peacelove Huzur :) Kayıtlı Üye 6 Şubat 2012 66 0 86 İzmir 15 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi peacelove #21 asada .!.: he yaa börek çörek açarık evet böyle iyi şeyler düşün bu kadar.sevgilinle küs değilsen seni seviyorum diye mesaj attınmı tamamdır..sabah mutlu uyansın. Genişletmek için tıkla... ay yok daha bugün kavga ettik :) o da ayrı bi depresyon sebebi zaten hayatımın neresini tutsam elimde kalıyor canım :)
asada .!.: he yaa börek çörek açarık evet böyle iyi şeyler düşün bu kadar.sevgilinle küs değilsen seni seviyorum diye mesaj attınmı tamamdır..sabah mutlu uyansın. Genişletmek için tıkla... ay yok daha bugün kavga ettik :) o da ayrı bi depresyon sebebi zaten hayatımın neresini tutsam elimde kalıyor canım :)
asada Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2012 150 2 118 İstanbul 15 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi peacelove #22 peacelove .!.: ay yok daha bugün kavga ettik :) o da ayrı bi depresyon sebebi zaten hayatımın neresini tutsam elimde kalıyor canım :) Genişletmek için tıkla... peki canım nasıl istiyosan öyle yap..bi iyileş de gerisi gelir zaten
peacelove .!.: ay yok daha bugün kavga ettik :) o da ayrı bi depresyon sebebi zaten hayatımın neresini tutsam elimde kalıyor canım :) Genişletmek için tıkla... peki canım nasıl istiyosan öyle yap..bi iyileş de gerisi gelir zaten
peacelove Huzur :) Kayıtlı Üye 6 Şubat 2012 66 0 86 İzmir 15 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi peacelove #23 asada .!.: peki canım nasıl istiyosan öyle yap..bi iyileş de gerisi gelir zaten Genişletmek için tıkla... evet canım bi an önce ailemle görüşmek istiyorum sabah olsun ve şu konuyu bi an önce halledelim sırtımda öyle ağır bi yük ki .
asada .!.: peki canım nasıl istiyosan öyle yap..bi iyileş de gerisi gelir zaten Genişletmek için tıkla... evet canım bi an önce ailemle görüşmek istiyorum sabah olsun ve şu konuyu bi an önce halledelim sırtımda öyle ağır bi yük ki .
peacelove Huzur :) Kayıtlı Üye 6 Şubat 2012 66 0 86 İzmir 16 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi peacelove #24 asada .!.: peki canım nasıl istiyosan öyle yap..bi iyileş de gerisi gelir zaten Genişletmek için tıkla... canım bugün sabah ailemle konuştum. araştırdık buradaki bi psikologa çok iyi diyolar. bakalım yarın yada salı için randevu almaya çalışacağız.
asada .!.: peki canım nasıl istiyosan öyle yap..bi iyileş de gerisi gelir zaten Genişletmek için tıkla... canım bugün sabah ailemle konuştum. araştırdık buradaki bi psikologa çok iyi diyolar. bakalım yarın yada salı için randevu almaya çalışacağız.
asada Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2012 150 2 118 İstanbul 16 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi peacelove #25 peacelove .!.: canım bugün sabah ailemle konuştum. araştırdık buradaki bi psikologa çok iyi diyolar. bakalım yarın yada salı için randevu almaya çalışacağız. Genişletmek için tıkla... naptınız canım gittiniz mii
peacelove .!.: canım bugün sabah ailemle konuştum. araştırdık buradaki bi psikologa çok iyi diyolar. bakalım yarın yada salı için randevu almaya çalışacağız. Genişletmek için tıkla... naptınız canım gittiniz mii
peacelove Huzur :) Kayıtlı Üye 6 Şubat 2012 66 0 86 İzmir 16 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi peacelove #26 asada .!.: naptınız canım gittiniz mii Genişletmek için tıkla... yok canım henüz değil ama pazartesi öğleden sonra yada salı sabaha randevu alacağız :)
asada .!.: naptınız canım gittiniz mii Genişletmek için tıkla... yok canım henüz değil ama pazartesi öğleden sonra yada salı sabaha randevu alacağız :)