Bir sorum var

Benim bugün hiçççç bir belirtim yok allahım sinirrrr😂😂😂😂 ne göğüs ne karın ağrısı dün biraz kasık ağrısı yaşamıştım ara ara bugün oda yok

Sadece bugün mide yanması yaşıyorum kızlar bide az önce bir topikte gördüm göbek deliğinden alta kadar uzanan kahverengi çizgi hamilelik belirtisi sayılabilirmiş bazıları bu şekilde öğrenmiş. Ben kalktım tabi hemen baktım benim se baya varrrrr ay acaba dedim🥲 Malones Malones Melkit Melkit Y Yorgunruhum A adenim0011

Ben de hemen kalkıp baktım o çizgiye 😄😄 ama yoktu
Ay benim baya var kız bide göbek bölgemde kıllanma hiç olmadığı için bariz belli yani önceden yoktu buna da eminim artık ahahhahaha acaba hamilelik belirtisi mi yani bunu da beynim yaptıysa artık yuh beyincim diye bağırırım heralde

Ben de hemen kalkıp baktım o çizgiye 😄😄 ama yoktu
Ay benim baya var kız bide göbek bölgemde kıllanma hiç olmadığı için bariz belli yani önceden yoktu buna da eminim artık ahahhahaha acaba hamilelik belirtisi mi yani bunu da beynim yaptıysa artık yuh beyincim diye bağırırım heralde
inşallah kızlarımmm bende cok hafif var :D bu hafta cumartesi yine test yapalım

Sadece bugün mide yanması yaşıyorum kızlar bide az önce bir topikte gördüm göbek deliğinden alta kadar uzanan kahverengi çizgi hamilelik belirtisi sayılabilirmiş bazıları bu şekilde öğrenmiş. Ben kalktım tabi hemen baktım benim se baya varrrrr ay acaba dedim🥲 Malones Malones Melkit Melkit Y Yorgunruhum A adenim0011
Onu birkaç ay önce onu okumuştum direkt baktım vardı ayy bi heyecan bi heyecan kesin hamileyim dedim daha önce yoktu dedim varmış ama hamile değildim😂😂 İnşallah sen hamilesindir

Onu birkaç ay önce onu okumuştum direkt baktım vardı ayy bi heyecan bi heyecan kesin hamileyim dedim daha önce yoktu dedim varmış ama hamile değildim😂😂 İnşallah sen hamilesindir
Ay senin yani o çizgi hep mi varmış yoksa adet olunca kayboldu mu yoksa sen var mı sanmışsın nasıl olduuu😂

Kızlar orda çok konular karışmasın diye burada sormak istedim. Şimdi benim geçen ay döngüm 26 gündü yani 26. Gün adet oldum. 26-27-28 arası değişir her ay döngülerim. Şimdi sorum şu benim yarın 26. Gün döngüde. Eğer adet olmazsam diyelim adetim 1 gün gecikti diye hesap yapabilir miyim yoksa en az 28 gün geçecek ki öyle mi adetim gecikti diyebileyim 🥲🥲🥲
A adenim0011 Malones Malones Y Yorgunruhum
Gelen akıntı yumurta büyüdüğü zaman oluşuyor. Akıntıdan sonra yumurta çatlamış oluyor. Kimin akıntısı gündüz olur akşama çatlar kiminki bir veya iki gün sonra. Benimde senin gibi kafam hep karışıktı. Ama bu ay akıntı bitti iki gün sonra ilişki olmuştu. Bende memleke düğüne gidicem diye sözde bir kaç aya atmıştım bebek fikrini. Sözde yumurtlamam bitti diye rahat davrandım. Zaten o ilişkinin ertesi günü anladım hamile kaldığımı. İlişkiden sonraki 7. Gün erken gebelik testtim pozitifti. Ve adetim bir gün kala yani bugünkü testtim de böyle.

Eklentiler

• 20250811_130043.webp
    20250811_130043.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 21
Gelen akıntı yumurta büyüdüğü zaman oluşuyor. Akıntıdan sonra yumurta çatlamış oluyor. Kimin akıntısı gündüz olur akşama çatlar kiminki bir veya iki gün sonra. Benimde senin gibi kafam hep karışıktı. Ama bu ay akıntı bitti iki gün sonra ilişki olmuştu. Bende memleke düğüne gidicem diye sözde bir kaç aya atmıştım bebek fikrini. Sözde yumurtlamam bitti diye rahat davrandım. Zaten o ilişkinin ertesi günü anladım hamile kaldığımı. İlişkiden sonraki 7. Gün erken gebelik testtim pozitifti. Ve adetim bir gün kala yani bugünkü testtim de böyle.
Ay canım maşallah çok erken öğrenmişsin hemde benim adetten 5 gün önce kan testi negatifti 🥲 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤍 eğer benim yumurtamın öatlaması 1 veya 2 gün sonra olduysa kanda çıkan negatif normal demektir çünkü kana yansıması için erken ama eğer daha erken çatladıysa kanda çıkardı sanırım bu yüzden hala kararsızım işte 🥲

Back
X