Selam anne adayları ve anne olmak isteyen tüm kızlar
2.5 yıldır evliyim Nisan ayından beri her türlü yöntemi deneyerek gebe kalmak istedim ama maalesef olmadı. Bu ay çok ümitliydim ovulasyon testiyle takip ederek folik asit bile kullanmıştım ama onun aksine reglim 2 gün erken geldi
Mental olarak ve vücut olarak hiç iyi durumda değilim. Çevre baskısı yüzünden de bu hale geldim. Herkes soruyor “ee bebek ne zaman?” “evleneli ne zaman oldu neden çocuk yapmıyorsunuz?” “bak onlar daha kaç aylık evli kız hemen hamile kalmış” bunlar ve bunun gibi çok örnekler verebilirim. Kafaya takmayacağım varsa bile bu baskılar yüzünden otomatik takıyorum. Eminim çoğumuz da aynı muameleyi görmüşüzdür. Ben artık çok yorulduğumu farkettim ve artık akışına bırakmaya karar verdim. Yumurtlama uygulamasını da siliyorum hatta. Belki ben istediğim zaman değil de bebiş istediği zaman gelecektir kim bilir
Birgün hamile kalırsam ilk size haber vereceğim
2.5 yıldır evliyim Nisan ayından beri her türlü yöntemi deneyerek gebe kalmak istedim ama maalesef olmadı. Bu ay çok ümitliydim ovulasyon testiyle takip ederek folik asit bile kullanmıştım ama onun aksine reglim 2 gün erken geldi