- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
Herkese merhabalar,
Kendimi her zaman güçlü, her şeyin üstesinden gelebilen bir insan sanırdım.
Tüm sorunları tek tek ele alır ve çözüme kavuştururdum.
Etrafımdaki herkese, gerçekten herkese, elimden geldiğince yardım ederdim; kendi zararıma olsa bile. “Birini üzmektense ben üzüleyim” derdim.
Ama…
Konu başlığında da belirttiğim gibi, psikolojimi etkileyen tek şey eşimin ailesi oluyor.
Özellikle kayınvalidemin bazen söylediği tek bir söz bile tüm haftamı mahvedebiliyor.
(Evimi temizleme isteğim bile gidiyor, eşime karşı ilgim azalıyor.)
Beni bu kadar etkilemeyi nasıl başardığına gerçekten şaşırıyorum.
Son bir yıldır onlara gitmemek için her yolu deniyorum. Gerekirse eşimle büyük kavgalar çıkarıyorum.
Yine de ayda bir kez gitmek zorunda kalıyorum.
Size sormak istediğim şu: Sizce nasıl oluyor da üzerimde bu kadar etkili olabiliyor? Uzaktan bile, beni görmese bile, nasıl bu kadar etkileyebiliyor?
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Herkese, ilgisi için çok teşekkür ederim.
Kendimi her zaman güçlü, her şeyin üstesinden gelebilen bir insan sanırdım.
Tüm sorunları tek tek ele alır ve çözüme kavuştururdum.
Etrafımdaki herkese, gerçekten herkese, elimden geldiğince yardım ederdim; kendi zararıma olsa bile. “Birini üzmektense ben üzüleyim” derdim.
Ama…
Konu başlığında da belirttiğim gibi, psikolojimi etkileyen tek şey eşimin ailesi oluyor.
Özellikle kayınvalidemin bazen söylediği tek bir söz bile tüm haftamı mahvedebiliyor.
(Evimi temizleme isteğim bile gidiyor, eşime karşı ilgim azalıyor.)
Beni bu kadar etkilemeyi nasıl başardığına gerçekten şaşırıyorum.
Son bir yıldır onlara gitmemek için her yolu deniyorum. Gerekirse eşimle büyük kavgalar çıkarıyorum.
Yine de ayda bir kez gitmek zorunda kalıyorum.
Size sormak istediğim şu: Sizce nasıl oluyor da üzerimde bu kadar etkili olabiliyor? Uzaktan bile, beni görmese bile, nasıl bu kadar etkileyebiliyor?
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Herkese, ilgisi için çok teşekkür ederim.