Sorun bende mi, ne yapsam bilmiyorum.
Benim sadece bazı kurallarım var saygıyla ilgili.
Arkadaşlarıma, dostlarıma, aileme içten içe öyle büyük bir sevgi besliyorum ki kendime kızıyorum.
Kalmadı, elimde avucumda kalmadı.
Bütün iyi niyetlerimi öldürmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Çok kırgınım, çok üzgünüm ama ağlamayı yediremiyorum kendime.
Benim de hatalarım var elbette ama ben dostlarımı kırdığım an hemen gönlünü almaya çalışan biriyim.
Ben dostlarımı olduğu gibi de kabullenirim peki ya onlar neden böyleler?
Hayatımdan çıkarttım çoğunu.
Geriye kalanlardan bir tanesi her konuştuğumuzda huzursuz ediyor, beni mutlu eden konu hakkında özellikle kötü şeyler söylüyor.
Onu da hayatımdan çıkartmaya çalıştım ama kalmak için de ısrar ediyor.
Çünkü ona benden başka kimse bu kadar iyi davranmıyor, başkalarına da aynısını yapınca birbirlerine giriyorlar, kaç kere kavgadan ayırdım onu.
Diğeri ise kendi kendine değişik hallere giriyor, benimle kendini yarıştırıyor, rekabet yaratmaya çalışıyor.
Ben rakip olmak istemiyorum, her şeyimi paylaşabilecek kadar güvenmek istiyorum sadece ama olmuyor.
Ve diğer arkadaşım, yüzüme karşı çok iyi ama geçmişimde yaşadığım zor zamanları anlatıyor ortak tanıdıklarımıza, onlardan imalı bir şekilde duyuyorum.
Bu kadar insan kötü sen mi iyisin diyeceksiniz ama ne desem bilmiyorum, bu duruma hiçbir açıklama getiremiyorum.
Sanırım içimi dökmek istedim çünkü artık kimseyle tanışıp arkadaş olmak istemiyorum, ben bu işi başaramıyorum.
boşver canım olmayınca olmuyor, insanlar sadece hoşca vakit geçirmek için buluş kardeş olmak için değil, kardeşlerin bile kardeşiği zor yaptığı günümüzde el den çok şey beklememek lazım
bi çay kahve bi kaç dedikodu gündem ve dağılın derinlere inme yani
O kadar üzgünüm ki kendimi bir yere kapatsam da kimseyi görmesem.
Ağlamaya bile değecek insanlar değiller ama kendi halim için oturup ağlayasım geliyor.
Anlatamıyorum hislerimi, çok berbat her şey.
öyle insanlar var ki, insanı verem ederler
ömür törpüsü çok... bu devırde kendınle dost olacaksın
kim sana nasılsa sende öyle olacaksın
gercek anlamda ınsan çok az maalesef. birine guvenıyorsunBen başaramıyorum, hemen duygusal beklenti içine giriyorum.
İnsan nasıl paylaşımda bulunduğu birine sevgi beslemez ki.
İster istemez bağlanırsın, seversin, için ısınır.
gercek anlamda ınsan çok az maalesef. birine guvenıyorsun
ya sırtından vuruyor, ya haset oluyor.. gercekten zor gercek arkadas bulmak
insanına göre elbette.. bazılarıyla uzaktan hoş beş edıceksın... bazılarıyla da arkadas olmadan bılemezsın ne olduklarını...kısacası, her turlu muhabbet etmek zorundayız karsı tarafı tanımak ıcın.Zaten bu saatten sonra zor.
Yaş büyüdükçe samimiyet kurmak imkansız oluyor.
Hangisi doğru peki güvenmediğin biriyle yalandan dost olmak mı, yoksa silip atmak mı?
Yalnız da yaşanmaz mı, çıkıp tek başına kahve içemez mi insan?
Zaten bu saatten sonra zor.
Yaş büyüdükçe samimiyet kurmak imkansız oluyor.
Hangisi doğru peki güvenmediğin biriyle yalandan dost olmak mı, yoksa silip atmak mı?
Yalnız da yaşanmaz mı, çıkıp tek başına kahve içemez mi insan?
Sorununuz yalnizlik mi?
Insanlara guvenememek mi?
Yoksa hayatinizda kalmakta israr eden arkadasinizin davranislari mi?
Ayni seyleri dusunup insanlarla arama mesafe koydum.
Bulustugumda da bir iki sohbet edip ayrildim cunku hep dedikpdu.... saolsunlar onlardan uzaklastigma hic pisman etmiyorlar..
Siz de boyle dusunup yalniz ama huzurlu olmayi secmissiniz zaten.
O arkadasiniz problem olusturuyorsa onla da mesafe koyun...
Guvenemedigniz kisilerin zararini goreceginize samimi olmayin daha iyi. Destekten cok zararlar.
Sizi kiskanan rekabet eden kisilere de takilmamayi ogreniyorsunuz zamanla.
Birakin onlar sizi dusunsun. Dert edeceginiz birsey yok, kendinizden emin sekilde hayatinizi yasamaya bakin...
tabii ki bi kahve içeceksin ama yüzeysel olcaksın kimseye sırrını derdini anlatmıcaksın, üzülmemek için yapacağın bu
Kahve içmek için birine ihtiyaç var mı peki?
Kimseyi arkadaş, dost edinmesem saçmalamış olur muyum?
Ben bunu geçen sene yaptım, bütün dost sandığım insanlarla görüşmeyi kestim.
Ama bazen birilerine bir şeyler anlatmak, dertleşmek istedim.
Çok arkadaşım oldu ama hepsinden ayrı darbe yedim.
Sorun sizde diyebilirsiniz ama ben dönüp bu kadar zamanın hatırı var, gerek yok böyle küslüklere diyebildim.
Aramızda büyük bir mesele bile yoktu bazılarıyla, onlar bir adım bile atmayı gurur yaptılar.
Sorun sizde demem,
Fakat hatasina gore hayatimdan cikarma karari aldigim ya da sık gorusmeyi kesip kusluk olmadan mesafe koydugum insanlara "zamanin hatri var" diyip gitmem.
Madem oyle neden mesafe koydun demezler mi?
Her seyin bir bedeli vardir, nitekim iliskilerde de oyle, bazen kazik bazen yalnizlik.
Ikisinden de darbe almayacaginiz sekilde iliskilere sınır koyarsaniz bu tip sorunlariniz azalir
İnsanlar hep şartları zorluyor iyi olmak güzel anlaşmak varken herkes birbiri ile didişmek derdinde
Herkes birbirine kızgın ne bileyim dünyanın hali böyle sanırım
Hangi birimizin gerçek anlamda bir dostu var ki
Hayal kırıklığı çok kötü bir duygu.
Ben ne kadar gerçek dostum olmadığını bilsem de, her seferinde böyle dramaya bağlıyorum.
evet çoğu kez yaşamıştır her insan bunu . arkadaş kazığı yiyende çoktur .
bundan sonra daha dikkatli olursun öyle herkesi hayatına alma dost sayma üzülmekten kırılmaktan çok daha iyi gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?