- 1 Ocak 2025
- 917
- 241
- 18
- 27
Erkeeenn dahaaa erkeennn sjshjslskdOhhhh nagada rahatladııım shshhshsh Kocaman bi tek çizgi sjsjsjsjsj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeeenn dahaaa erkeennn sjshjslskdOhhhh nagada rahatladııım shshhshsh Kocaman bi tek çizgi sjsjsjsjsj
Zaten şu tekte hamile kalanlara hayret ediyorum nasıl başardıın yaaa nasılll dşye bağırasım geliyorBnm 25 cnm valla umitsiz olmaz gorumcem 33 yasinda tekte hamile kaldi shshhsh
Hatamız stres yapmak aşko millet rahat davranığı için takmadığı için oluyor bende 12 ay olacak bu ay. Bide 19 u ilk evlilik yıldönümümüz kocama bebişimizi hediye etsem Allah ımYa bence ben 7 aydır bi yerde bi hata yapıyorum shshshshsh
Valla benmde ona gore istemeden olmus ama inandirici gelmioZaten şu tekte hamile kalanlara hayret ediyorum nasıl başardıın yaaa nasılll dşye bağırasım geliyor![]()
Genelde öyle oluyor yaa istemiyorlar yani üstüne düşmeden bebeği düşünmeden davrandıkları için oluyor inanırım doğrudur istemeden olmuşturValla benmde ona gore istemeden olmus ama inandirici gelmioistemeden nasil olabilir
Vallahi bilmiyorum ben iki sene tam korunmadim hamile kalabilirdim ama kalmadim onlemini aldim onlar korunurken hamile kaldi vallaGenelde öyle oluyor yaa istemiyorlar yani üstüne düşmeden bebeği düşünmeden davrandıkları için oluyor inanırım doğrudur istemeden olmuştur![]()
Ama siz de yapın siz olmadan kılımı kıpırdatmam artık dkdkkdkk
Soğan kürü mü yapsam ya hem kilo da verdiriyomuş
İşte kısmet meselesi Kurban olduğum Rabbim isterse veriyor korunmak korunmamak değil mesele. Bende işk aydan beri hiç korunmadım 12 ay oldu bakalım bu ay umutluyum da hayırlısıVallahi bilmiyorum ben iki sene tam korunmadim hamile kalabilirdim ama kalmadim onlemini aldim onlar korunurken hamile kaldi valla
Valla ben 3 ay önce mi 4 ay önce miydi yaptım da hamile kalmadımSoğan kürü mü yapsam ya hem kilo da verdiriyomuş
İnşallah gelmez de yapmazsınbenim reglim gelsin olursan bende yapicma
Herşeyi beraber yapıyoruz bundan sonra kslsls ama soğan kürü yapamam en az 6 ayda bir yapılıyorAma siz de yapın siz olmadan kılımı kıpırdatmam artık dkdkkdkk
Bu ay da olmazsa beraber yapalım güçlerimizi birleştirirsek olabilir kdkekdlslValla ben 3 ay önce mi 4 ay önce miydi yaptım da hamile kalmadım![]()
İnsallah cnm ya bilmiyorum ortadayim umitliyim de degilim deİnşallah gelmez de yapmazsın![]()
Heee tamam o zaman bana alkış tutarsın dkwkkdksHerşeyi beraber yapıyoruz bundan sonra kslsls ama soğan kürü yapamam en az 6 ayda bir yapılıyor![]()
Rahim duvarını inceltiyor fazlası yapamam aşkoBu ay da olmazsa beraber yapalım güçlerimizi birleştirirsek olabilir kdkekdlsl
Ben seni full destekliyorum merak etmee ksmsmsHeee tamam o zaman bana alkış tutarsın dkwkkdks
Mukkeeemmmmellllll kuzuuuuu hayırlı olsunKızlar sonucum çıktıııı beta 20 iyi sizce nasıllll ayy emin olamadım ama bir türlü iyi mi değil mi
Melkit
Malones A adenim0011 Y Yorgunruhum A adilebaytarovic B Blackgirll35