Bir takım duygular

Esra1719

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
16
11
3
28
Merhaba ablalarım
Ben bu siteye yeni üye oldum aranıza yeni katıldım ve sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum .
20 yaşına yeni girmiş ,anestezi teknikerliği okuyan biriyim ,ilk senem bitti yaz stajına başladım yaklaşık 3 hafta oluyor .
Staja başladığım ilk gününden beri Bi anestezi teknikeri ilgimi çekiyor Biraz araştırmalar sonucu gerçi sonra kendi ağzıyla da söyledi ama 27 yaşında ve bekar olduğunu öğrendim . Biz ameliyatlara şırayla giriyoruz Bi kaç kere onun ameliyatına demk geldim ,sagolsun mesleği öğrenmemiz için sürekli bize bırakıyor bir takım şeyleri ama gelin görün kı ben heyecandan igne ucunu bile elimde tutamıyorum
Gözlemlediğim kadarıyla herkesle arası çok iyi olan biri esprili hayat dolu enerjik ,beni zaten ilk olarak Bi insanda tipten önce bunlar kendin çekiyor . Bana karşı herhangi bir özel davranışı yok tüm stajyerlere Nasıl davranıyorsa öyle davranıyor elinden geldiğince yardım ediyor.
Bana Bi kaç gündür deli cesareti geliyor ve mesaj atıp duygularımı söylemek istiyorum ilk defa böyle bir şey hissediyorum ilk görüşte aşk mı onu da bilmiyorum benden de yaşça büyük biraz bahsettigim gibi ,sizce ne yapmalıyım basıl davranmalıyım ? Umarım anlatabilmişimdir ,şimdiden teşekkür ederim

Bakisma yok, flortlesme yok, oyle damdan duser gibi duygularinizi acmaniz bence ters tepebilir. Ne zaman bitecek okul? Boyle gonul iliskileri is ve okul ortaminda pek hos karsilanmaz ve eger karsinizdaki gercekten profesyonel biriyse sizden kacinabilir.

İlla ki duygularinizdan haberdar olmasini istiyorsaniz, bence daha cok konusmaya ve arkadas olmaya calisin. Haftasonu bi yerlere davet edin bakalim ne diyecek

Stajım 3 hafta sonra bitecek ,o hastanede çalışıyor 2.5 senedir falan bu mesleği yapıyormuş
Ya evet biliyorum bakışma vs hiç bir şey yok normal konuşuyoruz sadece ben tecrübesizim bu konularda biraz ondan sorayım dedim
Çalıştığım hastanede birbiriyle evli nişanlı olan bir çok kişi var bu iş ortamında Nasıl karşılamıyor bilmiyorum tabi ki
Geçen gün sosyal medya hesabında dolaşırken yanlışlıkla bir fotoğrafını beğenip geri çektim ,ertesi gün aynı ameliyattaydık şans eseri ,formalarımızda ismimiz doy ismimiz yazıyor ona baktı böyle imalı imalı galiba görmüş rezil oldum muhtemelen beni çocuk olarak,kardeşi olarak görüyordur
Çok teşekkürler cevap için

cnm onunla konusmaya sohbetı ıyı tutmaya bak.. zamanla ogrenırsın bısı varmı onda dıye.. ama baktın kı hıc bllı etmıor. ozaman acıkca soylersın... bunun sonucunda da ya mutlu bır ılıskı baslar yada sende kendı hayatına devam edersın..

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim
Şöyle ki bizim hastanede çok fazla stajyer var be sırayla giriyoruz ameliyathanelere bit sürü de ameliyathane var ,teknisyen var kız erkek karışık .
Bi kaç kere denk gelebildim sadece çünkü sürekli yerlerimiz değişiyor ,tüm stajyerlere öğretiyor herkese eşit mesafede yaklaşıyor onu farkettim
Meslektaşlarıyla daha samimi daha böyle iyi ,bizle o kadar değil doğal olarak
Mesleği bana sevdirdi sırf onun için gitmek istiyorum resmen hastaneye artık
Tekrar sağolun cevap için

7 yas sorun degil senide begenebilir Ma hayatında belki biri vardır. pat diye sakın söyleme .ilk adımı kızların attıgı ilişkilerde erkekler cok free olabiliyorlar.ilgin varsa dikkatini cek .girişken ol konus konular ac .ama bazende aynı ortamlarda bulun o yokmus gibi davran buda dikkatini çeker.

Tüm sosyal medya hesaplarına baktım sanıyordum ama az önce başka bi hesabini gördüm ve sevgilisi varmış Araştırmalarım sonucunda ögrendim ki kızda bizim hastanede hemşire ,bir arada bulunmuyorlar çok şöyle bir düşününce farkettim bir de Sadece Bi tane sosyal medya hesabında fotoğrafları var sadece ,4-5 ay olmuş ,ne olursa olsun uzak durmalıyım ,teşekkürler cevabınız için

ay ne hoş duygular bence gözlemle pat diye söyleme sakın. staj bitince eklersin olmazsa. şimdilik ilgisini çekmeye çalış
Az önce sevgilisi olduğunu ögrendim maalesef hem de aynı hastanede Pek bir arada bulunmuyorlar düşününce farkettim ama bu bir şeyi değiştirmez ,kısmette yokmuş ne yapalım ,teşekkürler cevabınız için

aa hadi ya neyse kısmet. en başından öğrenmen daha iyi çabuk unutursun.

Kuzum daha genceciksin karşına kimler kimler çıkacak acele karar verme okulunu bitir kariyerini yap çok güzel bir mesleğin var o zaman bak gör daha bir gözde olcaksın onlar gelecek tanışmak için konuşmak için Allah hayırlı insanlarla karşılastırsın inşallah

Ay çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için ,sağolun
İyice Bi araştırma yapmadan konuyu açmış bulundum gerçekle yüzleşmem çok sert oldu direkt çakıldım valla
Sevgilisi varken yanaşmam mümkün değil zaten öyle bir şey söz konusu olamaz
Amın inşallah hepimizi Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ,daha iyilerini siz yaşayın

Biraz bekle daha yeni bişey belki o açılır senden önce..
Eğer açılmazsa sende hala çok istiyorsan açılmayı anca o zaman açıl şuan çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…