Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?

Ağam bizimle eylenir 😁

Dostum sen iyi misin? Böyle bir şey talep edilir mi? Yok artık kadin altı bezli çocuğunu da otobüsle yollasın ayyy kene gibi ne ayıp şey ya paran mı yok git kendin ayrıca belki götürmek istemiyorlar bu ne saçma bir talep

Bence çocuğun sizin evinizde kalmasına gerek yok. Şaklaban arkadaşınızın kedinize göstereceği ilgiye neden ortak olsun ki çocuk. Otursun kendi evinde. Üç gün yetecek kadar yemeğini suyunu bıraksın ablanız. Arada görüntülü de görüşürler.

Fakesiniz.. Değilseniz ailenizi tebrik ediyorum size dayanıp evlatlıktan reddetmediği için..

Yok ya parası da yok ki.
Kedisi de yok arkadaşı da🥹
bence de. yeğeni de yok. çünkü konuda zerre mantık yok. 7 yaşındaki çocuğa yaklaşım anne babanın kararı
kediye şaklabanlık yok oturmuyor
gerçekse de aile de değişik

Günlük ücretse iki kediye bir haftalık tatilde 3000 gayet iyi bence. Kendim tutmasam da komşuların kedileri için ek iş yapabilirim🌞
Kedi baktirmak isteyen tatilciler varsa bu ise ben de talibim🤣 gerci her an doguma gidebilirim ama onlar donene kadar sikarim disimi artik🙈

Teyzeye bak çay demle!
10 yaşındaki oğlumu okul çıkışında bekletirken bile 5-10 dakika elim ayağıma dolanıyor. Otobüsle başka ile tek yollayacağım kabus. Sen git otobüsle çok istiyorsan

Seni gidi komik trol seni . Şaklabanını yesinler senin 😂

Kedinin şaklabanlığında da bir şey yok iki ip salla biraz lazer oynat bitti gitti mis gibi iş🌚
O kadar basit değil tabiki onlarida yapcak ama kedim izlemeyi çok sever bir şeyleri kedimi karşısına koycak kendisi palyonca mi olur artk fare kostümü mu giyer napar bilmem ama kedimi eglenircek yani bebeğimin suratı gülmüş olcak şaklaban dediğiniz böyle olur çünkü

O kadar basit değil tabiki onlarida yapcak ama kedim izlemeyi çok sever bir şeyleri kedimi karşısına koycak kendisi palyonca mi olur artk fare kostümü mu giyer napar bilmem ama kedimi eglenircek yani bebeğimin suratı gülmüş olcak şaklaban dediğiniz böyle olur çünkü
Bu işin saatine kaç para vereceksin ?

Kııız, senin kedin ergen ergen. Hala bebek diyor yaa. Ayrıca mokunu çıkarma istersen, hiç inandırıcılığı kalmadı.

Back
X