Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

Kedim uzun yolda stres oluyor kıyamam ona. Bir arkadaşım var gündüzleri gelip kedimi eglendircek şaklabanlık yapacak onada söyledim kedimi tartıcam kilosunu not alcam bir gram versin geldiğimde bakcam seni çok fena yaparım diye ya da mutsuz olsun esiminde arkadaşımdan çekeceği var bu arada arkadaşıma iyi bir fiyat vericem ondan kabul ediyor
Kedi Bey'in ya da Hanım'ın fotosu varsa atsana.

Eklentiler

• 408497E2-0A42-42FF-B4F8-7B32DB4832AB.webp
    408497E2-0A42-42FF-B4F8-7B32DB4832AB.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 49
Yeter artk sıkıldım yorum yazmanizi istemiyorum biz konustik ve ailecek çözüme vardık bende gidiyorum tatile yorum yazilmasin artk!!!
Çözüm ne onu da söyleyip kapatın ama kim otobüste gidiyor ya da kim gelmiyor.
Bu arada başlıkta dediğiniz aileniz sizi tatile götürmek istemiyor sonradan istiyorlar beni niye istemesinler yazmışsınız ama cık yani.

Arkadaşlar konu sahibi trol olmayabilir yani gerçekten var böyle tipler.

Benim kaynım mesela. Yıllar önce bir yılbaşı gecesi kayınvalidemlere gittik. Benim çocukların biri 3 diğeri 1.5 yaşındaydi o zamanlar. Gündüzden kombi arıza yaptı ve teknik servis gelmedi. Herneyse ev gitgide soğudu. Komşudan bir elektrik sobası istedik ve bilin bakalım yeni evli 30 yaşındaki kaynım ne dedi. "yalnız bizim oda daha soğuk oluyor o yüzden sobayı biz alicaz"😳 Ben de nasıl yani çocukların yattığı odaya koyacağım sobayı dedim. O da olmaz bizim oda çok soğuk oluyor dedi.

Eltimle göz göze geldik. Hayatım odada konuşalım mı dedi kaynima ve 15 dakika sonra sobayı bana getirdi.

Yanı bu da böyle bir anımdır. Kendi yeğenlerinin buz gibi odada uyumasi umrunda bile olmayacak kadar bencil insanlar var. Daha kaynımla bu türden çok maceralarımız var.

Kedim uzun yolda stres oluyor kıyamam ona. Bir arkadaşım var gündüzleri gelip kedimi eglendircek şaklabanlık yapacak onada söyledim kedimi tartıcam kilosunu not alcam bir gram versin geldiğimde bakcam seni çok fena yaparım diye ya da mutsuz olsun esiminde arkadaşımdan çekeceği var bu arada arkadaşıma iyi bir fiyat vericem ondan kabul ediyor
yok bu bizimle dalga geçiyor. yazıp oturup halimize gülüyor bence. gerçek olamaz bu karakter. gerçekse de gülse birsel e haber verelim bu tiplemeyi yapsın. zira gerçekse dümdüz zeka geriliği var

Back
X