• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum olacak. Cevap verirseniz memnun olurum.

Merhaba, ben Kader; 10. sınıfta sayısaldım ama fizik ve kimyam zayıf. 11e geçtim şuan sizce eşit ağırlığa geçmeli miyim? Coğrafya ve tarih dersini de pek sevmiyorum açıkcası ama lise 2de coğrafya 4 tarih 5ti. Sizce eşit ağırlıkta ünv. sınıvında daha mı başarılı olurum? Birde geçen sene arkadaşlar bana ''11e geçerken eşit ağırlığa da geçersen görüşürüz ama'' demişlerdi. Birazda onu takıyorum.. Değiştireym mi bölümümü? :/

ya sayısalsın o yüzden sizlerin tarih coğ görmesi zorunlu değil yani alanınız olmadığı için çok gerekli değil. o yüzden coğrafyanın ve tarihinin 4-5 olmasına aldanma. çünkü sayısal öğrencilerine tolerans gösteriyolar bu konularda. mesela bizim yan sınıfımız sayısaldı ve onların tarih dersine resim öğretmeni giriyordu. hepsi 90-100 alıyodu. branşı tarih olan hocaları da bizim sınıfa (ben sözelciyim) gönderiyolardı.

yani arkadaşlarını falan takma. sonuçta söz konusu senin geleceğin onun bunun lafıyla hareket etme. 2 sene sonra lise bitince hangi biri yanında olucak? böyle düşün birazda. fikrimi sorarsan sevdiğin bölümü oku. nerde mutluysan oraya geç. çünkü severek yapmazsan hiç birşeyde başarılı olamazsın. örneğin ben; mattan nefret ederim. adını duymaya tahamülüm yok. 9u zar zor geçtim. 10.sınıftada alanımda sözeli seçtim. her sene teşekkür takdir almaya başladım. çünkü hepsi anlayabildiğim ve severek dinlediğim dersler. arkadaşlarım 9da nasıl olduğumu biliyolar. karne günü gelip soruyolar kaç tane kırık var bu sene? diyorum teşekkür aldım. dalga geçtiğimi sanıyorlar. dediğim gibi eğer feni seviyosan orda kal. yada en çok kimya ve fizikten mi nefret ediyosun, yoksa tarih ve coğrafyadan mı bunu düşünüp karar ver. amma uzun yazmışım bee :))

Back