bir soru

• Konu Sahibi Konu Sahibi ASENK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence burda önemli olan senin sigortasız çalışman. şikayet etmeni öneririm. o diğer mimar da bulaşığı yıkamak zorunda değl sen de değilsin. patronunun iki mimar çalıştıracak kadar bir kurumu varsa bi zahmet bi yardımcı da tutsun temizlik, bulaşık, yemek vs. için. sineğin yağını çıkartıyor anlaşılan sizin patron. tam şikayet edilmelik.

Patron herkesin maaşından belli bir miktar kessin ve bir zahmet mutfağa bakacak eleman alsın . Ben kamuda çalışıyorum sayın idarecimiz mutfaktan geçerken canım bana ve misafirime çay getirir misin dediğinde peki hocam hemen çaycı abiye söylüyorum demiştim. Neticede benden istediği ilk ve son ayak işi olmuştu. Görmezlikten gel.

"tabaklarımızı biz yıkıyoruz mecburen, görevli birini almadı patron" gibi bir konuşma ile belirtebilirsin. ama bir arkadaşın dediği gibi, 5 yıllık deneyimli mimar ile kendini bir tutmamalı, sürekli iyi ilişkiler içinde olup ondan sohbet halindeyken bile bir şeyler öğrenmeye bakmalısın. ben de bu sektördeyim, o yüzden yazıyorum bunları. deneyimi küçük görmemelisin.

En başında dik durmalıydın.Sen de hiç yapmamalıydın ..Senin işin tasarım yapmak..
Mimarlığın %30 u ' duruştur' unutma.
Simdi sende yıkamazsan ortalık iyice dağılır ,daha kötü olur patronuna karşı karşıya kalırsın.Bi sen bi o..artık yapacak bisey yok.buda sana ders olsun.

Boyle bir durum benim basima da geldi part time calisirken. Bir seferlik yika. Sonra da o kisiye kendi bardagimi yikarken seninkini de yikadim de. Bundan sonra da yikama. O da anlasin isini bulasik olmadigini.

Kendi bulasiginizi yikayip kaldirin, digerleri sizi ilgilendirmesin...

Benim eşimin çalıştığı şirkette de sizin gibi daha mezun olmamış mimar bir kız çalışıyordu gayet mezun standartlarındaydı..sigortası yatar maaşı gayet iy verilir ve mimar muamlesi görürdü..bence başka iş arayın bulmamanız için bir sebep yok ezdirmeyin kendinizi bu kadar.. ayrıca kzı mezun oldu direk rusyaya gitti dili bile yoktu şimdi eşşek yüküyle para kazanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…