Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

O kadar basit değil tabiki onlarida yapcak ama kedim izlemeyi çok sever bir şeyleri kedimi karşısına koycak kendisi palyonca mi olur artk fare kostümü mu giyer napar bilmem ama kedimi eglenircek yani bebeğimin suratı gülmüş olcak şaklaban dediğiniz böyle olur çünkü
Kediler zaten gayet güleryüzlü canlılar çok nadirdir surat asmaları. Bak gülmekten bayılıyor yavrum 🌚

Eklentiler

• IMG_20230324_165040.webp
    IMG_20230324_165040.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 92
Arkadaşım tatilde kedisine ben bakıyorum eğer bana böyle bi şey deseydi ne bakardım ne de kediyi arkadaşıma bırakırdım. Pawguard , haytap haydi polisi herkesi ayağa kaldırır kediyi kurtarrdım. Yaz aylarında sıcaktan zayıflıyor kediler napıcaz bi söyleyin bakalm... bu arada kediler gülmez bilginize... hiç bana saldırmaya da kalkmayın... bir sürü pati dostum var iyi bilirim kedişleri

O kadar basit değil tabiki onlarida yapcak ama kedim izlemeyi çok sever bir şeyleri kedimi karşısına koycak kendisi palyonca mi olur artk fare kostümü mu giyer napar bilmem ama kedimi eglenircek yani bebeğimin suratı gülmüş olcak şaklaban dediğiniz böyle olur çünkü
Fake olmanız bile ağır arıza olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor malesef... gerçek hayatta birileri sizinle imtihan oluyor Allah yardmcıları olsn

Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Seni çok güzel linçlemişlerdir ama yazmadan edemeyeceğim. 7 yaşında çocuğu otobüse bindirip muavine amanet edeceğine kendin bin o otobüse. Bu kadar bencil ve düşüncesiz bir insanı değil tatile pikniğe bile götürmem, muhakeme yeteneğin de mi yok.

Konu trol her halde, 7 yaşında çocuğu otobüse bindirip kendi ailesiyle müzik dinleye dinleye arabayla gitmeye kalkan insan gerçek olamaz.

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim o zaman mecburen babamla ilgili bir plan düşünüp tatile gelmesine engel olcam
Bence sen hasta bezi kullanma alternatifini de düşün. Annen baban bile olsa kimseden böyle şeyler takep edemezsin. Onlar artık sana bakmakla yükümlü değil

Ona kıyamam ki babam zaten hep işleri bozan yaşlı haliyle tatilde ne işin var bide kulübe fln gitmek istiyor arabada sürmeyecek zaten otobüse bin yok gelme sen diyoruz yok illa gelcem diye tutturdu çocuk gibi yeğenim daha akili kavga etmeyin diyor eşimde hâl böyle olunca sinirlendi herkese yer var benim karıma mi bi yer bulamadinz diye bugün arayacak ama kendileri Eylül de eşimle tatile gidecez diye demedikleri kalmadı
Kocanın da kafa kırık anlaşılan 🤣

Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Sen otobüsle git ya da gitme çocuğu otobüsle göndermek ne demek🥴

Yeğenim gelmeyecek bizimle arkadaşım gündüz hem kedime hem yeğenime şaklabanlık yapacak akşamda eşimle maç fln izlerler avmye götürür onu eşim top oynarlar ikisi zaten iyi anlasyor konuyu kapatn lütfenn
Evlat boşamak diye bir şey olsa keşke, ailenizin yerinde olsam sizi evlatlıktan reddederim.

sanırım senin yaşında 6 filan olmalı ki kendine hak görüyorsun arabada gitmeyi yeğinini küçücük bir çocuğu
hiç tanımadığın insanlara emanet etmeyi yeğinin 1 yaş büyük olduğu için
6 yaşındaki "akıla" sahip bir çocuk ancak bunu der

kedisine doğum günü yapmak ister
kaynanası el yıkarken kedi biyere bastı diye kıyamet koparıp mikrop kaparsa öldürmekle tehdit eder
7 yaşında çocuk otobüse tek binsin ben tatile gitcem der

ya fakesiniz ya da takıntılı
lütfen çocuk yapmayın!
o kediciğe de lütfen normal bakın

yardım alın

[/QUOTE="Nurpnrr, post: 76363622, member: 1059291"]
Sana bir kere bile cevap vermemisim takip hala yazıyorsun ısrarla konuma yoruma
[/QUOTE]

Başkasının yorumuna alıntı alıp yazdım bu bir ayrıca konulara yazarken konu sahibinin cevap verip vermemesi umrumda değil fikrimi yazarım ben o halde yazma açık alana. 🤣🤣🤣 Doktora gitmeyi düşün mesela buraya paragraf paragraf konu döşiyeceğine buda 2. 🥳
Herkes yazıyor bana mı taktın bjrde şikayet etmiş hahahajaj Allah akıl fikir versin. Ban almayı bile takmayan insanım ben. Ama senin takıntıların bayaaa çokk..🤣🤣 N Nurpnrr seni göz ardı edeceğim zaten kafan güzel ve burayı kirtleten bir trolsün.

Son düzenleme:
Ailenin yerinde olsam seni sağlam bir pataklardim . Tam dayaklıksın

Back
X