Bir sorum var

Açıkça sorabilirsin bence. Niye bu kadar düşünüyosun ki sevgiline bunu sormak için? Ben aileyle konuşsan mı diye düşünüyosun sandım bu kadar.
Şuanda ciddiyete dökülmüş birşey yok konuşulmadı. Böyle bir soru yakın zamanda bir beklentimin olduğunu düşündürsün istemiyorum. Ailesiyle karşılaşıyorum selamlaşıyorum vs. arkadaşız olarak biliyorlar ve sevgili kısmındaki kişinin ben olduğumu düşünüyorlar sadece. Bu durumda sormam doğru mu

Şuanda ciddiyete dökülmüş birşey yok konuşulmadı. Böyle bir soru yakın zamanda bir beklentimin olduğunu düşündürsün istemiyorum. Ailesiyle karşılaşıyorum selamlaşıyorum vs. arkadaşız olarak biliyorlar ve sevgili kısmındaki kişinin ben olduğumu düşünüyorlar sadece. Bu durumda sormam doğru mu
Ben aileye sevgiliyi söyleme taraftarıyım. Dönüp baktım önceki yazılanlara 1 yıl olmuş hala ailesi sizinle birlikte olduğunu bilmiyorsa burda sorun var bence. Hadi kadınlar aile baskısı görüyor diye söyleyemiyor sevgilisini ama erkekler neden söylemez ki?
Ben sizin yerinizde olsam ailenle sürekli yüz yüze geliyoruz, konuşuyoruz. Neden ilişkimiz olduğunu söylemiyorsun? Boşandığım için istemezler diye mi? Diyerek sorarım. Hem merak ettiğinizi sormuş olursunuz hem de işi ciddiye bindirmezsiniz.

Ben aileye sevgiliyi söyleme taraftarıyım. Dönüp baktım önceki yazılanlara 1 yıl olmuş hala ailesi sizinle birlikte olduğunu bilmiyorsa burda sorun var bence. Hadi kadınlar aile baskısı görüyor diye söyleyemiyor sevgilisini ama erkekler neden söylemez ki?
Ben sizin yerinizde olsam ailenle sürekli yüz yüze geliyoruz, konuşuyoruz. Neden ilişkimiz olduğunu söylemiyorsun? Boşandığım için istemezler diye mi? Diyerek sorarım. Hem merak ettiğinizi sormuş olursunuz hem de işi ciddiye bindirmezsiniz.
Hiç böyle bakmamıştım

çok haklı. beğendim ama yorum da yapayım dedim. erkeğin ileri yaşta ilişkiyi saklaması normal değil. aileyle tanışıyosunuz bi de

Merhaba,

Kısaca anlatıp soracağım. Yaklaşık 2 yıl önce kısa süren bir evliliği sonlandırdım. Görüştüğüm birisi var ve tüm bu durumlarımı biliyor. Erkek arkadaşıma evlilik baskısı yapılıyor söylem olarak, ailesi kız arkadaşı olduğunu biliyor fakat kim olduğunu bilmiyor. Not olarak erkek arkadaşım daha önce evlilik yaşamamış.

Ailesi ile denk geldiğimizde standart sohpette bulunuyorum ve görüştüğü kişinin ben olmasını istiyorlar dile getirmişler ( arkadaştık öncedende)

Sorum şu daha önce ayrıldığımı biliyorlar mı bilmiyorum, bilmiyorlarsa ileride söylenmeli mi yoksa yaşanmamış gibi mi devam edilmeli ve ailesi bu durumu öğrendiğinde tepkisi ne olucak bunları merak ediyorum. Bunları sormalı mıyım yoksa herşeyi bile bile bu kadar adım attı diyerek yaşayarak mı görmeliyim?
Sevgilinize büyük iş düşecek. Bunları sevgiliniz düşünmeli. Ona sorabilirsiniz ailen bosandigimi biliyor değil mi? Diyerek.
Yorumlara baktım biraz. Daha sevgili olduğunuzu bile bilmiyorlar. Çok merak ediyorum. Sevgiliniz açıklayınca ve ailesi istemezse sevgiliniz arkanızda duracak mı. Siz herseyi öğrenmeye çalışın. Sormaktan utanmayın. Bu sizin hayatınızı direkt etkiliyor

Back
X