- 1 Ocak 2025
- 925
- 243
- 18
- 27
Dayan gülooo dayaann skjsksldjİnanır mısın bu ay aynı kararı bende aldım bacım ama regl olmama 9 gün var bugün gittim kan verdim sjsjsjsjsj keşke az istikrarlı olsak da dayanabilsek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayan gülooo dayaann skjsksldjİnanır mısın bu ay aynı kararı bende aldım bacım ama regl olmama 9 gün var bugün gittim kan verdim sjsjsjsjsj keşke az istikrarlı olsak da dayanabilsek![]()
Kız sor dediklerimi sormadın aşkoommHepimiz hamileyiz kızlar hayırlı olsun işte bak tüm tabloyu tutturduk ahahahahahahahahhaha
A adenim0011 Y YorgunruhumMalones
Ahhsjejsjs ne olacak bu halimizzzHahahahha bence tam tersi hepimiz toplanıp yine de bir hamile edemiyoruzregl olacak neredeyse testte tık yokkk
Yine beyin fırtınası yaşanıyorKızlar
Şimdi aklıma bir şey geldi. Şimdi bizim beklenti ve stresten adetimiz gecikirse ve bizde adet beklediğimiz için test yapmayıp sürekli ertelesek ve bu döngü günlerce sürüp adetimizi de geciktirip düzenimizi bozarsaacaba yarın test mi yapsak hep birlikte ben siz olmadan yapmak istemiyorum shshshdhhdhdhdh
Malones Y Yorgunruhum A adenim0011
Melkit
Ayyy akşam ne zaman akşam eczaneler kapalı olmaz mı benimde yok valla bende yarın gidip alıcam ancaYine beyin fırtınası yaşanıyortamam yapalım ama benim testim bitti ya anca akşam alabilirim
Bence yarin alıp öbür gün sabah yapalım ilk idrar olsun hemAyyy akşam ne zaman akşam eczaneler kapalı olmaz mı benimde yok valla bende yarın gidip alıcam anca![]()
Tamammmm öyle yapalımmm oda mantıklıymış hazır mısınız kızlarrrBence yarin alıp öbür gün sabah yapalım ilk idrar olsun hem![]()
Kız valla nasıl denk getirdin, az önce eşimle konuşuyordum sen bence hamilesin sana test alıcam gelirken dedi, bulursa yapalım gitsin sabahKızlar
Şimdi aklıma bir şey geldi. Şimdi bizim beklenti ve stresten adetimiz gecikirse ve bizde adet beklediğimiz için test yapmayıp sürekli ertelesek ve bu döngü günlerce sürüp adetimizi de geciktirip düzenimizi bozarsaacaba yarın test mi yapsak hep birlikte ben siz olmadan yapmak istemiyorum shshshdhhdhdhdh
Malones Y Yorgunruhum A adenim0011
Melkit
Ben buna da çok güldüm sözde misafirlikteyimYine beyin fırtınası yaşanıyortamam yapalım ama benim testim bitti ya anca akşam alabilirim
Off 14ü bat tarihimm 14ünde yapmak istiyorum bugün negatif gördüm dahaa içimden gelmiyorrTamammmm öyle yapalımmm oda mantıklıymış hazır mısınız kızlarrr![]()
Hadi bu defa eşlerimiz hissediyor bu defaa tutsunn beeKız valla nasıl denk getirdin, az önce eşimle konuşuyordum sen bence hamilesin sana test alıcam gelirken dedi, bulursa yapalım gitsin sabah
Olur evett bendeeeBulamazsa adet de olmazsam yaparız sonraki gün o zaman
Ha 13 ha 14 canım bir gün farkla çıkacak olan çıkar zaten bende o kafayla yapmak istiyorum çünkü şimdi hamileyim düşüncesi yüzünden bide saçma bir adet gecikmesi yaşamayalımOff 14ü bat tarihimm 14ünde yapmak istiyorum bugün negatif gördüm dahaa içimden gelmiyorr![]()
Bir şey söyleyeyim mi o kadar haklısın ki aslında bu sonsuz döngüden kurtulmak lazımHa 13 ha 14 canım bir gün farkla çıkacak olan çıkar zaten bende o kafayla yapmak istiyorum çünkü şimdi hamileyim düşüncesi yüzünden bide saçma bir adet gecikmesi yaşamayalım![]()
Öyle mi diyosun korkuyorumHa 13 ha 14 canım bir gün farkla çıkacak olan çıkar zaten bende o kafayla yapmak istiyorum çünkü şimdi hamileyim düşüncesi yüzünden bide saçma bir adet gecikmesi yaşamayalım![]()
Off kurtulmak istemiyorummm iyiydim böyle yaaBir şey söyleyeyim mi o kadar haklısın ki aslında bu sonsuz döngüden kurtulmak lazım
Kaç çıktı canımBen bugün kan verdim siz yapın ben yapamicam sjsjsjsj hepinizi çarşamba sabahı heyecanla bekliyorum kızlar![]()