- 9 Eylül 2014
- 179
- 67
- 123
- Konu Sahibi Mylonghair
-
Neden inanmayasın ki? Seninle de görüşmesi onun karakter bozukluğunun göstergesi değil mi? Başkasını mı seviyorsun hadi güle güle deyip hiç görüşmemekti yapacağın.İki yıldır ayrıl barış olan ilişkinizde erkek sizin yaptıklarınızı unutamıyor ve tam olarak sizi affedemediği içinde eskisi gibi olamıyorsunuz.peki bu erkek o sürede akrabası olan bir kızı sevdiğini söylese buna inanmak gerekiyor mu??gercekten seviyor olabilir mi???ve sizi hiç sevmediğini söyleyip hala sizinle görüşebiliyor????teşekkürler
olabilir tabi ki niye olmasın seviyorum diyosa seviyodur bence yani.İki yıldır ayrıl barış olan ilişkinizde erkek sizin yaptıklarınızı unutamıyor ve tam olarak sizi affedemediği içinde eskisi gibi olamıyorsunuz.peki bu erkek o sürede akrabası olan bir kızı sevdiğini söylese buna inanmak gerekiyor mu??gercekten seviyor olabilir mi???ve sizi hiç sevmediğini söyleyip hala sizinle görüşebiliyor????teşekkürler
İnan tabi kim sevdiği kıza kızgınlıkla başka birini sevdiğini söyler. Zaten senin yaptığını unutamıyorsa eninde sonunda bitirecektir. Sen aradığın için mi görüşüyor?İki yıldır ayrıl barış olan ilişkinizde erkek sizin yaptıklarınızı unutamıyor ve tam olarak sizi affedemediği içinde eskisi gibi olamıyorsunuz.peki bu erkek o sürede akrabası olan bir kızı sevdiğini söylese buna inanmak gerekiyor mu??gercekten seviyor olabilir mi???ve sizi hiç sevmediğini söyleyip hala sizinle görüşebiliyor????teşekkürler
E tabi öğrendikten sonra artık istemedim sürekli aramalar bulusalımlar vs...kimi seviyosan onu ara beni arama dedim.onu arıyorum zaten dedi.dengesiz ayyaşşşşNeden inanmayasın ki? Seninle de görüşmesi onun karakter bozukluğunun göstergesi değil mi? Başkasını mı seviyorsun hadi güle güle deyip hiç görüşmemekti yapacağın.
Peki sen hala bu adamdan ayrilmak icin ne demesini ne yapmasini bekliyorsun? Seni hic sevmedigi halde senden cocuk sahibi olmasini mi bekliyorsun?İki yıldır ayrıl barış olan ilişkinizde erkek sizin yaptıklarınızı unutamıyor ve tam olarak sizi affedemediği içinde eskisi gibi olamıyorsunuz.peki bu erkek o sürede akrabası olan bir kızı sevdiğini söylese buna inanmak gerekiyor mu??gercekten seviyor olabilir mi???ve sizi hiç sevmediğini söyleyip hala sizinle görüşebiliyor????teşekkürler
Ben arayıp sormuyorum hatta coğu aramasınıda cevapsız bıtakıyorum.sadece bu ne özgüven ona şaşıyorumİnan tabi kim sevdiği kıza kızgınlıkla başka birini sevdiğini söyler. Zaten senin yaptığını unutamıyorsa eninde sonunda bitirecektir. Sen aradığın için mi görüşüyor?
Ben arayıp sormuyorum hatta coğu aramasınıda cevapsız bıtakıyorum.sadece bu ne özgüven ona şaşıyorumİnan tabi kim sevdiği kıza kızgınlıkla başka birini sevdiğini söyler. Zaten senin yaptığını unutamıyorsa eninde sonunda bitirecektir. Sen aradığın için mi görüşüyor?
İki yıldır ayrıl barış olan ilişkinizde erkek sizin yaptıklarınızı unutamıyor ve tam olarak sizi affedemediği içinde eskisi gibi olamıyorsunuz.peki bu erkek o sürede akrabası olan bir kızı sevdiğini söylese buna inanmak gerekiyor mu??gercekten seviyor olabilir mi???ve sizi hiç sevmediğini söyleyip hala sizinle görüşebiliyor????teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?