Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım hani yaşla mı alakalı artık bilemeyeceğim ama ukalalık olarak görmezsen " sen gelirken ben bir kaç tur attım" bu yollarda diye arabesk bir yorum yapmak istiyorum. aksi halde meramımı mümkün değil anlatmam. sen belki 20 bile değilsin ben tam 34 yaşındayım.
yooo istemem yan cebime koy diyor.
aslında kendine yakıştırmıyor ama çevreden birinin buna ilgi göstermesi dişi gibi hissettirmesi hoşuna gidiyor. yine de adını koyacak cesareti yok. taaaa ki bizim oğlan blöf yapıp, bu düşene kadar..
hee yarın çocuk "şaka yaptım" dese yine adını koymaz da... işte birini bulana kadar..
yooo istemem yan cebime koy diyor.
aslında kendine yakıştırmıyor ama çevreden birinin buna ilgi göstermesi dişi gibi hissettirmesi hoşuna gidiyor. yine de adını koyacak cesareti yok. taaaa ki bizim oğlan blöf yapıp, bu düşene kadar..
hee yarın çocuk "şaka yaptım" dese yine adını koymaz da... işte birini bulana kadar..
da doğru çünkü bdn bu ilişkiyi tamamiyle hıra yapmıştım.o bana geri dönse onu terkedeceğimi biliyor zaten.şuan kendimden tiksindim.psikolojik sorunlarım olabilir.saglıklı bi insan bana dönsün terkedeyim içgüdüsü tasıyamaz.karsıdaki de bir insan sonucta.