Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sen kesin hamilesin ve geç döllenme oldu. Bak gör yani böyle hissediyorumValla hepimiz hamile olsak da nisan annelerinden devam etsek
Bak hamiş olsanız da beni yalnız bırakmak yok tamam mı o grupta benimlesinizDağılmayız dağılmayız eylül hamilelik bekleyenler grubundan devam bu ekip![]()
Evett yaaa bu topik yüzünden kocam beni boşayabilir telefon düşmüyor elimdenAhahhahahahahahahahha Off ya bence de dağılmayalım valla birbirimize umut oluruz![]()
Bak hamiş olsanız da beni yalnız bırakmak yok tamam mı o
valla benimde böyleEvett yaaa bu topik yüzünden kocam beni boşayabilir telefon düşmüyor elimden![]()
![]()
Benimde hiç bişeyim yok aşkooBenim bugün hiçççç bir belirtim yok allahım sinirrrrne göğüs ne karın ağrısı dün biraz kasık ağrısı yaşamıştım ara ara bugün oda yok
Ama normalde benim göğsüm ağrırdı hep ona şaşırıyorum bu ayBenimde hiç bişeyim yok aşkoo![]()
Allahımmm ne kadar güzel şeyler söylüyorsunuz öyle kızBen sen kesin hamilesin ve geç döllenme oldu. Bak gör yani böyle hissediyorum![]()
Ay benim baya var kız bide göbek bölgemde kıllanma hiç olmadığı için bariz belli yani önceden yoktu buna da eminim artık ahahhahaha acaba hamilelik belirtisi mi yani bunu da beynim yaptıysa artık yuh beyincim diye bağırırım heraldeBen de hemen kalkıp baktım o çizgiyeama yoktu
Ben de hemen kalkıp baktım o çizgiyeama yoktu
inşallah kızlarımmm bende cok hafif varAy benim baya var kız bide göbek bölgemde kıllanma hiç olmadığı için bariz belli yani önceden yoktu buna da eminim artık ahahhahaha acaba hamilelik belirtisi mi yani bunu da beynim yaptıysa artık yuh beyincim diye bağırırım heralde
Benimde bazı aular olur bazı aylar olmaz olduğunda da hamilelik diyemiyorum olmadığında daAma normalde benim göğsüm ağrırdı hep ona şaşırıyorum bu ay
Onu birkaç ay önce onu okumuştum direkt baktım vardı ayy bi heyecan bi heyecan kesin hamileyim dedim daha önce yoktu dedim varmış ama hamile değildimSadece bugün mide yanması yaşıyorum kızlar bide az önce bir topikte gördüm göbek deliğinden alta kadar uzanan kahverengi çizgi hamilelik belirtisi sayılabilirmiş bazıları bu şekilde öğrenmiş. Ben kalktım tabi hemen baktım benim se baya varrrrr ay acaba dedim![]()
Malones
Melkit Y Yorgunruhum A adenim0011
Ay senin yani o çizgi hep mi varmış yoksa adet olunca kayboldu mu yoksa sen var mı sanmışsın nasıl olduuuOnu birkaç ay önce onu okumuştum direkt baktım vardı ayy bi heyecan bi heyecan kesin hamileyim dedim daha önce yoktu dedim varmış ama hamile değildimİnşallah sen hamilesindir
Gelen akıntı yumurta büyüdüğü zaman oluşuyor. Akıntıdan sonra yumurta çatlamış oluyor. Kimin akıntısı gündüz olur akşama çatlar kiminki bir veya iki gün sonra. Benimde senin gibi kafam hep karışıktı. Ama bu ay akıntı bitti iki gün sonra ilişki olmuştu. Bende memleke düğüne gidicem diye sözde bir kaç aya atmıştım bebek fikrini. Sözde yumurtlamam bitti diye rahat davrandım. Zaten o ilişkinin ertesi günü anladım hamile kaldığımı. İlişkiden sonraki 7. Gün erken gebelik testtim pozitifti. Ve adetim bir gün kala yani bugünkü testtim de böyle.Kızlar orda çok konular karışmasın diye burada sormak istedim. Şimdi benim geçen ay döngüm 26 gündü yani 26. Gün adet oldum. 26-27-28 arası değişir her ay döngülerim. Şimdi sorum şu benim yarın 26. Gün döngüde. Eğer adet olmazsam diyelim adetim 1 gün gecikti diye hesap yapabilir miyim yoksa en az 28 gün geçecek ki öyle mi adetim gecikti diyebileyim
A adenim0011Malones Y Yorgunruhum
dpo ne demek acaba10 dpoya kadar yerlesebiliyor bebis yani en gec ihtimali düşünelim eğer bebek varsa artık yerleşmiş olmalı salı günü sabah kanda cikar dusuk betayi algılayan guvenilir bir testte bile çıkar
Ay canım maşallah çok erken öğrenmişsin hemde benim adetten 5 gün önce kan testi negatiftiGelen akıntı yumurta büyüdüğü zaman oluşuyor. Akıntıdan sonra yumurta çatlamış oluyor. Kimin akıntısı gündüz olur akşama çatlar kiminki bir veya iki gün sonra. Benimde senin gibi kafam hep karışıktı. Ama bu ay akıntı bitti iki gün sonra ilişki olmuştu. Bende memleke düğüne gidicem diye sözde bir kaç aya atmıştım bebek fikrini. Sözde yumurtlamam bitti diye rahat davrandım. Zaten o ilişkinin ertesi günü anladım hamile kaldığımı. İlişkiden sonraki 7. Gün erken gebelik testtim pozitifti. Ve adetim bir gün kala yani bugünkü testtim de böyle.