Bir sorum var

İnanılmaz belimm sırtım ağrıyor yaa dayanamıyorum gerçekten bazen diyorum ki adet olacaksam olsaydım da ilaç içseydim
Benimde sağ göğsüm ama koltuk altı kısmına doğru olan kısım ağrımaya başladı adet olucam sanırım🥲 geçen ay da tam orası ağrımıştı

Benimde sağ göğsüm ama koltuk altı kısmına doğru olan kısım ağrımaya başladı adet olucam sanırım🥲 geçen ay da tam orası ağrımıştı
Valla karnıma da adet ağrıları giriyor misafirlikteyim de çok kötüyüm şuan karnım belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor eve zor atacam kendimi

Canım adet ağrısı olduğuna emin misin ya kaç gün vardı unuttum ben🥲
Bugün bitti zaten 2 gün kaldı hayatım. Adet ağrısı gibi aslında böyle giriyor geçiyor uzun sürmüyor ama sırtım çok ağrıyor karnım geçti bile şuan. Regl geldi gibi zannettiren akıntım oluyor diken üstündeyim

İç sıkıntısından muhteşem yüzyıl açtım 1. Bölümden, dün finali izlemiştim Allah beni iflah etsin

Canım senin çok erken zaten negatif çıkması aşırı normal
Kızlaar benim sat 25 temmuz 31 temmuzda bitti. 31-1-2-3-4-5 değerlendirdim. Yumurtlama günümde ve sonrasında kayınvalidemin rahatsızlığı sebebiyle şehir dışına çıkmak durumunda kaldık haliyle olmadı hiç bişey. Ama yumurtlama günümden beri sağ tarafımda bir sancı belimde ağrı ben anlamadım sizin bi yorumunuz var mı 😂

Kızlaar benim sat 25 temmuz 31 temmuzda bitti. 31-1-2-3-4-5 değerlendirdim. Yumurtlama günümde ve sonrasında kayınvalidemin rahatsızlığı sebebiyle şehir dışına çıkmak durumunda kaldık haliyle olmadı hiç bişey. Ama yumurtlama günümden beri sağ tarafımda bir sancı belimde ağrı ben anlamadım sizin bi yorumunuz var mı 😂
Ya değerlendirdiğin günler iyi baya bakalım vardır inşallah

Nasıl yani tutma ihtimali var mı 😱 yani yumurtlama günümü değerlendiremedim ya ben içerde yalayan sperm varsa tutmuş olabilir miiii 🤩🤩 ahhhh inşallah ağzın bal yesin bacııııımmm baacıııımmm 🥰🥰
Yumurtlama öncesi önemli son ilişki günü yumurtlamadan hemen öncesi ise ihtimal var tabii ki

Nasıl yani tutma ihtimali var mı 😱 yani yumurtlama günümü değerlendiremedim ya ben içerde yalayan sperm varsa tutmuş olabilir miiii 🤩🤩 ahhhh inşallah ağzın bal yesin bacııııımmm baacıııımmm 🥰🥰
Tabi kii bende o ihtimalle duruyorum canım çatlama günü olmadı çatlama sonrası gece ilişki olmadı. Öncesinde olan ilişkiyle bir umut bekliyorum🥲🤲

Yumurtlama öncesi önemli son ilişki günü yumurtlamadan hemen öncesi ise ihtimal var tabii ki
Tam ümidimi kesmiştim 🙈 bence 6 sında yumurtladım ben çünkü karnım kasıklarım ağrıyor hala. Şuan sancım sanki böbreğimde ya şaka gibi bi sorun yok çok şükür böbreklerimde de içim rahat bir de ona takacaktım kafamı 😂

Kızlar bildiğim kadarıyla çatlamadan önceki ilişkide olma ihtimali daha yüksek zaten, sperm 3-5 gün içerde takılıyor ama yumurta 12 saat hadi taş çatladı 24 saat sonra ölüyor o yüzden çatlama olduğu saatte ilişki olmadığı sürece önceki ilişkinin şansı daha yüksek

Back
X