Merhaba hanımlar konuyu açabilmek için üye oldum. Umarım anlatabilirim derdimi. 23 yaşında 2 çocuk annesiyim. İki kızım var. 18 yaşında evlendim. Çocuklar peşpeşe oldu. Bu süreçte çok sorunlar yaşadım. Kv ile birlikte oturduk ilk 2 sene evşeri ayırdık sonradan. Eşim iflas etti bile isteye abisinin çoğu borcunu üstüne aldı. Hem ekonomik hem psikolojik çok sıkıntı çektim. Böyle çok tükendiğimi hissediyorum. Çok yoruldum hayattan bunaldım sanki yaşamak anlamsız gibi. Televizyon falan izlersem zaten iyice kötü oluyorum. Bu kötü dünya da neden varım diye. Son bir yıldır yaşamak için yaşıyorum. Çocuklara karşı tahamülsüzleştim. Eşime karşı soğudum. Boşanmak için uğraşmaya bile dermanım yok inanır mısınız. Eşime bazen diyorum boşanmak kolayda uğraşmak zor geliyor. Kendimi tükenmiş hissediyorum. Geçen hafta çok çok yakın birinin vefat haberini aldım üzülmedim bile o zaman korkmaya başladım iyice ruhsuzlaştım diye. Yalnızlık sakinlik istiyorum. Ruhum yorgun. Yaşadıklarım o kadar uzun ki hayata çok erken başladım. Erken pes ediyorum sanırım. Eski neşem cıvıl cıvıl ben yok. Hiç bir arkadaşımla konuşmuyorum herkesle irtibatı kestim. Onlar bile bana ağır geliyor. Akıl verin ne yapmam lazım. Çok yorgunum
kimse beni anlamıyor eşim bile geçmiş zamanı bana geri verseler herşey o kadar farklı olurdu diyorum hep. Gelecekle değil geçmişle yaşıyorum. Geçmişi özlüyorum. Çocukluk yıllarımı keşke dönebilsem. Umarım anlatabilmişimdir...