Merhaba canım.Ben de 13 aralık 2009 da başladım diyete. 29 yaşındayım ve başladığımda 120 kiloydumİğrenç ötesi yani.6 ay oldu diyet yapalı. Ve en son dün tartıldım 63,5 kgyum. Ben biraz sıkı diyet ve spor yaptım. Sarkma olmadı. 38 beden bol geliyor artık.Boyum 1.68 bu arada. Ama benim amacım 56-57 arası çünkü ağustosta hamile kalmayı planlıyorum. Diyetini sonuna kadar destekliyorum. Ve sana örnek olmak istedim. Kesinlikle zor bişey değil.Ben 6 ayda 60 kg verdim. Düşün 1 insan kadar.Tamamen yarım kadar yani. Senin ki 18 kilkoccuk. Gözaçıp kapayıncaya kadar gider. Birlikte zayıflayalım. Ben şu son kilocukları yolcu edeyim.
Merhaba canım.Ben de 13 aralık 2009 da başladım diyete. 29 yaşındayım ve başladığımda 120 kiloydumİğrenç ötesi yani.6 ay oldu diyet yapalı. Ve en son dün tartıldım 63,5 kgyum. Ben biraz sıkı diyet ve spor yaptım. Sarkma olmadı. 38 beden bol geliyor artık.Boyum 1.68 bu arada. Ama benim amacım 56-57 arası çünkü ağustosta hamile kalmayı planlıyorum. Diyetini sonuna kadar destekliyorum. Ve sana örnek olmak istedim. Kesinlikle zor bişey değil.Ben 6 ayda 60 kg verdim. Düşün 1 insan kadar.Tamamen yarım kadar yani. Senin ki 18 kilkoccuk. Gözaçıp kapayıncaya kadar gider. Birlikte zayıflayalım. Ben şu son kilocukları yolcu edeyim.
bugun detokstayım kızlar sabah ılık lımonlu suyumu ıctım ve sımdıye kadar 2bardak meywe suyu ıctım gece yatana kadar meyve suyu serbest hollywood dıyetının ılk 2 gunuyle aynı yanı daha once de yapmıstım gercekten ıse yarıyor tartıda belli olur inşallah yarın tam 1 hafta oluyor ve ben cok heyecanlıyımm
ara sıradetox güzel oluyor tatlım bende haftaya yapabilirim belki diyetin 1. haftası bitsin:lepi:
canlarım yarım kilo daha gitti 77.5 im dünkü detoks işe yaradı bugun klasık kahvaltımı yaptım aksam da karpuz peynırımı yıcem yesıl cayımı içicem bu arada ılık limonlu su bende cok işe yarıyor bılginize...
maşallah çok güzel gidiyorsun umarım bende öyle güzel giderim...alkisalkisalkis
maşallah tatlım süperrr haftaya 2 günde ben yapayım detoxopuyorumnanaktantatlım senin detoxun nasıldı anlatırmısın zahmet olmassa yani 2 gün neler yaptınopuyorumnanaktan
purelove nasıl gidiyor bakalım? inşallah her şey yolundadır da kilocuklarımız hemmen gider=)
ben bugün ender saraç ın bi haftalık diyetini uygulamaya başladım güzel menüsü bence bazılarını biraz değiştircem gerçi ama işe yarıcağına eminim.hatta bende direk alıntı yapayım sayfaya yapmak isterseniz :)[/QUOTE
cok tesekkurler canım benım bazen şaşırıyorum ne yiceimi ben detokstan bi çıkayım ben de baslıyım cok güzel liste bugun sadece kiraz yedim simdi suyumu ve yesil cayımı içiyim artık 77 olsam yaa
canım benım her sey cok iyi bugun kıraz detoksundayım Ahmet Maranki nin acıkmıyorum artık açlık hissimi kaybettim en zor olan agzımıza sahip olmak degil mi bu hayatta basarıcaz ama eminim Allah hepimizin yardımcısı olsun sekercımkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?