- 1 Ocak 2025
- 925
- 243
- 18
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle topluca kırmızı odaya alsalar biziBiz kadın doğumdan önce psikoloğa mı gitsek napsak durumumuz hiç iyi değil![]()
Yoldayım kahkaha attımmHahahah gece uyumadan önce son kez buraya bakıyorum uyanınca da ilk burdayım eşimin sevgililik zamanı günaydın mesajını bu kadar beklemedim beee
Topluca alırlarsa biz yine toparlayamayız aşkımŞöyle topluca kırmızı odaya alsalar bizi
Bağımlısı olduk napalımYoldayım kahkaha attımmYemin ediyorum aynı şeyi bugün ben yazacaktım sevgilik günlerime döndüm diye gözümü açar açmaz burası aklıma geliyor uyumadan da 50 defa kontrol ediyorum biri bişey yazdı mı diye
![]()
Hahaahhah çok doğru burda toplandık da nolduuTopluca alırlarsa biz yine toparlayamayız aşkım![]()
Güzel de oldu yaaBağımlısı olduk napalım![]()
Zaten kafalar sıyırıktı tam gittiHahaahhah çok doğru burda toplandık da nolduu
Nsjsjsldldm rafadan mıııBen bi karar aldım. Gelecek ay yok beyaz akıntım geldi yumurtlama oldu yok sulu oldu çatladı yok kahverengi geldi rafadan oldu bakmayacağım. Akışına saldım. Adet günü gelmeden de test mest yok.
Ama bence de en mantıklısı olması gerek o zaten biz çok uğraşıyoruzBen bi karar aldım. Gelecek ay yok beyaz akıntım geldi yumurtlama oldu yok sulu oldu çatladı yok kahverengi geldi rafadan oldu bakmayacağım. Akışına saldım. Adet günü gelmeden de test mest yok.
Kesinlikle öyle ya beta 600lerde öğrenmenin tadı da başkadır hemAma bence de en mantıklısı olması gerek o zaten biz çok uğraşıyoruz![]()
Ayy Nasipp olsunn inşallah güzelimmKesinlikle öyle ya beta 600lerde öğrenmenin tadı da başkadır hem
Canım ben geçen ay o kararı aldığım için bu ay hiçbir belirtim yok diyorumBen bi karar aldım. Gelecek ay yok beyaz akıntım geldi yumurtlama oldu yok sulu oldu çatladı yok kahverengi geldi rafadan oldu bakmayacağım. Akışına saldım. Adet günü gelmeden de test mest yok.
Ahahah aynen öyle yaa bende de çok fena bel sırt ağrısı var arada kasıklarım geriliyor vücut sıcaklığım yumurtlamadan beri hep yüksek eşim ateşim var hastayım sanıyorCanım ben geçen ay o kararı aldığım için bu ay hiçbir belirtim yok diyorumaslında kasık ağrısı falan yaşadım arada ama hiçççç ciddiye bile almıyorum valla diyorum beynim benimle oymuyor şuan bu gerçek değil shshdhdhhdhdhd kız geçen ay bildiğin hamileydim ben yani tüm belirtiler ful paket 10 gün yaşadım dhdhdhhd A adenim0011
Melkit Y Yorgunruhum
Belirti falan hikaye valla ya adet gecikene kadar hiçbir şeye belirti diye bakmam artıkkCanım ben geçen ay o kararı aldığım için bu ay hiçbir belirtim yok diyorumaslında kasık ağrısı falan yaşadım arada ama hiçççç ciddiye bile almıyorum valla diyorum beynim benimle oymuyor şuan bu gerçek değil shshdhdhhdhdhd kız geçen ay bildiğin hamileydim ben yani tüm belirtiler ful paket 10 gün yaşadım dhdhdhhd A adenim0011
Melkit Y Yorgunruhum
Neredeyse 1 yıldır bende de öyleydi ya gogus hassasiyeti falan yaşadım bir sürü belirtim vardı ilginç bir şekilde bu ay en belirtisiz ayımCanım ben geçen ay o kararı aldığım için bu ay hiçbir belirtim yok diyorumaslında kasık ağrısı falan yaşadım arada ama hiçççç ciddiye bile almıyorum valla diyorum beynim benimle oymuyor şuan bu gerçek değil shshdhdhhdhdhd kız geçen ay bildiğin hamileydim ben yani tüm belirtiler ful paket 10 gün yaşadım dhdhdhhd A adenim0011
Melkit Y Yorgunruhum
Valla bence belirti aramadığımız için olabilir camım benim cidden göğüslerim asla ağrımadı hatta tuhafıma gidiyor yani. Sadece kasıklarım da ara ara ağrı oldu 1 2 gün sanki ama nadir yani öyle süregelen bir ağrı değildi ama bunu bile kabullenmiyorum diyorum beynim oynuyor benimle sakin ollllNeredeyse 1 yıldır bende de öyleydi ya gogus hassasiyeti falan yaşadım bir sürü belirtim vardı ilginç bir şekilde bu ay en belirtisiz ayım![]()
Gogus hassasiyeti haric çoğu doğru aslında ama bebek nerdeeeeKızlar bu arada akıntı ile alakalı chatgbt bana çok güzel bir tablo gönderdi sizde bir bakın isterseniz
Melkit Y Yorgunruhum
Malones A adenim0011
Eki Görüntüle 3629019