Bir sorum varrr. LÜTFEN YARDIMMM...

MugeTurann34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
12
3
35
Merhaba lazerlipo operasyonu geciricem ama iyilesme suresi ve morluk iz kalması gibi kabuslar aklımdan cıkmıyor bu operasyonu gecirmis olan ve iyilesme surecini paylasmasinı rica ediyorum. Ve izmirde guzel bir doktor tavsiyesi olan varmi 4ayim var bu sure zarfı da iyilesmis olmam.gerekir ne olur yardımci olun tesekkurler...

Merhaba lazerlipo operasyonu geciricem ama iyilesme suresi ve morluk iz kalması gibi kabuslar aklımdan cıkmıyor bu operasyonu gecirmis olan ve iyilesme surecini paylasmasinı rica ediyorum. Ve izmirde guzel bir doktor tavsiyesi olan varmi 4ayim var bu sure zarfı da iyilesmis olmam.gerekir ne olur yardımci olun tesekkurler...

Mehraba,ben 3 gun once meme diklestirme+protez ve lazerlipo karin bolgede ameliyat oldum. Goguslerimden pek sikayetim yok,agirim falan yok ama karnim fena aciyor,korse cok sikiyor tamamen kabusa dondu hayatim. Ameliyat oncesi doktor basit olucak dedi kesim falan olmaz cunku,ama okadar pismanim , 2 cocuk annesiyim ve onlari sarilip yanlarinda duramiyorum acidan. Daha 3 gun gecti, toparlamasi zaman alir ama kizlar inanin bunun acisi degmez, spor ve diyetle daha iyi,2 tane normal dogum yaptim okadar aci cekmedim. Morarma da var cok ve bilmiyorum nasil dayanicam 3 hafta bu korsenin icinde gunduz gece durmaya