Bir sorum var

Ayy haykırdımm😂😂😂 yemin ediyorum hamileysen 9 ay boyunca adamın başını yersin şunu getir bunu götür şunu aşerdim buram ağrıyor😂😂 acıma el oğluna diyor yaa😂😂 haklısın ama biz acıdık da ne olduu🙄😂😂
Babanemin bi lafı var affınıza sığınarak bacılarım onu dile getirmek isterim shshshsh acıma el oğluna ne sıçtı ki avucuna onu sürecen suratına diye 😂😂😂 sevdiğim bir tabirdir kendiai

Kız acilde bekliyorum şimdi içimi de bir korku kapladı valla ağlıcam dhdhhdhdhd

Ya benim eşim telefonda öğrendi yaaaa ben hep bu testi süpriz şekilde gösteriyorlar ya videoda onu istiyordum ama testlere olan güvenimiz sıfır olunca eşime sabah test yapıcam ama çıkmaz kesin falan demiştim şimdi aradı acildeyim diyo hadi hadi kesin pozitif offff hdhdhdhdhdhdhdh keşke azıcık güvenimiz olsaydı da akiam testi gösterip hamileyim deseydim hddhhdhd

Ya benim eşim telefonda öğrendi yaaaa ben hep bu testi süpriz şekilde gösteriyorlar ya videoda onu istiyordum ama testlere olan güvenimiz sıfır olunca eşime sabah test yapıcam ama çıkmaz kesin falan demiştim şimdi aradı acildeyim diyo hadi hadi kesin pozitif offff hdhdhdhdhdhdhdh keşke azıcık güvenimiz olsaydı da akiam testi gösterip hamileyim deseydim hddhhdhd
Negatif çıktı der sürpriz yaparsın be dur hemen ne sanki

Back
X