- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi demirkiz28
Devam etsin oyleyse, sana tek kelime etmeye hakkı yok.o yardım ediyor zatn varsa yoksa abime 2 yegenıme erkek yegende var ya hoop her sey ona..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam etsin oyleyse, sana tek kelime etmeye hakkı yok.o yardım ediyor zatn varsa yoksa abime 2 yegenıme erkek yegende var ya hoop her sey ona..
Bende ne biliyim 50000_10000 var falan sandım.balkon borcu taş çatlasın 7_8 ayda biter. Hadi olsun 1 yıl..sakin artık kirayı vermeyinabimn topu topu balkona cam yaptrdı o borcu var 2 yılda bitmiştir. ev alabildiklerine göre..
yok yaa yıllardır benm kiramı biriktirip ev aldılar iştee.. ama gene yaranamadım bak.Bende ne biliyim 50000_10000 var falan sandım.balkon borcu taş çatlasın 7_8 ayda biter. Hadi olsun 1 yıl..sakin artık kirayı vermeyin
kızlar selam
ben 2 aylık evliyim.. babamdan kalma 3 daire vardı. biri benim diğer 2si abimn sorun etmedim..
abimn bir takm borçları vardı konustuk benm kirayı istedi bende ben evlenene kdr alabilirsin dedim. tamam dedi 2 yıldır o aldı..
(annem halam abim yengem fln altlı ustlu kalıyoruz. )
ben evleneli 2 ay oldu abimler memleketten ev almışlar ankarada ki 2 evi kiraya vereceklermiş. bende söyledim kiramı alacağım. abim tlfnda tamam dedi.
ama ankaraya eşyaları toplamaya geldiklerinde yıl sonuna kadr kirayı alacağım nakliye bilmem ne fln var dedi. bende kabul etmedim bu duruma kbakma abi dedim.. ben eksi bakiyede ilerliyorum yeterince fedakarlık yaptım ben seni üzmedim sende beni üzme dedim. oradan hala atladı yarısını ben alacağım dedi kbakma hala dedim bu zamana kdr neden almadın dedim beni mi bekledin abinn borçları vardı dedi bende yeni evlendim benmde borçlarım var dedim. hem kredi hem kira yetişemiyorum kbakma dedim sizin kendnz söylemnz lazm dedim. Abimde tamam o zaman kiracıyla konusuruz hesap numaranı veririz dedi. Şimdi annemden öğreniyorum hala sürekli laflar söyluyormuş. evlendi kocası baksın bilmem ne diye ? hala hep abimden yana oldu zaten bi kere de bu da kızın hakkı demedi.. hep abime.. canımı çok sıktı bu durum.. helal etmıyorum hiç bir hakkımı. keşke en basından kötu olsaydım.. bunu da içimi rahatlatmak anlamnda anlattım..
Şöyle şeylere takılmayın ya nolmuş açtıysaKonunuz o kadar tanıdık ki, hala detayı falan hatta. Acaba başka bir üyelikle daha önceden açmış mıydınız bu konuyu?
Şöyle şeylere takılmayın ya nolmuş açtıysa
3 daire var ikisi neden abinin üstünde?2 kardeşiz.3 daire var. 2si abimn üzerine 1i benm
İstediği kadar konuşsun o sizin hakkınız. Ayrıca ne demek evlendi kocası baksın o ev size babanızdan yadigar o zaman abiniz de adam gibi işte çalışsın ailesine baksın babasından kalan mallara niye ihtiyaç duyuyor?kızlar selam
ben 2 aylık evliyim.. babamdan kalma 3 daire vardı. biri benim diğer 2si abimn sorun etmedim..
abimn bir takm borçları vardı konustuk benm kirayı istedi bende ben evlenene kdr alabilirsin dedim. tamam dedi 2 yıldır o aldı..
ben evleneli 2 ay oldu abimler memleketten ev almışlar ankarada ki 2 evi kiraya vereceklermiş. bende söyledim kiramı alacağım. abim tlfnda tamam dedi.
ama ankaraya eşyaları toplamaya geldiklerinde yıl sonuna kadr kirayı alacağım nakliye bilmem ne fln var dedi. bende kabul etmedim bu duruma kbakma abi dedim.. ben eksi bakiyede ilerliyorum yeterince fedakarlık yaptım ben seni üzmedim sende beni üzme dedim. oradan hala atladı yarısını ben alacağım dedi kbakma hala dedim bu zamana kdr neden almadın dedim beni mi bekledin abinn borçları vardı dedi bende yeni evlendim benmde borçlarım var dedim. hem kredi hem kira yetişemiyorum kbakma dedim sizin kendnz söylemnz lazm dedim. Abimde tamam o zaman kiracıyla konusuruz hesap numaranı veririz dedi. Şimdi annemden öğreniyorum hala sürekli laflar söyluyormuş. evlendi kocası baksın bilmem ne diye ? hala hep abimden yana oldu zaten bi kere de bu da kızın hakkı demedi.. hep abime.. canımı çok sıktı bu durum.. helal etmıyorum hiç bir hakkımı. keşke en basından kötu olsaydım.. bunu da içimi rahatlatmak anlamnda anlattım..
orası öyle de e erkek kardeşler de boşanma da ya da zor durumda kızkardeşlerine yeğenlerine bakmak zorunda hangi erkek kardeş bakıyor ben hiççç görmedim deErkeğe 2 kıza 1 hak düşer. Ayette geçiyor ama verdikçe sömüren insanlara biraz açık gözlü olmak lazım sizin hakkınız olan bir şey işin bırakın konuşsunlar
Erkeğe 2 kıza 1 hak düşer. Ayette geçiyor ama verdikçe sömüren insanlara biraz açık gözlü olmak lazım sizin hakkınız olan bir şey işin bırakın konuşsunlar
seriatta oyledir.. biz seriatla yonetilen bir ulke degiliz. bizim yasalarimizda yari yariyadir.Erkeğe 2 kıza 1 hak düşer. Ayette geçiyor ama verdikçe sömüren insanlara biraz açık gözlü olmak lazım sizin hakkınız olan bir şey işin bırakın konuşsunlar
Sen o evi direk sat. O açgözlü abi asla yedirmez sana o evi. Hep sıkıntı yaşatır şimdi cozsen yarın bir gün gene sıkıntı çıkarır. Sat başka yerden alkızlar selam