zemuszemussen hiç susma ben bu gazla tıg gibi olurum taytıı giydiğine ayrıca sevindim cicilerini de güle güle kullan mankenim benim inan benn de en çok sırtımdaki yaglardan şikayetçiyim dana olsam pastımam bol olurmus hihoyyyt ayyy tığ gibi oluruz inşallah çıtırcık oluruz insallah Yarebbiiiiiiiimmmmaklinialirimsmileunutma canım herşey sen nasıl istersen öyle olacak. ben bunu bilir bunu söylerim. şişmanlık bizim tercihimizdi kabinlerden çıkamamak bolero bile giyememek tayt giyememek millet ne şık giyiniyor ben neden bulamıyorum diyip bütün mağazaları talan ettikten sonra o şık şeyleri bulup da üzerimize olmaması.. ama ben dün kabinden de çıktım mankenlik de yaptım kıyafet de aldım bugün ilk defa tayt giyeceğim:) zayıf olmak benim tercihimdi ve ben başardım sen de yapacaksın canımmmm:) haa ayrıcaa dün 10 kiloluk ağırlığı elime aldım(evet bunu yaptım) bizim ev 4. katta en aşağıdan yukarı o 10 kiloyla çıktım ayaklarım patlıyordu ağrıdan kollarım koptu uzuuun zamandır öyle nefes darlığı çekmemiştim. ve kendime çektirdiğim eziyeti daha iyi anladım canım.. kilo BERBAT bişey.. yağlı ve iğrenç gözükmek bir o kadar berbat.. hee br de dün kıştan kalma önünü bağlayamadığım L beden ama üzerime zor olan sırtımdaki yağları belli eden hırkamı giydim hava soğuktu arabada unutmuşum hemen aldım üstüme. ilikledim düşmelerini çuval gibi oldu üstümeo an mutluluğun resmini çizebilir misiniz?? sorusuna kendimi cevap olarak verebilirdim öff yine çok konuştum yaa.. tamam sustum sussuyorum susuyo.. susuy.. susss.. suu.. ...
canimcimmmmmmm gule gule giy oh olmus o salak biber hapini satmaya calisan salaga da cok sewindim:)o simitler de hep dusuk bel giymekten oluyo zapzayif kizlarda bile war yaww kuzenim evlencek benim de 26sinda temmuzun umarim o zamana kadar ben de ustume gore bisi bulabilecek kiloya duserim
tatlım sonra kendilerini alman doktorlarına emanet ederler obeziteden. tatiller yaklaşınca kilo verme telaşı sarar falan.. senin geçtiğin yollardan onlar da geçecek merak etme sen incelip meydan okumaya bak fıstığım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?