Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben merakımdan ararım mesela face deBen öyle yaparım .
Ama burda çoğu kişi abartın dıyecek sana .
Sen kendınce doğru olanı yap .
Karşıma alıp adam gibi konusurum ben bı adamı aratsam ne düşünürsün derim .
Eminnm oda rahatsız olur.
Durduk yerde kimse kimseyi aratmaz.![]()
' Ben ' Öyle yaparım .ben merakımdan ararım mesela face de
gittiğim doktor işe yeni başlayan arkadaş (kız erkek farketmez)
herkes bir değil ki
Ya bence kadin dikkatini çekmiş. Fiziksel olarak ilgisini çekmeyecek biri olsa, bakmazdi.
Ama bu hoşlandığını gosterir mi? Bence gostermez.
Ha başıma gelse napardim? Cok üzülür ve sinirlenirdim. Burnundan da getirirdim ne yalan söyleyeyim. Bilemiyorum altan.
Aynen katılıyorum
İşyerindeki 50 yaşında 2 çocuklu Hatça teyzeye merak edip bakmamış sonuçta
Beğendiği bir şeyler olmasa bakmazdı
Kız kafasına takılmış .yakındır ikinci konu açman .
Merhaba hanımlar.
Aslında bu tarz sorunlarımı buraya yazmayı pek sevmiyorum ama çok fazla ikilemde kaldım, bir de sizlere danışayım istedim.
Sorunum şu, erkek ardaşımın facesine girdiğimde bir kızı arattırdığını gördüm. Açıkçası önemsenmedim önce çok güvenirim kendisine sonrasında yine de sordum. Güldü eveledi geveledi falan şüphe uyandırdı. Kim o diye sordum sinirlendim tabiki kıskanç biriyimdir. İş için gittiği yerde çalışan bir bayanmış erkek arkadaşıma facen var mı diye sormuş o da facesi olduğu halde yok demiş. Ve bunu bana anlatmadı, herşeyi anlatırdı normalde.
Ee sonuç sen niye kadına bakıyorsun üşenmeden bir de ismini aklında tutup facesine bakıyorsun diyorum, Ama aşkım arkadaş işte öylesine baktım diyor. Ya sabır ya, kız ilgisini çekmiş işte. İçim içimi kemiriyor.
Abartıyor muyum bilmiyorum ama bir kıza nasıl bakabilir. Güvenim kırıldı cidden hiç konduramazdım. Arkadaşlarıma sordum bazısı aklının takıldığını söyledi, bazısı da olabilir dedi. Göreceli bir durum sarınım.Bilemiyorum sizce abartılacak bir durum mu?