bir sorum var

ahayselam

oldugu Kadar olmadigi KadeR...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
107
48
13
34
Esim cok ilgisiz ne bileyim odun gibi ya kiskanma sahiplenme ilgi alaka ne bileyim bunlar yok onda soruyorum ndn kiskanmiyorsun sevmeyen insan kiskanmaz diyorum ben sonsuz guveniyorum sana guvenmeyen insan kiskanir deyip gecistiriyo cok sikici bi evliligim var ya hayat yok evlilik kavrami yok ben istiyorum ki sahiplensin kiskansin bazi seylere karissin sohbet gezmek bunlar bnm hayatimda yok iste mutsuzum yaaa hayatimin hatasini yaptim evlenmekle neden boyle davraniyo sizce

Esim cok ilgisiz ne bileyim odun gibi ya kiskanma sahiplenme ilgi alaka ne bileyim bunlar yok onda soruyorum ndn kiskanmiyorsun sevmeyen insan kiskanmaz diyorum ben sonsuz guveniyorum sana guvenmeyen insan kiskanir deyip gecistiriyo cok sikici bi evliligim var ya hayat yok evlilik kavrami yok ben istiyorum ki sahiplensin kiskansin bazi seylere karissin sohbet gezmek bunlar bnm hayatimda yok iste mutsuzum yaaa hayatimin hatasini yaptim evlenmekle neden boyle davraniyo sizce
Taktik degistir bence adamin üstüne düşüp onu bunalmak yerine onun senin üstüne düşmesini sağla... Bakımını yap süslen ben çıkıyorum gezmeye gidiyorum falan de emin ol bir süre sonra rolleri degisirsiniz...
Kacan kovalanir taktiği...Sorularla bunaltma eşini... sen umursamaz davrandiginda onun seni umursadigini göreceksin... ;)

Calismiyorum ya mesele saat dokuzda bakkala gitsem karismiyo git diyo ben istiyorum ki bu saatde ne isin var gitme ben alirim demesini bekliyorum ama yok

Brnm iki cocugum var hadi deyince gezmeye gidemiyorum ben konyaliyim izmire gelin geldim ailem burda olmadigi icin cocuklara bakacak birini bulup ne istedigimde disati cikabiliyorum nede is hayatina girebiliyorum evde cocuk isi ev isi

Şimdilerde çok böyle koca. Sanki adres belli olsun diye evleniyorlar. Anne, babanın yanında oturmuyor artık yani. Evdeki kadınlar hiç umurunda değil, sanki hala bekar. Arkadaşım değişeceğini hiç sanmıyorum. Kıskanacağını da sanmıyorum sen onun için çantasa kekliksin. Ruhsuz bunlar. Boşuna konuşup yorma kendini derim. Dünyanın merkezi kendisi seni niye merak etsin.

Evet cnm artik akisina biraktim sevgim yok dedim ya evlilik var ama bos hayat yani icimde kipirti yok bu sorun aileden gelme ailesi hic karismamis ilgi gostermemis

Size karşı mı böyle genel karakterş mi bu?

Bosveer sen de onu kıskanma. Hem de senin istediğin gibi sahiplenici, kıskanç olmasını da isteme. Zira ortadan ikiye ayrılsan da degistiremezsin. Adamı böyle kabul et, mutlu olmaya bak.

Kiskanmiyorum zaten ben akisina birakiyorum amA boyle aklima geldimi ne bicim bi evliligim var hayat mi bu diyorum tek pisman olmadigim iki cocugumun olmaso iyiki onlar varr

yapıcak bişey yok; adamı böyle kabulleneceksiniz. bu sebeptende boşan denmez ki galiba. yani ben diyemem.
o zaman siz kendi içinizi düşüncenizi değiştirin. 9da markete gidiyosunuz diye adam neden kıskansın. tamam evet keşke dese ki ben giderim sen kal evde ama demiyosada yapıcak bişey yok.

Ee kendi mal gibi yaşıyor o zaman. Hiç mi dışarı çıkmaz evde sıkılmaz bu adam? Ne yapar mesela haftasonu?

Adam markete giderken neden kıskansın ki

Sabah kimse markete gitmek istemez hazır sen gidiyorsun adam neden ben gideyim desin ki

Yıllardır adamın huyunu öğrenmişsindir beklentini düşür olduğu gibi kabul et kendine ona göre hayat çiz

Valla kocan doğru söylüyor. Abuk sabuk kıskanılma merakı nedir bu hemcinslerimde anlamıyorum. İlle neden hayatını baskı altında geçirmek istiyorsun. Kocan seni niye kıskansın, kimden kıskansın. Ona buna mı bakıyorsun? Gözün dışarıda mı? Önüne gelen sana mı asılıyor, sarkıntılık mı ediyor?

Bazı insanların fıtratında kıskanmak yoktur kıskanmıyor diye sevmiyor anlamına gelmiyor.

Back
X