bir sorum var ???

laliess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
316
101
48
merhaba bayanlar ben yurtta kalan biriyim ve de odamı değiştireceğim şu anki odamdakileri kırmadan nasıl vedalaşabilirim yapım itibariyle ben çok takan ve insanları önemseyen biriyimm.sorunum çok küçük de olsa bana akıl verin ? çekingenim yeni odaya çıkma fikrini de bayadır düşündm sebep odamdakileri samimi buluyorum oynuyorlar kişiye göre ben de değiştireceğim inş bugün .

Bir açıklama yapma zorunluluğun yok ki ..
Odanı değiştirirsen biraz olsun dönüp kendilerini eleştirmelerine,düşünmelerine sebep olursun..
Bir nevi iyilik yapmış oluyorsun hem kendine, hemde onlara..

Geçeceğin odadaki kızları tanıyor musun ??

Madem öyle kafana takmana gerek yok. Kişiliklerini de çok iyi bildiğine göre hiçkimseyle vedalaşmana da gerek yokkk...

Madem öyle kafana takmana gerek yok. Kişiliklerini de çok iyi bildiğine göre hiçkimseyle vedalaşmana da gerek yokkk...

insanları çok önemsiyorum ya ben haklısınız bu benim kararım onlara ne diyebilmem gerek ki onlarla konuşmak istemiyorum

Hatta konuşmak istemiyorsan odanı değiştirdikten sonra da muhattap olmayabilirsin ya da mesafeli davranabilirsinnn...

Hatta konuşmak istemiyorsan odanı değiştirdikten sonra da muhattap olmayabilirsin ya da mesafeli davranabilirsinnn...

evet odamı değiştirmem gerek bunun için. şimdi odamı değiştirmeden mi gideceğim diyim değiştrp mi vedalaşıyım ya ben çok taktım

Su durumda arkadaslarının pek bunu takacagını sanmam..

Gurbete gitmiyosun ki, yine aynı çatı altında olacaksın onlarla. Duygusal vedalaşmalara gerek yok bence. Odanı değiştireceğinin bikaç gün öncesi arkadaşlar ben odamı değiştiriyorum, burda da rahatım ama o odada daha rahat edicem dersin olur biter. Takma bu kadar...

Simdi odada beraber kaldigin arkadaslarin cok samimi yakin arkadaslarin degil belli ki.istersen aciklama bile yapmazsin ki onlarda yakin olmadiginiz icin senden bi aciklama beklemezler,kirilip gücenmezler.. baskalari icin fazla kafa yormamak lazim,hele de hak etmeyen,rahatsizlik veren kisiler icin hic,onlarda senn gibi iyi niyetli olsalardi zaten,bu noktaya gelinmezdi..

Ahh ahh 3 sene süründüm resmen o yurtlarda seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de başta çok iyi niyetli ve uysaldım, kimseyi kırmamaya çalışırdım vs. Ama zamanla kendi hakkını kendi kararını savunabilmeyi öğretiyor o yurtlar. Sonuçta oda değiştirmek senin kararın demekki rahatsızsın ki böyle bir karar vermişsin ve bunu kimseye açıklamak zorunda değilsin. Çok mecbur kalırsan, kötü ayrılmamak adına, hakkınızı helal edin gibi bişeyler söyleyip çıkar gidersin. Bunun için hiç üzme kendini tatlım inan orda bu kimsenin umrunda olmuyor nelerle uğraşmıştım boşuna yıprattım kendimi hep. Yeni odanda da hakkını savun, net ol ki ezilme. Şimdiden yeni odan hayırlı uğurlu olsun

Hiçbir zaman vedalaşmana gerek yok odanı değiştir hazırlıklarını yaparken de sorarlarsa cevabını verirsin. Zaten aynı yurttasınız devamlı olarak birbirinizi göreceksiniz vedalaşmana falan hiçbirşey yapmana gerek yokkk...

bu devirde kim karşısındakine göre oynamıyor ki, yeni odanda durum değişmeyecek, bence ilişkilere daha yüzeysel bak kırılmak istemiyorsan

İnsanları düşünüp kendine dert edeceğine, içinden geldiği gibi davran ve tek kelime bile etmeden değiş odanı.

samiyetsiz olduklarından ve de yüzüme karşı niyetlerini açık açık belli etmelerinden dolayı değiştirmek istiyoru belki de durum değişmicek diğer tarafta ama en azından ben sınırımı koyabileceğimi düşünüyorum şimdi çok samimi olmam .amam samimi olup sonradan böyle yüzlerini görünce ben onlar gibi oynamayı değil gitmeyi düşünüyorum

kızlar artık yolumuza farklı odalardan devam edeceğiz odamı değiştirmeye karar verdim sizle bi ilgisi yok değişikliğe ihtiyacım var deyin ve gidin bence çünkü çok büyütmeye gerek yok nasıl olsa çok samimi değilsiniz en azından arada karşılaşacağınız için gereksiz tartışmalara girmeyin hiç

Oda değişmeden vedalaşın gitsin. Onlar için dünyanın sonu olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…