Bir tek Annem olsun.. Bana düşman gerekmez...

sben olsam kreşe veririm gücüm yettiğince yardımını yaparım kafanı şişirmez en azından

Tatlım sana daha önce de söyledik. Cocuğu kreşe vermen lazım. Başka türlü annen yakandan düşmez.

Bu kaçıncı konu bu durumunuzla ilgili. Her açtığınız konuda herkes aynı şeyi "çocuğunuzu kreşe vermeyi" teklif ediyor ama yanaşmıyorsunuz. Daha başka bir yolu yok çocuğunuzu kreşe verip annenize resti çekecek kuruş koklatmayacaksınız..

Hayretle okudum yasadiklarinizi,Sizde annesiniz ve çocuklarınızın öyle bir kadının kültürünü huyunu suyunu almamalari için uzak tutun,zorla kimseye iyilik yapamazsınız birde hala nankörlük yapılıyorsa...
Merhametlik bir yani kalmamış psikolojiniz bozulmaya başlamış zaten iyilik sandığınız şey sizi kotulestiriyor.
Bu gidişle esinizlede araniz bozulacak gibi görünüyor,siz bu kadar şeyi gozlerinizle görürken müdahale etmekte gecikirseniz daha sonra cocuklarinizi belkide tek başınıza yada o kadının evinde büyütmek zorunda kalabilirsiniz Allah korusun

Herkeze benden tavsiye annenize kaynananıza çocuğunuza baktırmayın hanımlar çocuklarına baktım diye ego tatminlerini sizin üzerinizde gideriyorlar herşeyin hırsını sizden çıkarmak gibi bi hakka sahip olduklarını düşünüyorlar istedikleri kadar bağırıp çağırmayı çocuk gibi azarlamayı çocuklara baktıkları için verilmiş bir hak sanıyorlar.ömür boyu gebe kalıyorsunuz zaten ata oldukları için sesinizi çıkmıyor birde bebesine baktım ezer suyunu çıakarır egomu tatmin ederim oluyolar

Vericem dogum iznine çıkmayı bekliyorum.
Oh be :) Ben rahatladım valla.

O senin annen, atamazsın belki ama hem akıl sağlığın hem de huzurun icin görüşmelerinizin minimuma inmesi lazım

Edit; bu arada minik bebeğe kim bakacak?

Aaa neden böyle söylediniz. Kızıma annem bakıyo, bana bile terapi yapıyo valla :) Allah başımdan eksik etmesin herşeye yetişiyo

Fazlasıyla ediyor hemde..

yapılacak bişey yok
çok çok ihtiyacı varsa ablalarınızdan neden istemiyor
olan çocuğunuza olur arada çocuğu bende kreşe verin diyenlerdenim
ailenize de yok demeyi öğrenin
nerde ne istiyosa konuşsun!!!

yapılacak bişey yok
çok çok ihtiyacı varsa ablalarınızdan neden istemiyor
olan çocuğunuza olur arada çocuğu bende kreşe verin diyenlerdenim
ailenize de yok demeyi öğrenin
nerde ne istiyosa konuşsun!!!

Onlar tek kişi çalışıyorlarmış. (Alabilse anasını bile aglatırda veren yok)
Hem benim çocuguma bakıyormuş... Sanki bedava bakıyo.
Bana herkes düşman oldu senin çocuguna bakıyorum diye diyo... dedim tamam ben kreşe vericem birazda onlara bak.
Hiç yanaşmıyo kuruş alamaz ablalarımdan kuruş. Kendi gibi onlarda.

Kızlar Günaydın; diğer konularımdan belki hatırlarsınız annem 3,5 yaşında olan oğluma bakıyo parayla...
3,5 yıldır ne çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum. Genç yaşta bembeyaz oldu saçlarım... Oğlumun yemegine kadar ben yapıp bırakıyorum. Yemek yapmak zorunda değilmiş. Şimdi diceksiniz ki neden kahrını çekiyorsun ver kreşe. Annemlerin durumları pek iyi değil. (Ben bildim bileli değil gerçi.. Hep yok yok).
Oğlum kreşe gitse bile her kafaları sıkıştıklarında beni bulacakları için bari diyorum bu şekilde emeginin karşılıgında alsın. Annem görüntüde çok masum görünen içinde zerre evlat sevgisi olmayan bir kadındır.

Doğrusunu söyleyeyim bundan sonrasını okumadım. Okumaya gerek yok

Anneninze para desteği yapabilmek için hayatınızdaki en önemli varlığa en büyük kötülüğü yapıyorsunuz.
Oğlunuzu evlat sevgisi olmayan kadına büyütüyorsunuz...
Bunun size çok kötü sonuçları olacaktır ve oğlunuzda tamir edilemez hasarlara sebebiyet verecektir. Aynı sizde olduğu gibi

Ne kadar dogru söylemişsiniz. Ne kadar haklısınız.

aaaa bu ne be? vallahi kendinize acımıyorsunuz anladım da yavrunuza, yavrularınıza acıyın. verin miss gibi bir bakıcıya. güzelce oynasın, ilgilensin, öğretsin. yazık, günah. böyle olunca ister istemez araya mesafe koyarsınız. ayda bir gider üç beş bişiler yaparsınız yine ama bence en kısa sürede buna bir çözüm bulun.

Çok şaşırdım.. Çok üzüldüm durumunuza... Bir anne ne olursa olsun "parayla" torununa bakar mı ? Muhakkak kendin bişiler yaparsın emeğine karşılık çaba gösterirsin ama bu böyle parayla bakmak kadar olmamalı ya... Fazla yüz bulmuş sizden... Hayatınızdan biraz biraz uzaklaştırmaya bakın... Maddi durumunuz iyidir biraz da olsa.. Çocuğunuz kreş yaşında zaten kreşe verin... Yeni doğacak olan da (Rabbim uzun ömür versin hayırlı doğumlar) bakıcı ayarla... Böyle giderse tepenize çıkar..

(Bir anne için böyle yorum yapmak ne kadar acı ama ne anneler var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…