Sebep veya sebeplerden ötürü sıkılmış, bunalmış durumda sanırım. Harekete geçecek durumu olmadan gitmeyi gözüne kestiremediği için beklemede gibi görünüyor, fırsatını bulduğu anda bunu deneyecektir. Evlilik sadece bizler için güvenli bir ortam oluşturmuyor neticede, günlük rutinleri yerine getiren eşleri sayesinde bir çok konuyla uğraşmak zorunda kalmıyorlar ve kendileri de rahat bir ortamdalar. 8 senelik bir evlilik sonucunda haliyle alışkanlıklar bir hayli ilerlemiş olur ama diğer yandan fırsatını bulduğu anda yuvasını yıkmayı göze alamayacak şekilde aksiyonları da deneme eğiliminde olur. Bilginizin olmasını istemeyeceği ama duyduğunuzda canınızı yakacak veya sizi tamamen kopma noktasına getirecek konular umarım başınıza gelmez.
''Bekar hayatını dene, başını dinle '' sözünüzü anlayamadım. Bu sözü duyan bir adamın gece gezmelerini veya bara gidişlerini engelleyebileceğinizi pek sanmıyorum, gitse de zaten size söylemez. İlk gider sorun olmaz belki, hatta ikincisinde de olmayabilir fakat tekrarladığı müddetçe karşısına birisinin çıkma ihtimali çok yükselecektir. Bir aldatma vakası yaşanıp ihanetin verdiği suçluluk duygusuyla sizin kollarınıza koşacak, sizde '' Ooo harika, eşim sonunda düzeldi'' şeklinde düşüneceksiniz ama aslında öyle değil olay, sizden başka birisi fabrika ayarlarına getirip tekrar geri verdi.
Bunlar varsayımdır tabii, ama fazlaca duymaya başladım çevremde artık böyle şeyler. Kadında trip, naz v.s. iyidir ama '' Bana çok problem değil'' veya ''gitsin takılsın kafasına göre, ben kendi işime ve mutluluğuma bakarım'' şeklindeki düşünce yapıları çözüm yolundan ziyade açmazlara sokabilir bizleri. Kaçan kovalanır derler ama bu söze fazla itibar etmemek gerek diye düşünüyorum.