- Konu Sahibi Mavisssssss
kime anlatacağımı kiminle paylaşacağımı bilemedim derdimi size yazmak istedim kızlar belki bir çaresi vardır .. Erkek arkadaşımla 14 aylık beraberliğimiz vardı. son zamanlar çok kavgalar oluyordu sürekli kavga gürültü artık yüz göz olmuştuk . kavgaların sorumlusu ise bendim kızlar suçumu kabul ediyorum bununla beraber pişmanlıgımı da. hani insan elindekilerin değerini bilemezmiş ya kızlar bende bilemedim bunu bugün daha iyi anlıyorum bana söylediği son sözler çok canımı yaktı konuşmalarımz şu sekilde oldu dün o bana ; sürekli kavga ediyoruz ben seni hep uyardım hep sabrettm sevdigim için anılarımız için geçmişimiz için hep ama huzurum mutluluğum kalmadı sen beni mutlu etmedin hiç bir zaman.. ben senin için herşeyi yaptım hep mutlu etmeye çalıştım en iyisi olsun derdm hep seni düşündüm ama hep şikayet ettin. karşılığında benim tek istediğim huzurdu mutluluktu ama sen ne yaptın bunları bile yapamadın bana bir kere içinden gelerek seni seviyorum demedin. hep ben diyince aklına geldi bunu bile diyemedin bana . ve agladı
o anda bende ağladım ne diyebilirim ki o kadar haklıydı ki su ana kadar dayandıysam sevdigim için ama sen bunu göremedin bile . ben kimseyi bu kadar sevmedim kimseyi bu kadar mutlu etmek için ugraşmadım ama karşılığı bu olacakmış. ben artık tükendim sen tükettin herşeyi ilişkimizin cıvkı çıktı yüz göz olduk ben artık konuşmak istemiyorum seninle bir süre yalnız kalmak ve düşünmek istiyorum .. bu süre içinde belki sende anlarsın görürsün hatalarını sende yalnız kal ama unutma bu yaptıkların için o kadar pişman olacaksın ki belki bana gösteremediğin sevgini başkasına gösterirsin belki bu son sözü çok dökündü bana ama sunu unutma kimse benim gibi mutlu edemez sen diyerek kapattı ve artık konuşmuyoruz gece den itibaren gözüme bir damla uyku girmedi hep düşündüm.. yaptıklarım için çok pişmanım.. ben bizim sevgimizi aşkımızı yok ettim. herşeyi yok ettim. şimdi ne olacak.. ne olacak belkide artık gidecek. çok yorulmuş tükenmiş. bunları anladım kimseyle paylaşamadımn derdimi çünkü beni anlamayacaklardı bu konuşmalar hiç aklımdan çıkmıyor peki ya şimdi ne olacak kızlar ben ne yapmalıyım .. ilişkimiz için kendi ellerimle maffetiğim iilişkimiz için.. çok üzgünüm