Ne sen ne de o mimar hanım bulaşık yıkamak zorunda değilsiniz,çünkü sizin göreviniz değil tepkinide mimara değil patronuna göstermen gerek.kızlar ben mimarım.yarım dönem okul uzattım hem çalışıyorum hem okuyorum.çalıştığım ofiste part time mimarlık çizim aynı zamanda ofisin muhasebe takip sekreter ayağına bakıyorum.ofiste patronum ve ben vardık bulaşıkları falanda yıkıyordum bardağımı falan.şimdi yeni bir mimar başladı öğlen yemek yedik şuan mutfakta dağ gibi bulaşık var ve kız kendi tabağını yıkamadan bıraktı oraya.5 yıllık deneyimli bi mimar benden max 5 yaş büyüktür.beni ezsin istemiyorum ondan bi farkım yok çatır çatır tasarım yapıorum sabahtan beri.napsam yıkasammı onun tabağınıda yada bıraksammı hepsini karar veremedim nasıl bir tepki vermeliyim
Ne sen ne de o mimar hanım bulaşık yıkamak zorunda değilsiniz,çünkü sizin göreviniz değil tepkinide mimara değil patronuna göstermen gerek.
Ne sen ne de o mimar hanım bulaşık yıkamak zorunda değilsiniz,çünkü sizin göreviniz değil tepkinide mimara değil patronuna göstermen gerek.
Sigortası olmayan bir işte çalışmayın gerekirse şikayet edin ama sigortanızı yaptırın.bunun farkındayım ama mezun olana kadar bu işe mecburumdeneyim deneyim diye yırtan bi sisteme tabiyiz.ki burda sigortam bile yok ezik ezik çalışıyorum offfff.
Normalde bulaşıkları bunun için görevli insan yıkar.Ama sen baştan bulaşık yıkama olayına da girdiysen onunkini ayıramazsın.Sen sonuçta henüz öğrencisin.5 yıllık bir mimarın deneyimini küçümsememelisin.Onunla kendini kıyaslamamalısın.Deneyim deyip geçme.kızlar ben mimarım.yarım dönem okul uzattım hem çalışıyorum hem okuyorum.çalıştığım ofiste part time mimarlık çizim aynı zamanda ofisin muhasebe takip sekreter ayağına bakıyorum.ofiste patronum ve ben vardık bulaşıkları falanda yıkıyordum bardağımı falan.şimdi yeni bir mimar başladı öğlen yemek yedik şuan mutfakta dağ gibi bulaşık var ve kız kendi tabağını yıkamadan bıraktı oraya.5 yıllık deneyimli bi mimar benden max 5 yaş büyüktür.beni ezsin istemiyorum ondan bi farkım yok çatır çatır tasarım yapıorum sabahtan beri.napsam yıkasammı onun tabağınıda yada bıraksammı hepsini karar veremedim nasıl bir tepki vermeliyim
Normalde bulaşıkları bunun için görevli insan yıkar.Ama sen baştan bulaşık yıkama olayına da girdiysen onunkini ayıramazsın.Sen sonuçta henüz öğrencisin.5 yıllık bir mimarın deneyimini küçümsememelisin.Onunla kendini kıyaslamamalısın.Deneyim deyip geçme.
Yine aynı şeyi söyleyeceğim.Bulaşık olayına nasıl girdin sen.Valla biz öğrenciyken stajdayken çay da demliyorduk bulaşıkta yıkıyorduk.Aynı eğitimi almak farklı,mezun olmuş ddiplomasını eline almış,5 yıllık mimar olmak farklı.Hee bu onun bulaşığını yıkıyacaksın anlamını taşımıyor,bu kısmı onu küçümsediğin seninle aynı ayarda gördüğün için söylüyorum.İşe ihtiyacın varsa bir tabak için işinden olma.Ama bence sigortasız bulaşık yıkatan bir işyterinde de çalışma.Eğer staj görüyorsan sabır göstereceksin.aynı eğitimi alıyoruz.benden 5 yıl önce sektöre atıldığı için onun yemek yediği tabağı yıkamak ağrıma gidiyor.bi çizim yap der eyvallah ama bu başka bir şey.
Bugünlük yıka, ama yarından itibaren kendi kullandığını hemen yıkayıp kaldır. Laf arasında da söylersin işte, yardımcı abla olmayınca herkes kendi yıkıyor diye. Hiç ezdirme kendini, mecbur değilsin yıkamaya.
çok teşekkür ederim ben de böyle düşündüm.yıkadım geldim bulaşığı.bundan sonra kendi kullandıklarımı yıkayıp bırakıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?