Bir şişkonun günlüğü

ahhh canım benim çok tesekkürler valla benim yurttan arkadasım da 45 kiloydu hep aglardı kilo almak için sonra beraber eve cıktık veeee 2 ayın sonunda 8 kilo birden aldı daha dogrusu aldırdım şimdi mi?yine aglıyo şişkoyumm diye o da girdi rejime o yuzden yerınde olsam hiç denemem kilo almayı üstüne yapısınca mahfediyor insanı:hulya:

arkidişlerim bugun:
S:2 Sigara böööörei
Ö:biraz kepek ekmegı sora buyuk beyaz peynır 60_65gr kadar light kullanmıorum sora 3zeytın yesil biber skrsz cay domates salatalık
ARA:Azcık çilek ve kirazlarım
A:Mantar yesil biber ve domatesle kavrulmus biraz tuzluydu ve yanında yogurt annem sımdı kötükedihüsobörek yapıo ve benn yemıcem cokacimcoooksuyumu içiyorum 4 bardakta yesil çayımı icicem gece 4 _5gibi yattıgım için belkı 8:30gibi 1 porsiyon daha kiraz çilek yiyebilirimhihoyyyt

menün güzel aslında ama yemek saatlerin düzensiz sanırım bebişimopuyorumnanaktansen neden o kadar geç yatıyorsun bakayıma.s.

vaaaaay e 2 kilo gitmişşşş:))) süper böyle devam et.. Yalnız uyku saatlerini düzenle çünkü en azından ben düzenli uyudugum zaman geceye göre saat başı 100 gr veriyorum. Ama her günden az uyursam öncki güne göre fazla çıkıyorum.. Ona göre ayarla bence kendini..

haklısınız neden böyle oldugunu ben de anlamadım finallerde 2 hafta boyunca sabaha kadar uyumadıgım için alıştı vücudum 1aydır gece uykusu namına bısı kalmadısositososito

bugüne kocaman bi itirafla baslıyorum dün salaklıgımdan börekleri ve koca bı bardak kolayı yuttum hadi dövün benii...pişmanlığın had safhasındaydım cok korktum kilo aldım dıe ve limonlu maden sodasıyla limonlu ılık elma sirkeli suyumu ictım acayip calıstı bagırsaklarım ki ben muz yiyincee ishal olurum kuru kayısı da kabız eder benı kendim gibi enteresan bi vücudum var Allahtan hala 79um gunun bırınde 79 kilo olcaıma sevıneceım hıc aklıma gelmemıstı ve bu gun dengelemek acısından koca bı peynır 3 zeytın 1dilim k.ekmeeei saltlk domates yedim öglen 1kase hazır corba aksam 80gr lıght ton balııı ve bol kirazla cilegımı yedım cuma reglım bıtıyo 1haftam da doluyo cok heyecanlıyım cumaya kadar acaba werebilicek miyim kiii

neyseki telafi etmişsin tatlım önemli olanda buu ama bir daha olursaaklavana göreekaydirigubbakcemile3

cokkk tesekkur ederım boshayallersmilehergun ilgileniosun benle kahrımı cekıosun ne kdar tesekkur etsema.s. azdır sana

cokkk tesekkur ederım boshayallersmilehergun ilgileniosun benle kahrımı cekıosun ne kdar tesekkur etsema.s. azdır sana

rica ederim tatlım birbirimize destek olmadan olmaz zaten mutlulukla destek oluyorum ben sana opuyorumnanaktanverilen kilolar beni çok sevindiriyor kendim vermişim gibi vallazemuszemus

çookkk tesekkur ederim benim önümde daha kocamaaann bi yol var ne mutlu sana azcık kalmıs hedefine tebrik ederima.s.
aman hedefime az kalsada kızların derdi biter mi sıkılaşma, selülit, çatlak ohooo benim de yolum çok anlıyacağın=) hep birlikte başarırız inşallah:lepi:

Merhaba canım.Ben de 13 aralık 2009 da başladım diyete. 29 yaşındayım ve başladığımda 120 kiloydum ığrenç ötesi yani.6 ay oldu diyet yapalı. Ve en son dün tartıldım 63,5 kgyum. Ben biraz sıkı diyet ve spor yaptım. Sarkma olmadı. 38 beden bol geliyor artık.Boyum 1.68 bu arada. Ama benim amacım 56-57 arası çünkü ağustosta hamile kalmayı planlıyorum. Diyetini sonuna kadar destekliyorum. Ve sana örnek olmak istedim. Kesinlikle zor bişey değil.Ben 6 ayda 60 kg verdim. Düşün 1 insan kadar.Tamamen yarım kadar yani. Senin ki 18 kilkoccuk. Gözaçıp kapayıncaya kadar gider. Birlikte zayıflayalım. Ben şu son kilocukları yolcu edeyim.

Ayrıca benim de bugün serbest günümdü. Yarın son düzlük için start veriyorum. ıkimize de kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…