Geçeceğin odadaki kızları tanıyor musun ??merhaba bayanlar ben yurtta kalan biriyim ve de odamı değiştireceğim şu anki odamdakileri kırmadan nasıl vedalaşabilirim yapım itibariyle ben çok takan ve insanları önemseyen biriyimm.sorunum çok küçük de olsa bana akıl verin ? çekingenim yeni odaya çıkma fikrini de bayadır düşündm sebep odamdakileri samimi buluyorum oynuyorlar kişiye göre ben de değiştireceğim inş bugün .
Madem öyle kafana takmana gerek yok. Kişiliklerini de çok iyi bildiğine göre hiçkimseyle vedalaşmana da gerek yokkk...
Hatta konuşmak istemiyorsan odanı değiştirdikten sonra da muhattap olmayabilirsin ya da mesafeli davranabilirsinnn...
kızlar artık yolumuza farklı odalardan devam edeceğiz odamı değiştirmeye karar verdim sizle bi ilgisi yok değişikliğe ihtiyacım var deyin ve gidin bence çünkü çok büyütmeye gerek yok nasıl olsa çok samimi değilsiniz en azından arada karşılaşacağınız için gereksiz tartışmalara girmeyin hiç[/QUO
odamı değiştirecektm bugün boş oda dolmuş üzüldüm baya ama dediğin gibi boş oda bulayım böyle diyip çıkarım inş dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?