olursun olursun bi gün bi bakmışız 60 bile olmuşuzz :) sabır gerektiriyo aslında sadece kaydirigubbakcemile2
canmm bu detoks diyeti nasıl oluyo yahu ben hiç denemedim de iyi geliyorsa bana da anlatır mısın acababilmiyorumkismile
Kutlarim seni azminden dolayi, canim. :)
Ben 70in üzerindeyken kilo vermem cok kolaydi, patir patir dökülüyordu. Ne zaman 60lara düstüm acaip yavasladi. Ideal kiloya yaklasinca normalmis bu.
Su 5 kiloyu veremiyorum bir türlü ya. Gram gram gidiyor ama keske ilk baslarda ki gibi olsa. :1closedeyes:
tatlım boşver bu kirazmış karpuzmuş detoksları falan aldatıcı onlar ve gerek yok sen normal yiyerek kilo ver.. bırak onları maranki yapsınyiyerek zayıfla.. bu arada benim de hedefim 60 ama şimdilik 68e ulaşmak istiyorum önce sonra da 65 doğum günüme 65 olmak istiyorum:) yaz sonunda da 60 olmak:) ahhh ahhh hadi bakalım kolay gelsin hepimize
anaaaaam 3 gün ben de kiraz yiyemem kipeki 1 gün yapınca etki ediyo mu acaba cnım? bi de ztn insan 3 gün kiraz yiyince 1 kilo verir en azından sağlıklı değil gibi geldi bana ama 1 gün güzel olabilir, ideal:kedi:
canım bi başlık vardı diyet süresince yapılan 20 yanlış diye vücuttaki faazla suyu ve toksinleri atmak için detoks yapmak zorundayım diye bir yanlışlık da vardı maddeler arasında.. sen bol bol suyunu iç düzenli yemek ye gerisini vücuduna bırak o atar toksinleri de suyu da:)
herkes unuttu benı galıba bugun tartıldım 77.5 im sabah 2 cay kasıgı recel yedım ve normal kahvaltmı yaptım kayısı yedım meyve krızım var bu aralar 2kasık da yogurtlu makarna yedımmm baskaaaa bı kac catal da komsunun kızının getrdıgı yas pastayı yedım bugunluk bu kadar suyumla yesil çayımı içiorum birazdan limon sıkıp içicem sodamı mucux
canım beniiiimm unutmamışsın benı gerçekten haklısın sabrımı sınıyorlar da son damlalarım meyveyi de yemeklerden 2 saat sonra yiyorum genelde siroz yapar diyordu benim ilkokul ögretmenim de üstüne yenmemeli dediğin gibi tatlışımm
bence tepki verme ben sağlıklı olmak istiyorum de kestir at ben öyle yaptım ev ahalisi bana destkti ama onun dışında çok sık görüştüğümüz şişman karşı komşumuz bayaaa bi baskı yaptı ye ye ye diye bana. sanki aynı yaştayız o 45 yaşındaydı ben 19 ama farkımız yoktu görünüşteama hala kabul etmez mesela kilo verdiğimi.. ama takmadım. SAĞLIKLI BESLENıYORUM dedimm kapattı çenesini sustu bozma moralini.. moralini bozarsan daha çok yersin.. onlar öyle yaptıkça üzerine giyeceğin güzel kıyafetlerle karşılarına çıkacağını düşün.. ve mümkünse birisi kalbini kırmadan(aile dışındaki densizlerden bahsedyorum akrabalar arkadaşlar kendini bilmez kuzenler falan..) kilo veer:)
insan istediği kiloya inse bile zayıflama isteği bitmiyo kilo vermiş biri olarak ben öyleyim hala kendimi şişman görüyorum şuram buram birazdaha gitsin die uğraşıyorum hala bi zamandan sonra insanın kafasına yer ediniyo bu seferde kilo almamak için form koruyosun off ne zor bişey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?