Bir süre ayrı yaşamak ?

Önünde eriyosa sana niye kendini kapatiyor ki? Onu her daim dinleyecek bi kadin görüyorum ben buradan niye kaciyor destek almak yerine? Neyse derdi soylesin ne bu ıssız adam tripleri. Bence evlilikten sıkılmış eşin.

Evlilik zaten zor bi kurum aynı evde ailenle anlaşamazken sadece sevdiğin için özel olduğu için bir insanı iyi kötü katlanıyorsun..Yani sıkılma durumu herkesin başına geliyor..
Issız adam mod on sever onu kendi haline bıraktım ben mutlu olmak istiyorum bu mutluluğuma katılmak istiyorsan gel yoksa yürümez dedim.Artık kendi bilir.Vicdanım rahat.

bence senelerın bırıkmısı olmus sureklı dıpdıbe ısenız ve esınızı normal zamanlarda kısıtlıyor ısenız bunalmıs ve yalnız kalıp kafa dınlemek ıstıyor olabılır, ama vıcdan yaptıgından sızıde yalnız bırakamıyor kı dıyorsunuz yalnız kalamam aılemı cagırırım dıye bence bu surecte yalnız kalmaktan yana ısenız ıkınızde ayrı ayrı tatıle cıkın arkadas yada anlaşabıldıgınız ve dertlesebılecegınız aıle uyelerınız ıle... bır haftayı gecmesın bu ayrı kalma surecı ve sonra oturun konusun egerkı sevgınız bıttı hersey alıskanlıktan ıbaret ıse sırf bunun ıcın evlılıgınıze devam etmeyın ama sevgı baki ise hayat sizi yıprattı ise ilişkinize heyecan katacak başka şeyler bulun ve yolunuz birlikte devam edin...

Çok ilginç, neymiş ki sıkıntısı bu kadar . Yani ayrı ayrı tatile filan gidebilirdiniz , bi süre ayrı kalalım demesi de ilginç geldi bana

Ayrı ayrı tatile çıkacak fikri de sundum.O da olabilir dedi ama eşim şu sıra çok sıkışık araba ev kirası fln zorlanıyor bende zordayım.Uygun bi yer olursa belki.

....Güncel ....

Pek gitmek fikri için hareket eder hali yok.Onunla çok net konuştum.Ezilmeden büzülmeden sanırım kararımı hissedince ciddi olayın farkına vardı.Yani sadece kendi değil bende bunaldım kendini hint kumaşı sanma gibisinden.Elimi tutarsan tutarım ama bana karşı adım attığını da görmem gerektiğini belirttim.Ben huzursuzluk istemediğimi ona kin nefret beslemediğimi gitse de hayırlısı neyse onu istediğimi belirttim.kızlar benim ona sevgim sonsuz zaten çok sevdiğimden duruyorum ama insanı çileden çıkarıp saygısızlaşmasına da gerek yok.Evim benim kalem gitmek isteyen sen isen saygım var gidip bekar hayatını dene başını dinle dedim.Fakat öyle her gece bar dışarı fln yok evliyiz biz hala dedim.(ki eşimin 8 yıldır gece hayatı yoktur..)Hareket yok şu an.Bana da çok problem değil..Yapabileceğim herşeyi yapıroum...

Arkadaşlar dün eşimle uzun uzun kavgasız gürültüsüz ağlamadan zırlamadan konuştuk böyle konuşmamıştık uzun zamandır.Belki de ilk defa.Eşim bana yaptığı hareketler için özür diledi.(kırıcı sözler,içine kapanmalar,dalga geçmeler..)Elinde olmadığını belirtti. Uzun zamandır eşimde bana karşı isteksizlik var. Hayata karşı kendine herşey karşı da vurdumduymaz isteksiz.Ki çok enerjik bir adamdır ama bir gün iyi bir gün kötü.Artık hissizlik bana ağır geldi dedi.Birbirimizi fazla düşünüyoruz ince detaya kadar kendim için bir şey yapmıyorum ve düzelemiyorum dedi. Nasıl çözüm bulalım dedi. Ben tıkandım bilemedim. Cevap vermek zorunda değilsin dedi. Evet kabul ediyorum biraz ayrı kalsak bana da iyi gelecek dedim. ama korkularım var ya bu ayrılık ona çok iyi gelirse..Bunu sordum bilemem dedi.Ayrılalım demiyorum ama çıkmazdayım dedi.Ben daha sonra korkularım var dedim.Ama ne zaman ayrı kalacaz nası yapcaz bayramda geliyor bilemedim.Bu arada kolunda ismim yazan dövmeyi kapattırmış.Bana kızdığı bi an.Buna çok üzüldüm ama sorunlarımız öncelikli sonuçta ben onun ismini yazdırmadım ve vücut onun yazdır diye direten bendim.Oraya takılmıyorum eşimin biraz kendine gelmesi gerek.3 yıl önce de biraz ayrı kaldık ve bir hafta sonra inanılmaz düzelmiş şekilde geldi döndü evine.Şu an kafa dinlemek istiyorum dedi.Ama seni yalnız bırakamıyorum dedi ben yalnız kalırım dedim ama kalamam sanırım ailemi çağırırım.Bazen sinirle git derim evden kalır gitmez.Yine öyle mi olcak gerçekten gidecek mi bilemedim.İçim rahat çünkü çok fedakarlık ettim farkında Allah razı olsun diyor.Kendine gelmen için git diyorum..Tutkumuz azaldı belki mesajlaşsak hatta flörtleşsek iyi gelecek aynı evin içinde tıkandık.ben herşeye varım ama o öyle değil.Benle bir şey yapmak istemiyor.Sanırım bekar günlerine dönmek istiyor biraz kafa dağıtmak.Ailesinin yanına giderse ailesi beni çok sever üzülür ve tavsiyelerde bulunur istemezler tabiki böyle olsun benim ailemde üzgün ailelerimiz anlayışlı zaten tek sorun eşim.Dün gece kabuslar gördü.Sakinleştirdim.Bazen bu süre zarfında düzelmemesinin nedeni aramızı bozmak için bişi mi yapıldı diyorum nazar duaları okuyorum.Bugün de kandil okuyacağım.Beddua edebilecek kişiler kıskananlar var ağzıyla söyleyen be Allaha havale ettiğim kişiler.Eşimin kendi tarzı da özlemek odaklı özlemek istediğini söyledi.Neden böyle olduğuna dair bir çok fikir var kafamda.Çıkmazdayım sende fikrini söyle dedi.Bende söyledim.Başka yapabileceğim bir şey yok.Düzelmesi gerek o çünkü elimden bir şey gelmiyor.Her yolu denedim.
farklı yerlere tatile gitseniz iyi gelmez mi ikinize de. aileleri karıştırmadan

Allah yardımcın olsun başka biri mi var acaba neden ayrı takılmak istiyor

....Güncel ....

Pek gitmek fikri için hareket eder hali yok.Onunla çok net konuştum.Ezilmeden büzülmeden sanırım kararımı hissedince ciddi olayın farkına vardı.Yani sadece kendi değil bende bunaldım kendini hint kumaşı sanma gibisinden.Elimi tutarsan tutarım ama bana karşı adım attığını da görmem gerektiğini belirttim.Ben huzursuzluk istemediğimi ona kin nefret beslemediğimi gitse de hayırlısı neyse onu istediğimi belirttim.kızlar benim ona sevgim sonsuz zaten çok sevdiğimden duruyorum ama insanı çileden çıkarıp saygısızlaşmasına da gerek yok.Evim benim kalem gitmek isteyen sen isen saygım var gidip bekar hayatını dene başını dinle dedim.Fakat öyle her gece bar dışarı fln yok evliyiz biz hala dedim.(ki eşimin 8 yıldır gece hayatı yoktur..)Hareket yok şu an.Bana da çok problem değil..Yapabileceğim herşeyi yapıroum...
Üzüldüm böyle düşünmesine. İnşallah toparlarsınız. Ama dediğiniz gibi kimse kimseye muhtaç değil, hayırlısı olsun. Bizimde bazen böyle dönemlerimiz oluyor, eskiden hep alttan alırdım kızmasın diye, artık bende son 1 yıldır aynı sizin gibi davranıyorum, "istemiyorsan gidebilirsin ev benim" . " Tek başıma çocuklara da yetebilirim, olursan iyi olur olmazsan da sensiz de yapabiliriz" diyorum. Gerçekten de böyle düşünüyorum , ozamandan beri geri adım attı . Kimseyi zorla tutamayız değil mi. Hepimiz için hayırlısı olsun

....Güncel ....

Sebep veya sebeplerden ötürü sıkılmış, bunalmış durumda sanırım. Harekete geçecek durumu olmadan gitmeyi gözüne kestiremediği için beklemede gibi görünüyor, fırsatını bulduğu anda bunu deneyecektir. Evlilik sadece bizler için güvenli bir ortam oluşturmuyor neticede, günlük rutinleri yerine getiren eşleri sayesinde bir çok konuyla uğraşmak zorunda kalmıyorlar ve kendileri de rahat bir ortamdalar. 8 senelik bir evlilik sonucunda haliyle alışkanlıklar bir hayli ilerlemiş olur ama diğer yandan fırsatını bulduğu anda yuvasını yıkmayı göze alamayacak şekilde aksiyonları da deneme eğiliminde olur. Bilginizin olmasını istemeyeceği ama duyduğunuzda canınızı yakacak veya sizi tamamen kopma noktasına getirecek konular umarım başınıza gelmez.

''Bekar hayatını dene, başını dinle '' sözünüzü anlayamadım. Bu sözü duyan bir adamın gece gezmelerini veya bara gidişlerini engelleyebileceğinizi pek sanmıyorum, gitse de zaten size söylemez. İlk gider sorun olmaz belki, hatta ikincisinde de olmayabilir fakat tekrarladığı müddetçe karşısına birisinin çıkma ihtimali çok yükselecektir. Bir aldatma vakası yaşanıp ihanetin verdiği suçluluk duygusuyla sizin kollarınıza koşacak, sizde '' Ooo harika, eşim sonunda düzeldi'' şeklinde düşüneceksiniz ama aslında öyle değil olay, sizden başka birisi fabrika ayarlarına getirip tekrar geri verdi.

Bunlar varsayımdır tabii, ama fazlaca duymaya başladım çevremde artık böyle şeyler. Kadında trip, naz v.s. iyidir ama '' Bana çok problem değil'' veya ''gitsin takılsın kafasına göre, ben kendi işime ve mutluluğuma bakarım'' şeklindeki düşünce yapıları çözüm yolundan ziyade açmazlara sokabilir bizleri. Kaçan kovalanır derler ama bu söze fazla itibar etmemek gerek diye düşünüyorum.

Sebep veya sebeplerden ötürü sıkılmış, bunalmış durumda sanırım. Harekete geçecek durumu olmadan gitmeyi gözüne kestiremediği için beklemede gibi görünüyor, fırsatını bulduğu anda bunu deneyecektir. Evlilik sadece bizler için güvenli bir ortam oluşturmuyor neticede, günlük rutinleri yerine getiren eşleri sayesinde bir çok konuyla uğraşmak zorunda kalmıyorlar ve kendileri de rahat bir ortamdalar. 8 senelik bir evlilik sonucunda haliyle alışkanlıklar bir hayli ilerlemiş olur ama diğer yandan fırsatını bulduğu anda yuvasını yıkmayı göze alamayacak şekilde aksiyonları da deneme eğiliminde olur. Bilginizin olmasını istemeyeceği ama duyduğunuzda canınızı yakacak veya sizi tamamen kopma noktasına getirecek konular umarım başınıza gelmez.

''Bekar hayatını dene, başını dinle '' sözünüzü anlayamadım. Bu sözü duyan bir adamın gece gezmelerini veya bara gidişlerini engelleyebileceğinizi pek sanmıyorum, gitse de zaten size söylemez. İlk gider sorun olmaz belki, hatta ikincisinde de olmayabilir fakat tekrarladığı müddetçe karşısına birisinin çıkma ihtimali çok yükselecektir. Bir aldatma vakası yaşanıp ihanetin verdiği suçluluk duygusuyla sizin kollarınıza koşacak, sizde '' Ooo harika, eşim sonunda düzeldi'' şeklinde düşüneceksiniz ama aslında öyle değil olay, sizden başka birisi fabrika ayarlarına getirip tekrar geri verdi.

Bunlar varsayımdır tabii, ama fazlaca duymaya başladım çevremde artık böyle şeyler. Kadında trip, naz v.s. iyidir ama '' Bana çok problem değil'' veya ''gitsin takılsın kafasına göre, ben kendi işime ve mutluluğuma bakarım'' şeklindeki düşünce yapıları çözüm yolundan ziyade açmazlara sokabilir bizleri. Kaçan kovalanır derler ama bu söze fazla itibar etmemek gerek diye düşünüyorum.

Haklısın sonun kadar katılıyorum çok ince bir ayar var ortada.Git takıl demek aldatmaya davetiye gibi düşünebilir erkekler.Sonrada ohh ne güzel döndü sanabiliriz.Fakat yaşadıklarımdan biliyorum üstüne düştüm olmadı istemedi takmadım beni ciddiye almıyorsun dedi üzüldüm kırıldım seni üzüyorum böyle gitmez nası olcak dedi.Bunları ona da söyledim.Psikolojik baskısı var ve beni boğdu.Bana yol bırakmadı.Ben ona gidersen git değil gitmek istiyorsan tutamam belki böyle hayırlısı dedim.Teklifi de ben yaptım.Duymak istediğini verdim ona.Tutacak ne kolum ne halim kaldı sadece mutlu olmak istiyorum bana katılmanı istiyorum dedim.Umarsızca ketum şekilde değildi bu serzeniş, o da beni iyi biliyor.

Bocalıyor bir sebepten ötürü, üstüne çok gitme ama saldım çayıra durumu da olmasın. Hele öyle kafana göre takıl falan bunları sil aklından sen. Elini uzat ve ona destek olduğunu göster, ki bunları yaptığını söylüyorsun zaten devam et o zaman. Söylediklerin üzere ben mevcut durumun kötü olduğunu düşünmüyorum, kocan seni seviyor emin ol. Başka birisi olacağını da kesinlikle düşünmüyorum. Sakin davranıp onun bu içinde bulunduğu mantık dışı davranış tarzının sebebini bulman gerekiyor. Yalnız şunu çok net söyleyeyim sizin çözümünüz kesinlikle kocanın bir süre kafasına göre takılması olamaz, olmamalıdır. Kendini sizden uzaklaştırmaya çalıştığını düşünmüyorum, kafası karışık durumda ama neden ? Cevap dışarıda değil, evinizin içinde ve konuşarak birbirinizi anlamayı öğrenmeniz gerekiyor.

Bocalıyor bir sebepten ötürü, üstüne çok gitme ama saldım çayıra durumu da olmasın. Hele öyle kafana göre takıl falan bunları sil aklından sen. Elini uzat ve ona destek olduğunu göster, ki bunları yaptığını söylüyorsun zaten devam et o zaman. Söylediklerin üzere ben mevcut durumun kötü olduğunu düşünmüyorum, kocan seni seviyor emin ol. Başka birisi olacağını da kesinlikle düşünmüyorum. Sakin davranıp onun bu içinde bulunduğu mantık dışı davranış tarzının sebebini bulman gerekiyor. Yalnız şunu çok net söyleyeyim sizin çözümünüz kesinlikle kocanın bir süre kafasına göre takılması olamaz, olmamalıdır. Kendini sizden uzaklaştırmaya çalıştığını düşünmüyorum, kafası karışık durumda ama neden ? Cevap dışarıda değil, evinizin içinde ve konuşarak birbirinizi anlamayı öğrenmeniz gerekiyor.

Evet sebep evin içinde konuşarak bulacağımız bişi olmalı.Yani kesinlikle içimzden kaynaklanan bir problem..

Senin Esini bilmem ama benm eşim kavgadan sonra bi saat gitse içim içimi yer nereye gitti diye.. çünkü aldatmaların %90 i o boş bulunduğu zaman aldatiyor (erkek bahanesi) . Boşluktaydım sende yoktun ...bla bla.....
Ayrıca bi söz var biri sizden zaman istiyorsa " daha iyisini bulursam iyi bulamazsam sana donerim.." diyodur diye..
Zaman istiyorsa ayni evin icindede uzak kalabilirsiniz :işsiz:

Back
X