• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR SORUM OLACAK ??????

Tapusunu almadım o da satılıga cıkarmadı zaten..( yani evlilik gündeme gelöedi) neyse allah onunda yolunu bahtını acık etsin
ben de satın aldın sandım da zaten o yüzden söyledim. onca hakaret ettikten sonra, birini sevmesini mümkünatsızlık olarak görüyorsun imajı veriyorsun da ondan.

valla ben de konuyu okumadan "uzaklaş o adamdan " diye yapılan saçma feminist yaklaşımlı yorumlara takıyorum..

Seni sevmiyorum ya da falancayı seviyorum diyen adamdan uzaklaş demenin nesi feministçeki İpek?
Bir insanın kendisine saygısı varsa bu muameleye katlanmaz. Falancayı gerçekten sevmiyor bile olsa böyle saçma örnekler verecek adam ilişki yaşanacak olgunluğa gelmemiştir.
Ve bence zamanında bir kadın bir hata yaptı diye şu anda da seni sevmiyorum diyen bir adamla bir şeyleri kurtarmaya çabalayacak diye bir şey yok bence.

ben de satın aldın sandım da zaten o yüzden söyledim. onca hakaret ettikten sonra, birini sevmesini mümkünatsızlık olarak görüyorsun imajı veriyorsun da ondan.
Ya birini sevebilir sevdsin mutlu da olsun ama daha benden ne istiyo çözemediğim bu

İki yıldır ayrıl barış olan ilişkinizde erkek sizin yaptıklarınızı unutamıyor ve tam olarak sizi affedemediği içinde eskisi gibi olamıyorsunuz.peki bu erkek o sürede akrabası olan bir kızı sevdiğini söylese buna inanmak gerekiyor mu??gercekten seviyor olabilir mi???ve sizi hiç sevmediğini söyleyip hala sizinle görüşebiliyor????teşekkürler
Beni affedemiyorsa yürü git derim.Akrabası olan kızı sevsin sevmesin.Yalan veya gerçek bunu bana söyleme cesaretini gösterebiliyorsa,yapacağım şey arkamı dönüp gitmek.Beni hiç sevmediğini söyleyip hala benimle görüşüyor olmasından ziyade,bana beni sevmediğini söyleyen biriyle benim görüşüyor olmam abes asıl.

Beni affedemiyorsa yürü git derim.Akrabası olan kızı sevsin sevmesin.Yalan veya gerçek bunu bana söyleme cesaretini gösterebiliyorsa,yapacağım şey arkamı dönüp gitmek.Beni hiç sevmediğini söyleyip hala benimle görüşüyor olmasından ziyade,bana beni sevmediğini söyleyen biriyle benim görüşüyor olmam abes asıl.
Ben GÖRÜŞMÜYORUÖ .bunu ısrarla anlamıyosunuz.adam beni arayıp soruyo ilgilenmiyorum.amacını çözmek istedim burda.yorumlar için teşekkürler.

Seni sevmiyorum ya da falancayı seviyorum diyen adamdan uzaklaş demenin nesi feministçeki İpek?
Bir insanın kendisine saygısı varsa bu muameleye katlanmaz. Falancayı gerçekten sevmiyor bile olsa böyle saçma örnekler verecek adam ilişki yaşanacak olgunluğa gelmemiştir.
Ve bence zamanında bir kadın bir hata yaptı diye şu anda da seni sevmiyorum diyen bir adamla bir şeyleri kurtarmaya çabalayacak diye bir şey yok bence.
yok şöyle. konu sahibi eski sevgilisi oluyor sanıyorum. geçmişte yeşillik olsun diye ezmiş, hor görmüş, hakaret etmiş.. nedeni de yokmuş yani. artık o anki ruh durumuyla ilgili sanırım..
sonra aralarında ne olduysa artık bunlar bir küs bir barışık devam etmiş. kız zaten istemiyor ki hor görüyor, küçümsüyor.,
çocuk da bunla görüşmeye devam ediyor ama adı sanı yok ilişkinin.
tamamen dengesiz yelkenli misali bir ilişki..,
sonra çok mucizevi ya da şok yaratmasa gerek bunca olandan sonra çocuk birini sevdiğini söylüyor.
bizim kız üzülüyor "gerçek mi" diye.
adama sormazlar mı "sen bu insanı hor görmüyor muydun?"
sence gerçekten çocukta mı suç? yani şurada ne kadar erkek anlatıldı (KKda) bazılarına dediğimiz "kaç uzaklaş" lafını ben bu çocuğa dokunduramadım. yani femistlikten öte hani kk da kati doğrular var ya "kaçılması lazım, taviz yok" gibi tek düze konuyu anlamadan yapılan yaklaşımlar.

Gece 2-3 lerde beni neden arasın ki yok ışığı acık gormuş sanane dedim ışık bu yanarda sönerde .benim hissettiğim şu.o benden intikam alıyor.kaldı ki gercekten seviyosada onada dedim git mutlu ol kısmet dedi kuşbeyinli yaaa:))
yani seviyorsan git ona soyle sana neden soyluyor? Garipler gerçekten sen ne yaptın da uzuldu bilmiyorum ama madem senin yaptıklarını unutamıyor çekip gitsin neden hala sizinle goruşuyor hiç utanması gururu yok

Ya birini sevebilir sevdsin mutlu da olsun ama daha benden ne istiyo çözemediğim bu
valla onu kendine soracaksın. sen adamı ezip geçtikten sonra neden hala görüşmeye devam ettin ki?
aranızda senin bakış açına göre statü farkı var. Emin olmamakla birlikte kendini ondan daha çok beğeniyorsun ve Brad gibi bir tipe layık görüyorsun.
yanılma payım kaç?

yok şöyle. konu sahibi eski sevgilisi oluyor sanıyorum. geçmişte yeşillik olsun diye ezmiş, hor görmüş, hakaret etmiş.. nedeni de yokmuş yani. artık o anki ruh durumuyla ilgili sanırım..
sonra aralarında ne olduysa artık bunlar bir küs bir barışık devam etmiş. kız zaten istemiyor ki hor görüyor, küçümsüyor.,
sonra çok mucizevi ya da şok yaratmasa gerek bunca olandan sonra çocuk birini sevdiğini söylüyor.
sence gerçekten çocukta mı suç? yani şurada ne kadar erkek anlatıldı (KKda) bazılarına dediğimiz "kaç uzaklaş" lafını ben bu çocuğa dokunduramadım. yani femistlikten öte hani kk da kati doğrular var ya "kaçılması lazım, taviz yok" gibi tek düze konuyu anlamadan yapılan yaklaşımlar.
En doğru tespit bu...kötü kişi bendim bu ilişkide.marifet olsun diye yazmıyorum.sadece pişman oldum gelsin affetsin istedim ama olmadı.

Ben GÖRÜŞMÜYORUÖ .bunu ısrarla anlamıyosunuz.adam beni arayıp soruyo ilgilenmiyorum.amacını çözmek istedim burda.yorumlar için teşekkürler.
Neyi ısrarla anlamıyoruz.Ben birkez yorum yaptım.Ve senin sorduğun soruların cevabını verdim.
1-akrabasını sevip sevmediğine inanmakla ilgili soru sormuşsun,cevabını vermişim
2-seni affetmeyen bir insanla küs barış bi ilşki yaşamışsın.Cevabını vermişim.
3-seni seviyor olabilir mi diye sormuşsun cevabını vermişim.
Velhasıl böyle bir adam için kafamı bile yormam.Ararsa açmam.

Konuyu biliyorum İpek. Ben çocukta suç demiyorum ama uzaklaş o çocuktan diyorum. Yani ne diyim ki seni sevmeyene asıl bırakma mı? Ayrıca zamanında konu sahibi çocuğu ezerken de ona da uzaklaş derdim. Silah zoru ile mi ezilmeye razı gelmiş çocuk da.

arayıp soruyorsa sen de cevap veriyorsun demek ki
yaşlarınız küçük belli... sen de istemem yan cebime koy demesen bu seviyor polemiği dert olmazdı.

H
Neyi ısrarla anlamıyoruz.Ben birkez yorum yaptım.Ve senin sorduğun soruların cevabını verdim.
1-akrabasını sevip sevmediğine inanmakla ilgili soru sormuşsun,cevabını vermişim
hayır cnm.görüştüğümü düşündüğün kısmına bu u yazdım

Konuyu biliyorum İpek. Ben çocukta suç demiyorum ama uzaklaş o çocuktan diyorum. Yani ne diyim ki seni sevmeyen asıl bırakma mı? Ayrıca zamanında konu sahibi çocuğu ezerken de ona da uzaklaş derdim. Silah zoru ile mi ezilmeye razı gelmiş çocuk da.
aa tabi uzaklaşmalı zaten. şimdiye kadar durduğu hata.
zaten başından hakaret ettiğinde kesin olarak uzaklaşması lazımdı.
ama yaş itibariye vur kaç ya da arada derede kalan ilişkiler bunlar.

Konuyu biliyorum İpek. Ben çocukta suç demiyorum ama uzaklaş o çocuktan diyorum. Yani ne diyim ki seni sevmeyene asıl bırakma mı? Ayrıca zamanında konu sahibi çocuğu ezerken de ona da uzaklaş derdim. Silah zoru ile mi ezilmeye razı gelmiş çocuk da.
fıstık senin için demedim zaten ben. sen yazdıysan zaten okumuşsundur canım.

ben de bunu anlamıyorum işte. madem sevmiyor, madem hakaret edip hor görmüş şu maddeler neden bu kadar dert olmuş konu sahibine?

Back
X