kızlar selam
ben 2 aylık evliyim.. babamdan kalma 3 daire vardı. biri benim diğer 2si abimn sorun etmedim..
abimn bir takm borçları vardı konustuk benm kirayı istedi bende ben evlenene kdr alabilirsin dedim. tamam dedi 2 yıldır o aldı..
(annem halam abim yengem fln altlı ustlu kalıyoruz. )
ben evleneli 2 ay oldu abimler memleketten ev almışlar ankarada ki 2 evi kiraya vereceklermiş. bende söyledim kiramı alacağım. abim tlfnda tamam dedi.
ama ankaraya eşyaları toplamaya geldiklerinde yıl sonuna kadr kirayı alacağım nakliye bilmem ne fln var dedi. bende kabul etmedim bu duruma kbakma abi dedim.. ben eksi bakiyede ilerliyorum yeterince fedakarlık yaptım ben seni üzmedim sende beni üzme dedim. oradan hala atladı yarısını ben alacağım dedi kbakma hala dedim bu zamana kdr neden almadın dedim beni mi bekledin abinn borçları vardı dedi bende yeni evlendim benmde borçlarım var dedim. hem kredi hem kira yetişemiyorum kbakma dedim sizin kendnz söylemnz lazm dedim. Abimde tamam o zaman kiracıyla konusuruz hesap numaranı veririz dedi. Şimdi annemden öğreniyorum hala sürekli laflar söyluyormuş. evlendi kocası baksın bilmem ne diye ? hala hep abimden yana oldu zaten bi kere de bu da kızın hakkı demedi.. hep abime.. canımı çok sıktı bu durum.. helal etmıyorum hiç bir hakkımı. keşke en basından kötu olsaydım.. bunu da içimi rahatlatmak anlamnda anlattım..