- 18 Mart 2016
- 47
- 18
- 3
- 32
- Konu Sahibi pembekizpembe
-
çok mantıklısın gerçektenÇok açık söylemiş adam. Bir süre ayrı kalmayı istediği sonucunu çıkartırım.
vicdan yapıp bitiremiyor benim bitirmemi sağlıyor gibi geliyo banada ne yazıkkiAyrılmak istiyor ama tam söyleyemiyor.. Ara vermek ayrılıktırr...
bende nefret ediyorum canım!Bir sure ayrı kalıyorsunuz sonra birbirinizin yokluguna alışıyorsunuz,acı cekmesi falan da promosyon ustune,erkeklerden nefret ediyorum
Sende dene mantıklı olmayı çok teşekkürler bu arada.çok mantıklısın gerçekten
bende öyle düşünüyorumAslinda ayrilalim demek istiyor ama acikca soylemiyor.
zaten olay şöyle oldu bi süredir aramızda soğukluk vardı biz kadınların 6.hisleri kuvvetlidir bilirsin benim bitirmemi istermiş gibi bi hissiyatım vardı. bu akşam onun ağzını aradım aslında mutsuzuz falan neden gibisinden ve oltaya düştü böyle bi cevap verdiSürüncemede bırakıp seni fitil edecek, ayrılmayı sen isteyeceksin böylece ayrılığın sorumluluğunu bile üstlenmemiş olacak.
ne diyim ki yazıkBeni bi rahat bırak şu an senden sıkıldım kafa dinlemek istiyorm. Bir süre sonra baktm özlüyorsam geri dönerim yoksa beni bekleme demek
hovarda değil boğmada yok ama bi süredir sorunlarımız var aramız soğuk ve oda bende mutsuzuzDusunurumki ya erkekleri cok bogan bi hanfendisiniz, yada sorun sevgilinzde ve hovarda takilmayi seviyor.
yok aldatma gibi bi durum yok bundan eminim sadece sıkıldı ve bunaldıBiriyle flört ediyorum ,seni aldatmak istemiyorum ,bi süre ayrılalım ben hevesimi alayım sana dönerim, sen şu cebimde bekle demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?