Bir süre görüşmeme kararı aldım ama doğru mu yaptım:(

esra_m

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
279
2
318
36
merhaba arkadaşlar benim güzel giden bi ilşkim var aslında. bu aralar ben biraz mutsuzum kendimi kötü hissediyorum yorgunum nedeni yok yani. o da hem işi dolayısıyla hem de evde sorunlar yaşıyo. üzerine büyük bi sorumluluk aldı antalyadan benim için ankaraya yerleşti babannesi ve dedesiyle yaşıyo. babannesi de bileğini kırdı bi süre önce. şimdi bütün işler ona kaldı işten gelip bi de evde ev işleri yemek filanla uğraşıyo. ben bu dönemde hep anlayışlı davrandım. hep alttan aldım. onu üzecek hiçbişey yapmadım. bana zaman ayıramıyodu bu kadar şey üstündeyken tek kelime etmedim. ama benim canım sıkkın olduğu zaman anlayış 0 yani.bi kaç gündür hergün tartışıyoruz. tartıştığımız şeyleri sölesem eminim bu da sorun mu dersiniz ama onun bana karşı takındığı tavır çok canımı sıkıyo. hep kendi dediği olsun istiyo. ve ben bunu kabul etmeyince saatlerce konuşup beni ikna etmeye çalışıyo. ben de dün artık yeter dedim en sonunda. hep senin istediğini yapmicam senin kölen değilim dedim. bence bi süre görüşmesek iyi olur dedim sinirle bunu tartışmalarımızda bi kaç kez daha sölemiştim. o da bu kaç oldu peki madem öyle istiyosun sen istediğin zamana kadar görüşmeyelim dedi. şimdi bi düşün ya 5 dk sora ara güzel konuşalım ya da arama senin dediğin olsun istediğin zaman ara dedi. ben de telimi kapattım. aramadım yani. sabah teli açınca gördüm msj atmış gece. biliyorum aramazsın çünkü inatsın gururlusun ararsan kendini kötü hissedersin aman arama tüm hata her konuda bende senin o bi süreni bekleyelim bi de yazmış. cevap vermedim ve o arayana kadar aramayı düşünmüyorum. yaptığım yanlış görüşmeyelim dememeliydim ama o da bunu kabul edebiliyo. hatalı olduğumu düşünsem yine arardım ama onun hatalı olduğunu düşünüyorum ve o aramadan aramayı düşünmüyorum. ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum canım çok sıkkın siz ne diyosunuz

İlişkide problem olmadığını, güzel gittiğini ve kendinizi mutsuz hissettiğinizi siz söylemişsiniz. Üstüne üstlük erkek arkadaşınız sizin için Ankara'ya yerleşmiş. Yaptığı fedakarlığı kaç insan yapar ki? Size zaman ayıramaması normal bence. Bir erkeğe ev işi yüklemek, işe gitmesi, yaşlı insanlara bakması kolay şeyler değil bana kalırsa. Bir de siz belirtmişsiniz birkaç defa görüşmeyelim bir süre dediğinizi ve erkek arkadaşınıza suç bulmuşsunuz o da bunu kabul etti diye. Bakın o size 5 dk sonra ara gibi bir açık kapıda bırakmış. Ben olsam sevgilim bana birkaç defa bir süre görüşmeyelim talebinde bulunsaydı ben ona hiç görüşmeyelim bu kadar ısrarccıysan derdim. Kısacası ben hatayı sizde gördüm tarafsızca bakınca bu görüşmeme konusunda.

Ama size istediklerini kabul ettirme çabası hiç hoşuma gitmedi. Siz keşke bu konuya senin kölenmiyim diye girip, görüşmeyelim diyerek çıkmasaydınız... Biraz daha ılımlı konuşursanız halledebilirsiniz belki.

Sağlıcakla kalın...

çok doğru sölüyosunuz ben onun yaptığı fedakarlıkları görüyorum zaten aldığı sorumlulukların farkındayım kolay bişey değil. ama ben de onun için çok fedakarlık yaptım. o benim fedakarlıklarımı önemsizmiş gibi görüyo.hep bunu sölüyo başıma kakıyo ben ailemden ayrıldım buraya geldim diye.ben onun için hayat tarzımı değiştirdim. kimseyle görüşmüyorum doğru düzgün. birsürü arkadaşlarım dostlarım var halbuki. hiçbiriyle görüşmüyorum görüşmeyi sölediğim zaman da duygu sömürüsü yapıyo sen gidince ben sıkılcam diye. evet ben bi kaç şey üstüste gelince sinirle söledim bunu. bilmiyorum ama onun bu genel davranışları yüzünden böle oldu.şimdi aramak da istemiyorum sonuçta ben söledim. merak da ediyorum. napcam bilmiyorum

Siz şimdi onun yaptığı fedakarlığı belirttiğiniz için ben sizinkileri gözardı etmek durumunda kaldım. Bakın şunu söyleyeyim ki siz hayatınızdan arkadaşlarınızdan taviz verdiğiniz sürece o taviz isteyecek. Bir de başınıza kakıyor ve yaptığınız fedakarlıkları önemsiz görüyorsa durum vahim. Ben arkadaşlarımla gezerim tozarım sabahlarım vs. sevgilime ne bundan? Onu ihmal ediyor muyum? Hayır... Yakışmayacak davranışlarda bulunuyor muyum? Hayır.. Ben sevgilime arayıpta söylemem ben şuradayım diye. Denk gelirse telefon konuşmamız öyle öğrenir. Akşamda anlatırken günümü arkadaşlarımla sinemadaydım dediğimde aa ne güzel yapmışsınız güzel filmse ben de gideyim der vs. vs... Yani ben onun için dışarı çıkmazsam hayatımı nasıl yaşayacağım? Ben bir daha 18 yaşıma gelmeyeceğim, kimse kusura bakmasın der geçerim. Sende kendinden taviz verme adam akıllı konuş b adamla. Ya çeki düzen versin ya da konuşmayın bana kalırsa...

off bilmiyorum ama bu öyle basit bi ilşki değil işte. aileler filan biliyo yakında söz filan düşünüyoruz. şimdi ben arayıp aramamak konusunda kararsızım aramak istemiyorum ama sabahtan beri çok merak ediyorum her sabah girdiği sitelerin hiçbirine girmemiş. işe mi gitmedi acaba bişey mi oldu merak ediyorum. gururumdan da arayamıyorum oooofffff

nolur ufak da olsa yorumunuzu esirgemeyin. çok üzülüyorum şuanda napcam ben yaa

Bu ara verme işleri ayrılık getiriyor söyleyeyim. Yapmayın bence ara verme filan çocukça şeyler bunlar. Ya seviyorsundur devam edersin ya da sevmiyorsundur bitirirsin.

Bu ara verme işleri ayrılık getiriyor söyleyeyim. Yapmayın bence ara verme filan çocukça şeyler bunlar. Ya seviyorsundur devam edersin ya da sevmiyorsundur bitirirsin.

evet biliorum ben de karşıyım aslında ama o an sinirden söleyiverdim işte şimdi de çok merak ediyorum msj mı atsam acaba. off bilmiyorumm kafam karıştı.:44:

sen onu sevmiyosun sevsen böyle gurur yapmazsın aklına bile gelmez ararsın merak ediyorsan ben hatalıyım dersin kapanır gider... ayrıca böle ara verip yeniden barışan hiç kimse eskisi gibi olamadı benim çevremde bence uzatmaa eğer seviyosann...

haklısın seviyorum tabiki ama işte ben şimdi onu ararsam her tartışmada benim alttan almamı beklemez mi benim özür dilememi beklemez mi. bundan korkuyorum. hiç dememeliydim bu süre olayını. dedim şimdi de toparlayamıyorum. msj atsam diyorum ama ne dicem ne desem bilmiyorum.

msj atıcam ama ne yazıym nolur bi fikir verin. aklıma hiçbişey gelmio. kendimi çok ezdirmeden ne yazabilirim.

msj attım bakalım cvp gelicek mii ''bu süre işi saçmalıktı. söylememeliydim. sadece düşünüp birazd da olsun beni anlamanı bekledim o kadar. ben seni çok özledim..'' yazdım. nasıl bi msj oldu bilmiorum ama gönderdim gittiii

cvp geldi bileee '' bizim süreye filan ihtiyacımız yok birbirimizden başka. bidaha bizi üzme bu şekilde. sensiz anlamı kalmıyor hiçbir dakikanın çünkü.. böle yazmış

msj güzell.. biraz tutku aşk depola da bugün verdiğin soğukluğu çözsün biraz...

haddimize değil nasihat ama canım sen daha yolun başındasın biz nelerle uğraşıyoruz bi dertliler köşesini okusan emin ol bunu dert edip buraya açmaz doğru olanı yapıp arkadaşını arar ilişkin ya devam eder yada biterdi bu kadar basit seviyosa iki kişi birbirini 3 kişi girmez araya zaten erkek barışmak için snuna kadar çabalar ara arama sana kalmış ama ne olur bu dert senin için büyük olablir ama etrafınada bak olurmu binlerce kötü durumda olanlar var

biliyorum canım bilmez miyim okuyorum hep. yorumlarım da her zaman yapıcıdır bu konularda. ama dünden beri çok kötü hissettim kendimi paylaşmak istedim. ilk kez böle bişeyde konu açtım zaten. fikir almak istedim. çünkü bazen ben hata yapmadığımı düşünürken 3. gözler objektif yaklaşıp sana hatanı anlatabiliyo. bu konuda kararsız kalmıştım. anlatıcak kimsem de yoktu. öyle yani. teşekür ederim yorumun için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…