Stajım 3 hafta sonra bitecek ,o hastanede çalışıyor 2.5 senedir falan bu mesleği yapıyormuşBakisma yok, flortlesme yok, oyle damdan duser gibi duygularinizi acmaniz bence ters tepebilir. Ne zaman bitecek okul? Boyle gonul iliskileri is ve okul ortaminda pek hos karsilanmaz ve eger karsinizdaki gercekten profesyonel biriyse sizden kacinabilir.
İlla ki duygularinizdan haberdar olmasini istiyorsaniz, bence daha cok konusmaya ve arkadas olmaya calisin. Haftasonu bi yerlere davet edin bakalim ne diyecek
Aramızda 7 yaş var ,sizce gerçekten beğenirse bu erkek için sorun olur muBence ilk adımı siz atmayın. Eğer sizi beğendiyse o yaklaşır zaten.
sorun olmaz ikinizde 20li yaşlardasınız sonuçta.Aramızda 7 yaş var ,sizce gerçekten beğenirse bu erkek için sorun olur mu
20 yaşıma yeni girdim sayılır ,dediğiniz gibi yapayım en iyisi olacağı varsa olur zaten ,teşekkür ederimsorun olmaz ikinizde 20li yaşlardasınız sonuçta.
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederimcnm onunla konusmaya sohbetı ıyı tutmaya bak.. zamanla ogrenırsın bısı varmı onda dıye.. ama baktın kı hıc bllı etmıor. ozaman acıkca soylersın... bunun sonucunda da ya mutlu bır ılıskı baslar yada sende kendı hayatına devam edersın..
7 yas sorun degil senide begenebilir Ma hayatında belki biri vardır. pat diye sakın söyleme .ilk adımı kızların attıgı ilişkilerde erkekler cok free olabiliyorlar.ilgin varsa dikkatini cek .girişken ol konus konular ac .ama bazende aynı ortamlarda bulun o yokmus gibi davran buda dikkatini çeker.Merhaba ablalarım
Ben bu siteye yeni üye oldum aranıza yeni katıldım ve sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum .
20 yaşına yeni girmiş ,anestezi teknikerliği okuyan biriyim ,ilk senem bitti yaz stajına başladım yaklaşık 3 hafta oluyor .
Staja başladığım ilk gününden beri Bi anestezi teknikeri ilgimi çekiyorBiraz araştırmalar sonucu gerçi sonra kendi ağzıyla da söyledi ama 27 yaşında ve bekar olduğunu öğrendim . Biz ameliyatlara şırayla giriyoruz Bi kaç kere onun ameliyatına demk geldim ,sagolsun mesleği öğrenmemiz için sürekli bize bırakıyor bir takım şeyleri ama gelin görün kı ben heyecandan igne ucunu bile elimde tutamıyorum
Gözlemlediğim kadarıyla herkesle arası çok iyi olan biri esprili hayat dolu enerjik ,beni zaten ilk olarak Bi insanda tipten önce bunlar kendin çekiyor . Bana karşı herhangi bir özel davranışı yok tüm stajyerlere Nasıl davranıyorsa öyle davranıyor elinden geldiğince yardım ediyor.
Bana Bi kaç gündür deli cesareti geliyor ve mesaj atıp duygularımı söylemek istiyorum ilk defa böyle bir şey hissediyorum ilk görüşte aşk mı onu da bilmiyorum benden de yaşça büyük biraz bahsettigim gibi ,sizce ne yapmalıyım basıl davranmalıyım ? Umarım anlatabilmişimdir ,şimdiden teşekkür ederim
Tüm sosyal medya hesaplarına baktım sanıyordum ama az önce başka bi hesabini gördüm ve sevgilisi varmış Araştırmalarım sonucunda ögrendim ki kızda bizim hastanede hemşire ,bir arada bulunmuyorlar çok şöyle bir düşününce farkettim bir de Sadece Bi tane sosyal medya hesabında fotoğrafları var sadece ,4-5 ay olmuş ,ne olursa olsun uzak durmalıyım ,teşekkürler cevabınız için7 yas sorun degil senide begenebilir Ma hayatında belki biri vardır. pat diye sakın söyleme .ilk adımı kızların attıgı ilişkilerde erkekler cok free olabiliyorlar.ilgin varsa dikkatini cek .girişken ol konus konular ac .ama bazende aynı ortamlarda bulun o yokmus gibi davran buda dikkatini çeker.
Az önce sevgilisi olduğunu ögrendim maalesef hem de aynı hastanedeay ne hoş duygularbence gözlemle pat diye söyleme sakın. staj bitince eklersin olmazsa. şimdilik ilgisini çekmeye çalış
aa hadi ya neyse kısmet. en başından öğrenmen daha iyi çabuk unutursun.Az önce sevgilisi olduğunu ögrendim maalesef hem de aynı hastanedePek bir arada bulunmuyorlar düşününce farkettim ama bu bir şeyi değiştirmez ,kısmette yokmuş ne yapalım ,teşekkürler cevabınız için
Staj yaptığım yerde bir sürü benim gibi stajyer var yaşı yaşıma uygun ben hep gidip benden büyüklere vuruluyorum ya ayar oluyorum kendimeaa hadi ya neyse kısmet. en başından öğrenmen daha iyi çabuk unutursun.
Çok sağolunKısmet :) hakkınızda hayırlısı olsun
Ay çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için ,sağolunKuzum daha genceciksin karşına kimler kimler çıkacak acele karar verme okulunu bitir kariyerini yap çok güzel bir mesleğin var o zaman bak gör daha bir gözde olcaksın onlar gelecek tanışmak için konuşmak için Allah hayırlı insanlarla karşılastırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?