Bir tatile çıktık 10 senelik arkadaşlığımızı bitme noktasına getirdik!

Yani bende anlamadım abin var, abinin arkadaşı var, abinin arkadaşının arkadaşı var ve bunların hepsi erkek. Siz 2 kız tatile gitmişsiniz ailenin falan haberi yok mu merak ettim, nasıl izin veriyorlar. Tanımadığınız erkekler sizin tatil evine nasıl girip çıkıyorlar rahatça? Arkadaşın haklı böyle bir sebepten arkadaşlığınız bitecekse de demek ki arkadaş değilsiniz.
O çocuk bana ilgi gösterdikten sonra sorun olmaya başladı demişsin belki de yalnız hissetti ve yabancı birini tatilde yanında istemedi olabilir ben olsam ben de sinir olurum.

Ben de arkadaşının haksız olduğunu düşünmüyorum.
2 kız tatil yapacakken neredeyse 2 çift tatile dönmüş olay.

Sen diğer çocukla yakınlaşınca,abi dediğiniz kişi arkadaşına yaklaşmış olabilir.
Kız da tedirgin olmuş.Evde yalnız kalmak istememekte haklı.Ya adam gelirse,ya başkası gelirse ?
Sonuçta elalemin evi,kimde anahtar olduğu belli değil.Zaten başta ev (anahtar) sahibinden rahatsız olmuş.
Boş evde 2 kız tatil yapmak başka,el adamının evinde misafir olup onunla gezmek başka.
Planı bozup yançizen sen olmuşsun.

Bir de insan 10 senelik arkadaşının tatil adabını bilir.İkiniz için de söylüyorum.
Hiç mi tatil anısı paylaşmadınız,hiç mi eğlence tarzlarınızı bilmezsiniz ?

bende arkadaşını haksız bulmadım...
abi abi muhabbeti tamamda kız neden güvensin elin heriflerine..
üstelik kız kıza tatile gitmişsiniz sürekli birilerini dahil etmişsin sen...

yanlış anlaşılan bir şey var.ben onlarla gezmek istedim de arkadaşımı da buna mecbur bıraktım gibi bir durum yok.hatta arkadaşım kendisi istedi 2.gün onları aramamı.ben beni yalnız bıramazsan onlarla takılırım dedim hatta,yoksa ben kendimi çok yalnız hissediyorum sen de susunca dedim.ki biz kendimiz de vakit geçirmeye çabaladık ters gitmekten zaman buldukça.sahile gidelim diyorum,yanmak istemiyorum..markete gidelim diyorum ne gerek var vsvs.biz beraber eğlenebiliyorduk,hatta daha önce beraber de kaldık,şimdi niye böyle davrandı anlamadım.herkes abi ve arkadaşına yoğunlaşmış ama biz tüm günü beraber geçirip çıkarsak akşam -kahvaltı hariç-onlarla bikaç saat çıkıyoduk ki bu da 1haftalık tatilin iki günü...benim orda yüzümün güldüğü tek an iskelede tanıştığımız teyze yeğenle birlikte vakit geçirirken oldu.onun dışında ne güldük ne eğlendik...neyse bu da bi deneyim oldu bana

tanımadığımız erkeklerin bizim tatil evine girip çıktığını nerden okudunuz pardon?ancak bu kadar çarpıtılabilirdi bi olay.faydalı olmak istiyosanız doğru düzgün okuyun öyle cevap verin lütfen.

Apartman yonetici toplantisi demek :)))) Anladigim kadariyla sen biraz daha eglenmeyi seven disa donuk birisin arkadasin daha ice kapanik ve ozguven eksikligi var. Bu tatil sayesinde birbirinizden ne kadar farkli oldugunuzu gormussunuz gorusmeyi kesme ama bundan sonra daha kendine uygun arkadaslarinla tatile cik bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…