Bir tek Annem olsun.. Bana düşman gerekmez...

Benzer durumları yaşadım kızım daha 2 buçuk yaşındayken kreşe verdim maddi desteği de kestim. Mesafe koydum araya , vicdanımı susturdum. Anneler gününde hüngür hüngür ağladım neden diye diye sizi o kadar iyi anlıyorum ki...

Böyle bi kadın çocuğuna nasıl bakıyor ki kreş yaşı gelmiş ne öğrenecek o evde çocuğun

canım ayda kaç lira veriyosun annene

güzel kardeşim bu yaştan sonra onlar sıkıntı çekmesin annemdir ne olacak belki bu defa bana iyi davranır merhametli iyi evlat olmalıyım deme
çünkü annen ablaların sana manevi değil maddi yani tamamen duygusal bakıyorlar
senin durumun paranla rezil oluyorsun durumu
şu ayrı çocuğun ihtiyacı olur maması bezi oyuncağı kıyafeti olur ve annenin bunlar için senden para istemesi olur belki durumu olmadığı için sen parasal yardımda bulunursun oda ayrı ama özellikle her ay para istemesi ve ev alıp size ödetmeye çalışması kabul edilemez
ver kreşe çocuğun hem sosyal olur hem iyi bakılır hem gündüz vakti üç defa uyuyup gece serseme dönmez
zaten yeni hamilesin doğum iznine çıkardığın zaman büyüğü de iyice büyütmüş olursun
kreşe veririm ama yine de para isteyecek rezillik çıkaracak diyorsun kusura bakma sen alıştırmışsın
bir bağırır iki bağırır sonunda illaki kabullenecek şimdiye kadar hep yardım yapmışsın sana prensesler gibi mi davrandı
o sen çalışıyorsun sizin eve oluk oluk geliyor gibi gören ablaların bir gün evden en ufak bir şey yapıp satmaya kalktı mı bu kadar kolay görüyorlar
kısacası çocuğunu annene bırakma maddi yardım da falan da bulunma kreş mi bakıcı mı ne olur bilemiyorum
ayrıca bu durum eşini patlama noktasına getirir ya ben ya ailen durumuna gelme
hem çocuk annende olmazsa eşin annenin bu yaptıklarını o kadar az bilir o kadar karşı karşıya gelmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…