmiyorumkismile

canim benim hollywood diyetinde yer alan 2gunluk detoks var soyle ki:2 gun boyunca sadece meyve suyu icioruz sadece sivi alimina dayaniyo su ve meyve suyu ise ariyo hazir meyve suyunu tercih etmemeni tavsiye ederim
Bir de Ahmet MARANKININ 3 gunluk kiraz detoksu var o da sadece 500 gr ile 1kg arasi kiraz yiceksin yesil cay ve su iciceksin 3 gun surecek ama 1gun zor dayaniorum ben ki bu aksam bozdummmkötükedihüso

Kutlarim seni azminden dolayi, canim. :)

Ben 70in üzerindeyken kilo vermem cok kolaydi, patir patir dökülüyordu. Ne zaman 60lara düstüm acaip yavasladi. Ideal kiloya yaklasinca normalmis bu.

Su 5 kiloyu veremiyorum bir türlü ya. Gram gram gidiyor ama keske ilk baslarda ki gibi olsa. :1closedeyes:

anaaaaam 3 gün ben de kiraz yiyemem ki peki 1 gün yapınca etki ediyo mu acaba cnım? bi de ztn insan 3 gün kiraz yiyince 1 kilo verir en azından sağlıklı değil gibi geldi bana ama 1 gün güzel olabilir, ideal:kedi:

tatlım boşver bu kirazmış karpuzmuş detoksları falan aldatıcı onlar ve gerek yok sen normal yiyerek kilo ver.. bırak onları maranki yapsın yiyerek zayıfla.. bu arada benim de hedefim 60 ama şimdilik 68e ulaşmak istiyorum önce sonra da 65 doğum günüme 65 olmak istiyorum:) yaz sonunda da 60 olmak:) ahhh ahhh hadi bakalım kolay gelsin hepimize

tesekkurler canımcım elbbette ki vücut bi yerden sora inatlasıyo bizle ama pes etmek yok 5 kilocuk kalmıs surda bırazcık daha sabır basarıcaz emınım

aslında haklısın sekercım bu arada ben de dogumgunumde 65 olmak ıstıorum:))vücudum cok su topladıgı için arada bı detoks iyi gelir diye dusunmustum bugun yaptım ama uzun bı sure daha yapmayı dusunmuyorum canımcım

anaaaaam 3 gün ben de kiraz yiyemem ki peki 1 gün yapınca etki ediyo mu acaba cnım? bi de ztn insan 3 gün kiraz yiyince 1 kilo verir en azından sağlıklı değil gibi geldi bana ama 1 gün güzel olabilir, ideal:kedi:

nevrotikediimmm meyve suyuyla yarım kılo vermıstım 1 gunde su kırazı bı turlu beceremıyorum ama bugun dayanabılırsem yarın bıldırırım tatlısım

canım bi başlık vardı diyet süresince yapılan 20 yanlış diye vücuttaki faazla suyu ve toksinleri atmak için detoks yapmak zorundayım diye bir yanlışlık da vardı maddeler arasında.. sen bol bol suyunu iç düzenli yemek ye gerisini vücuduna bırak o atar toksinleri de suyu da:)

haklısın canım benım yapmıorum artık detoks falannsositososito

kızlaaarr kac gundur annem sayesınde dıyet yapamadım sana cıkolata aldım sana cıg kofte aldım neseeee sinirleniorum hatırlayınca bugun 1haslanmıs yumurta peynır zeytın kepek ekmeımı de yedım suyumu da ıctım yesıl cayıımı da kayısıyı cok ozlemısım hep kayısı yedım gun boyu doydum da 1 tanesınde 8 kalorı var zaten tartılmaktan korkar oldum ailenin destek olması gerekirken hem söylenırler zayıfla dıe hem de bole yapıolar canım cok sıkkın 25 inde dugun var boyle gıdemem kı ben cidden moralım cok bozuk annem ögretmen bi eğitimci olarak beni doğru yola sevk edecegıne su dustugum duruma cocuklar bile gulersenağlamasenağlamasenağlama

herkes unuttu benı galıba bugun tartıldım 77.5 im sabah 2 cay kasıgı recel yedım ve normal kahvaltmı yaptım kayısı yedım meyve krızım var bu aralar 2kasık da yogurtlu makarna yedımmm baskaaaa bı kac catal da komsunun kızının getrdıgı yas pastayı yedım bugunluk bu kadar suyumla yesil çayımı içiorum birazdan limon sıkıp içicem sodamı mucux

tatlım ailen belki de senin sabrını sınamaya çalışıyor?? dik dur sakın bozma çizgini.. yanlarında mümkün olduğunca da diyet lafını etme.. bence süpersin mükemmel sonuçlar alacağına da eminim.. meyvayı ye ama yemeklerin üzerine yeme canım öyle olunca kilo yapıyormuş..

canım beniiiimm unutmamışsın benı gerçekten haklısın sabrımı sınıyorlar da son damlalarım meyveyi de yemeklerden 2 saat sonra yiyorum genelde siroz yapar diyordu benim ilkokul ögretmenim de üstüne yenmemeli dediğin gibi tatlışımm

bence tepki verme ben sağlıklı olmak istiyorum de kestir at ben öyle yaptım ev ahalisi bana destkti ama onun dışında çok sık görüştüğümüz şişman karşı komşumuz bayaaa bi baskı yaptı ye ye ye diye bana. sanki aynı yaştayız o 45 yaşındaydı ben 19 ama farkımız yoktu görünüşte ama hala kabul etmez mesela kilo verdiğimi.. ama takmadım. SAĞLIKLI BESLENİYORUM dedimm kapattı çenesini sustu bozma moralini.. moralini bozarsan daha çok yersin.. onlar öyle yaptıkça üzerine giyeceğin güzel kıyafetlerle karşılarına çıkacağını düşün.. ve mümkünse birisi kalbini kırmadan(aile dışındaki densizlerden bahsedyorum akrabalar arkadaşlar kendini bilmez kuzenler falan..) kilo veer:)

insan istediği kiloya inse bile zayıflama isteği bitmiyo kilo vermiş biri olarak ben öyleyim hala kendimi şişman görüyorum şuram buram birazdaha gitsin die uğraşıyorum hala bi zamandan sonra insanın kafasına yer ediniyo bu seferde kilo almamak için form koruyosun off ne zor bişey yaa

hep aklimda olacak soylediklerin annem de cok kilolu beraberce diyet yapmaya gucu yok anca yesin uzuluyorum onu boyle gordukce ama yapcak bi sey yok sozlerini kulagima kupe ettim hic cikarmicam kimseye aldirmadan yoluma devam edicem

biz yillar once BASKUL AILESIYDIKdelikafadulden kardesim 1 87 boyunda ve nerdeyse 100 lere dayanmisti kilosu henuz 15 indeydi valla cocuk bi hirsla zayifladi ki sormayin aradan 4 yil gecti bir gram fazlaligi yok cok yediginde hemen yuruyuse cikar simdi ustune gore bir sey bulamiyoruz 70 kilo ama azmine hayranim kucucuk yasta bilincine vardi ve dert etmeden rahatca zayifladi ablasi gibi en guzel yillarini kilolarini gizlemekle heba etmedi...simdi her sabah tartiliyor tum paralari kiyafete harciyor erkek olmasina ragmen...ben de eskiden 13 kilo verip 19 kilo olarak geri aldim daha bu yasimda her yerim catlak oldu benim hirsim omur boyu fit olmak degil tartida istedigim rakami gormekti 1.5 ayda verdigim kiloyu catlayana kadar yiyip 2 haftada aldim o kadar yiyodum ki gorgusuz gibi tuvalete zor yetisiodum Atkins diyeti yapmistim meyve bile yasakti cildirmistim artik sonucu boyle oldu simdi daha bilincliyim bi omur boyu rejimde diyette degil saglikli beslenmenin pesinde olacagim biraktigim anda kendimi ne cicili elbiseler benim olacak ne de guzel bi gelinlik...

unutma canım herşey sen nasıl istersen öyle olacak. ben bunu bilir bunu söylerim. şişmanlık bizim tercihimizdi kabinlerden çıkamamak bolero bile giyememek tayt giyememek millet ne şık giyiniyor ben neden bulamıyorum diyip bütün mağazaları talan ettikten sonra o şık şeyleri bulup da üzerimize olmaması.. ama ben dün kabinden de çıktım mankenlik de yaptım kıyafet de aldım bugün ilk defa tayt giyeceğim:) zayıf olmak benim tercihimdi ve ben başardım sen de yapacaksın canımmmm:) haa ayrıcaa dün 10 kiloluk ağırlığı elime aldım(evet bunu yaptım) bizim ev 4. katta en aşağıdan yukarı o 10 kiloyla çıktım ayaklarım patlıyordu ağrıdan kollarım koptu uzuuun zamandır öyle nefes darlığı çekmemiştim. ve kendime çektirdiğim eziyeti daha iyi anladım canım.. kilo BERBAT bişey.. yağlı ve iğrenç gözükmek bir o kadar berbat.. hee br de dün kıştan kalma önünü bağlayamadığım L beden ama üzerime zor olan sırtımdaki yağları belli eden hırkamı giydim hava soğuktu arabada unutmuşum hemen aldım üstüme. ilikledim düşmelerini çuval gibi oldu üstüme o an mutluluğun resmini çizebilir misiniz?? sorusuna kendimi cevap olarak verebilirdim öff yine çok konuştum yaa.. tamam sustum sussuyorum susuyo.. susuy.. susss.. suu.. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…