Bir sorum var

limonatakek21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
220
244
103
Meraba herkese.
Bir sey merak ediyorum. Esinizin hamileliginiz boyunca kayinvalidenizin evinde bardak kaldirmaniza bile izin vermedigi oluyormuydu? Her kalkmaya gel otur otur mu derdi? Bu kadar hassas bi donem mi bilmiyorum sizdede bolemiydi? Ben evli degilim bu arada kendim icin sormuyorum

Hmm herkesin kocası böyle yapıyorsa tamam ama sadece benim ki böyleyse aldattığı için ilgi gösterisi mi yapıyor göz mü boyuyor şüphesi mi bu?
Eğer öyle bi şüpheniz yoksa da niye bu durumu kafanıza taktınız ki?
Adam belki heyecanlı, mutlu, pozitif enerji dolu bebeği olacağı için.
Biraz anlamsız bi konu olmuş açar mısınız biraz ?

Meraba herkese.
Bir sey merak ediyorum. Esinizin hamileliginiz boyunca kayinvalidenizin evinde bardak kaldirmaniza bile izin vermedigi oluyormuydu? Her kalkmaya gel otur otur mu derdi? Bu kadar hassas bi donem mi bilmiyorum sizdede bolemiydi? Ben evli degilim bu arada kendim icin sormuyorum
Abiniz eşine mi diyor annenizin evinde?
Hassasiyetler farklıdır.
Ben de hamileyken pek iş yapmadım evde. Gerçi kayınvalidem hala pek yaptırmaz.
Hamileyken pencere, halı silen bile var.

Ne güzel bi eş ama bu nezaketi sadece bebek için gostermıyordur inşallah bazı adamlar var çocuğa bısey olacak korkusuyla boyle davranışlara giriyorlar anne umurlarında olmuyor esasında bu şahıs onlardan değildir umarım

Benimki iki metre yukardaki vestiyerin kapağını zıplayarak kaptabileceğimi söylüyordu, 7 aylık hamileyken:KK70:

Ayrıntı olmadığı için, tahminen eğer sadece oradayken yapmıyorsa adam bunları, helal olsun derim

Adam ne guzel esini dusunuyor demek ki.
Hamile insani evinize cagirip bir de is yaptirmaniz elbette olmaz. Katlanamiyorsaniz evinize cagirmayin

Bazı insanlar fazla hassas olabilir eş bu konuda çok hassas ise çevredekilerinde anlayışlı olması lazım.Ben tüp bebekle hamile kaldım şu ana kadar da bir rahatsızlığım olmadı ama hiçbir iş yapmadım yemek harici ve başkaları varken otur demiş olabilir nedir konu bir de onu açsanız kim hamile?

Benimki ev de bile iş yaptırmadı bir yıldan fazla oldu doğum yapalı daha yeni yeni iş yapmaya başladım.

Bir bardak degildir o sadece. :))) Olmasi gereken adamin yaptigi bence anormal bisey yok. Ben hamile degilim ama kvnin evinde bir ise karismam en fazla kendi tabagimi ve ayni anda bitirmisse esimin tabagini vs alir soyle bi yikar makinaya koyarim o kadar. Kendi evime davet edersem kvye asla is birakmam kendin yaparim.

Meraba herkese.
Suan hamile degilim ama esim simdiden ailesnn yaninda hamile falan olirsan kesinlikle agir isler yaptirmam sana yardimci olurum dedi. Benimde cok hosuma gitti kaynana da ona göre is teklifinde bulunur yani ;)

Bi bardak bile derken ironi mi yaptınız? Yoksa gerçekten bardak bile kaldırtmıyo mu?:KK64: Hamile değilim ama eşim bana poşet ıvır zıvır falan hiçbi şey taşıtmaz sağolsun. Hamileyken de erkekler ellerinden geldiğince azaltmalı bence kadının yüklerini.

Yaptırmaz yani gayet normal daha dün eşimin ailesi ile birlikteydik yemek tenceresini kaldıracaktım sen bırak kızlar halleder dedi ben oturdum görümcelerim hazırladı kaldırdı sofrayı hiçbirisi de gücenmedi, hafif bir poşet olsun elimden alır mutfak dolaplarına uzanmama izin vermez her tencere tava alacağım vakit esimi çağırırım, tabak reyonu üstteydi ben uyuduktan sonra yerlerini değiştirip aşağı rafa almış hepsini, iftar sonraları zorla yürüyüşe götürür süt içtim mi icmedim mi takip eder, meyvesiz bırakmaz beni falan filan. Var yani iyi ki var ben severim ilgi alakayı abinizse ne güzel eşine değer veriyor demek ki.

Evet aynen böyleydi eşim
Eksiği var fazlası yok
Kayınvalidemler eltimler de dahil kime gidersek gidelim mutfağa gitsem arkamdan gelir sen otur sakın bi şey yapma derdi
Hatta bir eltim bu yüzden çok cekememezlik yapmıştı
İyi ki de yapmış ama eşim de ben de gerçek yüzlerini gördük

Back
X