Bir sorum var

Canım işte banada tam bu lazım benimde hiç belirtim yok kafayı yicem adet olcakmış gibi hiç bir belirtim yok adetim gecikmesinide hiç istemiyorum çünkü belirsizlikte kalıcam bu seferde acaba bu belirtisizlik hamileliğemi işaret sonra diyorum milletin kasığı batıyo bişiler yaşıyolar bende tık yok yani değilsindir diyorum sonra kendime :(
Canım o kadar çok belirtisi olmayıp sadece gecikmeyle gebeliğini öğrenen var ki. Herkesin bedeni bünyesi aynı değil ki neden takılıyorsun böyle şeylere. Benimde adetim normalde çokk sancılı geçer öldürür beni ve öncesinde başlar çok da iyi bilirim o ağrıyı hemen ayırt edebilirim yani bu defa yok o ağrı. 2 gün var adet tarihime çoktan başlamış olması lazımdı. Bende hissediyorum kan verdiğimde negatifi gördüğümde de testlerde tek çizgi gördüğümde de erkendir demek ki çıkmıyor ama hamileyim diyorum bakalım yanılacak mıyım doğru mu😂😂

Kızlar test vermeye geldim acildeyim şimdi inşallah dua edin orda da sonuç pozitif çıksın size uzunca bir yazı hazırlıcam bu ay bir sürü şey yaptım çünkü hdhdhdhdh

Ay evet kızlar ben kan testimde negatifi gördüğümde bile içimden hep dedim ki ben hamileyim bence ya kan testine bile inanmadım dhdhdhhd Melkit Melkit
Çünkü kızlar ben normalde adet öncesi adet ağrısı yaşardım alt karın ve göğüs hassasiyeti ama bu ay yaşamadım Buda en çok tuhafıma giden şeydi
Benimde normalde çok sancılı geçer birkaç gün öncesinde başlar adet sancım çok iyi bilirim adet olacağımı o yüzden aylardır hiç test bike yapma gereği duymadım sancım olunca anlıyordum. Bu ay yok hiç sancım🤗🥲

Kızlar test vermeye geldim acildeyim şimdi inşallah dua edin orda da sonuç pozitif çıksın size uzunca bir yazı hazırlıcam bu ay bir sürü şey yaptım çünkü hdhdhdhdh
Dualarımız seninle meleğimm İnşallah güzel haberle döneceksin inanıyorum🌸 merakla bekliyorum neler yaptın bakalımmm😂😂

Canım o kadar çok belirtisi olmayıp sadece gecikmeyle gebeliğini öğrenen var ki. Herkesin bedeni bünyesi aynı değil ki neden takılıyorsun böyle şeylere. Benimde adetim normalde çokk sancılı geçer öldürür beni ve öncesinde başlar çok da iyi bilirim o ağrıyı hemen ayırt edebilirim yani bu defa yok o ağrı. 2 gün var adet tarihime çoktan başlamış olması lazımdı. Bende hissediyorum kan verdiğimde negatifi gördüğümde de testlerde tek çizgi gördüğümde de erkendir demek ki çıkmıyor ama hamileyim diyorum bakalım yanılacak mıyım doğru mu😂😂
inşallah canım demekki uslu bir bebeğim varmış diyeceğim annesine zorluk yaşatmadı :) ayy düşüncesi bile içimi kıbırdatmaya yetiyor inşallah yarın deniyeceğim sabahtan rabbim sen nasip et

beta sonucunu bekliyoruzz canım benim tahmin edeyim hemen bence 180 ♥︎

inşallah canım demekki uslu bir bebeğim varmış diyeceğim annesine zorluk yaşatmadı :) ayy düşüncesi bile içimi kıbırdatmaya yetiyor inşallah yarın deniyeceğim sabahtan rabbim sen nasip et
Oyy amiin amiinn canımm😂 valla bende hamileysem benim bebek baya yaramaz sanırım anneyi fazlaca yoruyor şimdiden kız bu bel ağrısı nee yaa gerçekten sakat etti beni

Back
X