• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR SORUM OLACAK ??????

İçimden geleni yazmak istemiyorum kisaca salla gitsin tanımıyor gibi yap

En doğru tespit bu...kötü kişi bendim bu ilişkide.marifet olsun diye yazmıyorum.sadece pişman oldum gelsin affetsin istedim ama olmadı.
canım hani yaşla mı alakalı artık bilemeyeceğim ama ukalalık olarak görmezsen " sen gelirken ben bir kaç tur attım" bu yollarda diye arabesk bir yorum yapmak istiyorum. aksi halde meramımı mümkün değil anlatmam. sen belki 20 bile değilsin ben tam 34 yaşındayım.

Hem de görüşmediğini söylüyor
yooo istemem yan cebime koy diyor.
aslında kendine yakıştırmıyor ama çevreden birinin buna ilgi göstermesi dişi gibi hissettirmesi hoşuna gidiyor. yine de adını koyacak cesareti yok. taaaa ki bizim oğlan blöf yapıp, bu düşene kadar..
hee yarın çocuk "şaka yaptım" dese yine adını koymaz da... işte birini bulana kadar..

Bu
yooo istemem yan cebime koy diyor.
aslında kendine yakıştırmıyor ama çevreden birinin buna ilgi göstermesi dişi gibi hissettirmesi hoşuna gidiyor. yine de adını koyacak cesareti yok. taaaa ki bizim oğlan blöf yapıp, bu düşene kadar..
hee yarın çocuk "şaka yaptım" dese yine adını koymaz da... işte birini bulana kadar..
da doğru çünkü bdn bu ilişkiyi tamamiyle hıra yapmıştım.o bana geri dönse onu terkedeceğimi biliyor zaten.şuan kendimden tiksindim.psikolojik sorunlarım olabilir.saglıklı bi insan bana dönsün terkedeyim içgüdüsü tasıyamaz.karsıdaki de bir insan sonucta.

Sevmiyor malesef bu kadarda netim bizzat su tarz insanlara tanik oldum hic biride sevmedi, seven erkek seven insan bambaskadir canim benim

Bişi yok da arayıp sormasın o halde gitsin aşık oldugu kızı arayıp sorsun.

Back
X