- 1 Şubat 2015
- 3.660
- 9.491
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgisini çekmese kız facem yok demesine rağmen aratmazMerhaba hanımlar.
Aslında bu tarz sorunlarımı buraya yazmayı pek sevmiyorum ama çok fazla ikilemde kaldım, bir de sizlere danışayım istedim.
Sorunum şu, erkek ardaşımın facesine girdiğimde bir kızı arattırdığını gördüm. Açıkçası önemsenmedim önce çok güvenirim kendisine sonrasında yine de sordum. Güldü eveledi geveledi falan şüphe uyandırdı. Kim o diye sordum sinirlendim tabiki kıskanç biriyimdir. İş için gittiği yerde çalışan bir bayanmış erkek arkadaşıma facen var mı diye sormuş o da facesi olduğu halde yok demiş. Ve bunu bana anlatmadı, herşeyi anlatırdı normalde.
Ee sonuç sen niye kadına bakıyorsun üşenmeden bir de ismini aklında tutup facesine bakıyorsun diyorum, Ama aşkım arkadaş işte öylesine baktım diyor. Ya sabır ya, kız ilgisini çekmiş işte. İçim içimi kemiriyor.
Abartıyor muyum bilmiyorum ama bir kıza nasıl bakabilir. Güvenim kırıldı cidden hiç konduramazdım. Arkadaşlarıma sordum bazısı aklının takıldığını söyledi, bazısı da olabilir dedi. Göreceli bir durum sarınım.Bilemiyorum sizce abartılacak bir durum mu?
O nasıl öyle:)hem haklisin hem abartiyorsun
Bitanem vallahi öylesine arkadaş diye baktım diyorİlgisini çekmese kız facem yok demesine rağmen aratmaz
Ayrıca o kızın eşinizin ilgisini çektiğini kabullendiğinizi eşinize belli etmeyin
Aynen öyle her an ne olacağı belli olmaz. Burada görüyoruz hergün.Aldatılmış gibi hissetmeyin ama asla ama asla kimseye aşırı güvenmeyin. Yoksa en büyük kazığı ondan yersiniz....
Ayrıca, bence ilgisini çektiği ve merak ettiği için bakmış
İlşkiniz sağlam değil.başkasına meğili vârMerhaba hanımlar.
Aslında bu tarz sorunlarımı buraya yazmayı pek sevmiyorum ama çok fazla ikilemde kaldım, bir de sizlere danışayım istedim.
Sorunum şu, erkek ardaşımın facesine girdiğimde bir kızı arattırdığını gördüm. Açıkçası önemsenmedim önce çok güvenirim kendisine sonrasında yine de sordum. Güldü eveledi geveledi falan şüphe uyandırdı. Kim o diye sordum sinirlendim tabiki kıskanç biriyimdir. İş için gittiği yerde çalışan bir bayanmış erkek arkadaşıma facen var mı diye sormuş o da facesi olduğu halde yok demiş. Ve bunu bana anlatmadı, herşeyi anlatırdı normalde.
Ee sonuç sen niye kadına bakıyorsun üşenmeden bir de ismini aklında tutup facesine bakıyorsun diyorum, Ama aşkım arkadaş işte öylesine baktım diyor. Ya sabır ya, kız ilgisini çekmiş işte. İçim içimi kemiriyor.
Abartıyor muyum bilmiyorum ama bir kıza nasıl bakabilir. Güvenim kırıldı cidden hiç konduramazdım. Arkadaşlarıma sordum bazısı aklının takıldığını söyledi, bazısı da olabilir dedi. Göreceli bir durum sarınım.Bilemiyorum sizce abartılacak bir durum mu?
O kadarına karışmam, hem erkek arkadaşımın çevresinde hemde ne yaptığından haberim oluyor :)Ilginc ya aman bir adam gibisi de ciksa ya bu sosyal medyayi kapattir bence sen
O derece yani.İlşkiniz sağlam değil.başkasına meğili vâr
Aynen öyle yaptım.Yani aratıp bakmaması lazımmış ama bakmış büyütecek bişey yok tabikide sen kız tepkini bilsin
Tamam:)Yüzüne tü_k_ür yazıklar olsun zalim de kac