Bir tatil meselesi

35 yaşında kocaman kadın bile isteye evlat ayırt ediyor. Rahat rahat da buraya yazıyor. Maşallah bu ne rahatlık ya! :olamaz:
Neymiş babasıyla pizza yapmışlarmış, mutluymuş, her gün arıyormuş. E zahmet etmişsiniz, her gün aramayın, çok yazar, görüş günü belirleyin bari, o zaman ararsınız. :deli:
9 yaş ne ki, ana kuzusu daha. Sanki 18 yaşında ergenden bahsediyor. Annesiyle büyümeyi "küçük" kadar büyük de hak ediyor. Nasıl kafalarınız var sizin ya, hayret ediyorum.

Büyük oglunuzun sizce anneye ihtiyacı yok mu ? Benim annem beni bırakıp tatile gitse yedi yaşındayken hatırlardim hele ki ondan ayrı yaşıyorsam sırf kardeşim rahat etsin diye . Çok degisik geldi bana yanlış anlamayın anneliginizi eleştirmiyorum da küçüğün rahatı önemli ama büyük olan çocuk da eğitim alıyor sonuçta onun da anne ilgisine ihtiyacı yok mu ?
banada cok garip geldi , cocuk hem tatil meselesine incinir hemde bir cocuk bir eli yagda bir eli balda olsa yanina annesini ister. zorunluluk yok hastalik yok ayri kalmak niye ?

Kucuk oglum hayvanlarla oynasin ve kislik hazirligi yapayim diye 7 yasindaki oglumu yalniz birakmazdim.

2 günlügüne 5 yasindaki cocugumla bir yere geldim. Aklim evdeki ergenlik yasinda cocukta 🥺🥺

Bence gitmeyin tatile. 7 yasindaki oglunuz cok incinir.

Edit: cocuk 9 yasindaymis sanirim, yine de fikrim aynı.

banada cok garip geldi , cocuk hem tatil meselesine incinir hemde bir cocuk bir eli yagda bir eli balda olsa yanina annesini ister. zorunluluk yok hastalik yok ayri kalmak niye ?
Çünkü ablamiz küçük oğluyla kendine ayrı bir hayat kurmuş

Büyük oğlum 9 yaşında bu arada .Bu izin alıp açtığım ikinci bir üyelik .Yaşı sallamış olabilirm
Asıl üyeliğinizle yaazmadığınıza göre durumun absürdlüğünün farkındasınız
yada
insanların aklıyla dalga geçiyorsunuz
Umarım ikincisidir; çünkü başka türlü 9 yaşında,okula başlamış çocuğu tek bırakıp köyde keyif yapmak açıklanmaz.

Apart yerine otel tercih edin bence daha rahat ve tatil gibi olur yalnızsınız çünkü. Ancak ben olsam ailenin yanına dönünce haftasonu hep birlikte giderdim. Diğer çocuğun da gönlü olurdu böylece

Bakımda sorun yok ama psikolojik etkisini düşünmemiştim gerçekten inanın.

Gerçekten öğretmenseniz Allah bu ülkenin belasını vermiş kusura bakmayın.

Kendi evladinin psikolojisi aklina gelmeyen bir kadin bizim evlatlarimiza nasil davranir ki?

Insallah fakesinizdir.

Bence 2 çocuğa da haksızlık yapılıyor. Biri anneden diğeri babadan ayrı. Biri babası ile çok vakit geçiriyor diğeri annesi ile. Her ikisi de sorunlu olur bu gidişle. Ben de öğretmenim. Cidden çok şaşırdım. Kış hazırlıklarını önden de halledebilirsiniz. Çocuk 1.5 yıl aradan sonra okula gidiyor. Size illa ki ihtiyacı vardır. Virüs köydür şehirdir dinlemiyor. şehirde parka gidersiniz küçükle de.

Büyük oğlunuzun yerine koydum kendimi ve ağlamak istedim. 11 ve 8 yaşında iki evladım var, evde tek başlarına kalıyorlar tüm gün çalışan öğretmenim. Evime 15 dk yürüme mesafesinde okulum. Zaten tempo yorucu ama 1 saat öğle arasında onlara gidiyorum koşarak. Nefes nefese okula geri dönüyorum ama içim rahat etmiyor onları görmezsem. Nasıl alıştınız nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına. Babanelerinde 14 gün karantinada kaldılar da her akşam balkondan bakayım diye evlerinin önünde bulundum. Ağlaya ağlaya görüntülü konuştuk. Ay vallahi bağırarak ağlamak istiyorum.. 9 yaşında diyor ya 9 ve annesinden ayrı, anne de ondan ayrı tatil planı yapıyor 😔😔😔

Aslında okul açılmadan gidecektik ama fırsat olmadı .Benim de bir anda aklıma geldi açıkcası nasıl olur diye .Çünkü küçük su hastası çok seviyor .İyi gelir diye düşündüm

İyi niyetinizden şüphem yok, fikir de güzel, zamanlama talihsiz olmuş sadece.

Bence dönünce bıdıkları su parkına falan götürün cüzdanı açın hatta benim yerime de gidin. 😔

Pandemiden de çıkamadık bir türlü tatili ÇOK ÖZLEDİK. İzin alıyorum da ne oluyor, evde fırına atılmış kumpir patatesi gibi pişiyorum sadece. 😡

Aslında okul açılmadan gidecektik ama fırsat olmadı .Benim de bir anda aklıma geldi açıkcası nasıl olur diye .Çünkü küçük su hastası çok seviyor .İyi gelir diye düşündüm
Tatili bile küçük sever diye istiyorsunuz. Büyüğü silmişsiniz resmen, yazık.

Back
X