Bir sorum var

Yemin ederim keşke buraya çığlık atabilsem çok tuhafım şuan awox yanıltmaz demi ayyy inanamıyorum ağlıyorum
Ayyy vala hamilesinnn sen senin yerine ben burada heyecan yaptım çığlık attım resimleri görünce🤣🤣🤣

Ne yükseltecek ki iğne falan kullanmadın önemli olan düzenli artacak mı bakalım çokkkk sevindim canım benim

Allahım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah şuan o kadar duyguluyum ki isimlerinizi tek tek açık olarak yazın ben dua edicem isimlerinizle benimle bu duyguya ortak oldunuz 🥹
Sinem ben vala dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bacım oyy şükür aramızdan hamilerde çıktı 🥰🥰

ay canımm hayırlı uğurlu olsun 10 katı artmış daha geçen 2 ydi şimdi 2 günde bir 2 katı artarak ilerlemesi lazım hayırlısıyla doktor ne dedi bidaha kan verceksin demedimi ?
Dedi dedi canım iki gün sonra gel dedi devlet hastanesi aslında ilk gebesin dedi sonra dedi ama kesin konuşmayayım belki başka şeyler artırmıştır iki gün sonra gel 😂

Kızlae şimdi burası çok uzun oldu ben başka bir pik açayım hepiniz oraya gelin orda da bu ay kendimce ne yaptım da hamile kaldım anlatayım hem daha düz olur burda mesaj çok birikmiş olur mu😂😂💖💖

Kızlae şimdi burası çok uzun oldu ben başka bir pik açayım hepiniz oraya gelin orda da bu ay kendimce ne yaptım da hamile kaldım anlatayım hem daha düz olur burda mesaj çok birikmiş olur mu😂😂💖💖
Çok iyi olur kuzum😘😘

Dedi dedi canım iki gün sonra gel dedi devlet hastanesi aslında ilk gebesin dedi sonra dedi ama kesin konuşmayayım belki başka şeyler artırmıştır iki gün sonra gel 😂
yanlız testin bu kadar hassas olması çok iyiymiş resmen 20 yi gördü

Hepinizi etiketlicem kızlarım ama biraz uzun sürebilir yazı baya uzun olacak çünkü dhdhdhhd üff keşke ses kaydı atabilsem şuan size ya hislerimi daha iyi tarif ederdim 🥲

Back
X