Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cafeye gitmek gibiCafeye gitmek gibi mi yoksa şehir dışına tatile gitmek gibi mi?
O zaman size ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Aklıma bile gelmez kaç senelik eşime bir arkadaşımla cafeye gideceğimde haber vermek falanCafeye gitmek gibi
Kalbiniz temiz olmalı :) bu olay küçük bir sorun mudur ki. Arkadaşıyla bir yere gitmiş bana söylemedi ama :/ merak ettim ben de haber vermesini isterdim
Hayır sadece basit bir cafe AVM gibi bir yer ama sorun beni bilgilendirmemesi oldu. Hiçbir yere giderken de bilgi vermez acaba ben mi abartıyorum bu durumu bilmiyorum. Ama merak ediyorum işte.Gittigi yer neresi? Kahve icmeye avm ye sinemaya bowlinge vesaire ise haber vermedi diye meraklanip kirilabilirsiniz. Ama bu asla 2 hafta kusluk sebebi olmamali. Kirildiginizi belirtir bir daha habersiz birakmamasini istersiniz.
Masum olmayan bir yer miydi gittigi?
Hayır sadece basit bir cafe AVM gibi bir yer ama sorun beni bilgilendirmemesi oldu. Hiçbir yere giderken de bilgi vermez acaba ben mi abartıyorum bu durumu bilmiyorum. Ama merak ediyorum işte.
Sanırım ben hep sert bir dille söylediğim için hiçbir zaman işe yaramadı.Ayni evde yasadigim 5 yillik kocama bile bi kere olsun boyle bir seyin haberini vermedim. Cocuk muyum anneme haber verir gibi...
Yasiniz kac? Bogmayin adami. O da sizi bogmasin tabi ki.
Ha yine de cok akliniz kaliyorsa guzelce konusursunuz. Lutfen aklim kalmasin rahat edeyim diye haber ver dersiniz. Kirilmaniz pahasina bu ricanizi kabul etmiyorsa bu adamdan size hayir gelmez zaten.
Çok biliyorsunuz, aynı konu değil. Okuma öğrenin.Aynı konuyu başka başlıkla defalarca açmazdım meselaMune